Forum » Mobilne tehnologije » Odstranitev software-a iz nokie 3650
Odstranitev software-a iz nokie 3650
Bizjak ::
Yo,
mam en problem pa mi se noben ni znal povedati resitve; imam nokio 3650 na katero sm installu Camcorder Beta, ker video snemalnik v telefonu ne dopusca daljsih videov sem namestil le tega; problem je pa v tem da sedaj zelim to odstraniti pa mi nikakor ne uspe; ves software, ki se ga obicajno namesti, je v mapi Aplikacije in je odstranitev dokaj enostavna, Moznosti in odstrani... S tem je pa tako da direkt v glavnem meniju in nima moznosti odstrani, niti nikjer drugje v "ordojih" telefona ni taksne opcije, niti ni prikazan kot namescena aplikacija...
Ce kdo pozna tak problemcek bi prosu za pomoc,
Hvala
Lp
mam en problem pa mi se noben ni znal povedati resitve; imam nokio 3650 na katero sm installu Camcorder Beta, ker video snemalnik v telefonu ne dopusca daljsih videov sem namestil le tega; problem je pa v tem da sedaj zelim to odstraniti pa mi nikakor ne uspe; ves software, ki se ga obicajno namesti, je v mapi Aplikacije in je odstranitev dokaj enostavna, Moznosti in odstrani... S tem je pa tako da direkt v glavnem meniju in nima moznosti odstrani, niti nikjer drugje v "ordojih" telefona ni taksne opcije, niti ni prikazan kot namescena aplikacija...
Ce kdo pozna tak problemcek bi prosu za pomoc,
Hvala
Lp
Kawl6 ::
Probaj nainštalirat Seleq, al pa raziskovalca, tam lahko brišeš sam.
Sam uporabljam prvega in stvar dela.
Če pa nikakor ne bo šlo uporabi Psiloc System Tools ,kjer imaš poleg opcij:flight mode,compress RAM,make oper.logo,restart phone,restore factory tudi FORMAT PHONE.
lp
Sam uporabljam prvega in stvar dela.
Če pa nikakor ne bo šlo uporabi Psiloc System Tools ,kjer imaš poleg opcij:flight mode,compress RAM,make oper.logo,restart phone,restore factory tudi FORMAT PHONE.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32650 (1061) | PINki |
» | Jolla & Sailfish OS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8142 (3942) | lopov |
» | HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 91959 (56948) | berlusconi |
» | Samsung Galaxy Note Update Februar (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14876 (13764) | CaqKa |