Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z novim trdim diskom
Problemi z novim trdim diskom
eye1 ::
Imam nov računalnik, v katerem je disk delal, dokler ga nisem hotel formatirati, formatiranje se je ustavilo na točki (allocating free space) kjer je sistem zmrznil...(čakal sem nekaj ur...čeprav ponavadi to naredi v sekundi). Po tem, vsakič ko poizkušam kakorkoli dostopati do diska sistem zablokira.) Stvar sem reklamiral in je stvar spet ista. Dokler ga nisem formatiral je zadeva delala! S orodjem wdclear sem disk resetiral na tovarniške nastavitve...in zopet ista zgodba...s to razliko, da je šlo formatiranje celo gladko skozi, vendar ponovno sistem zmrzne če poizkušam dostopati do diska. Z orodjem wdclear sem pregledal tudi napake na disku, vendar jih ni našel!! Kaj mi svetujete?
matevzm2 ::
Meni se zadnje case obesa na formatiranju in pa priklopu eksternih USB diskov. Razen da dela v Safe modeu nisem uspel kaj dosti ugotoviti. V Safe mode lahko naredim format in potem normalno uporabljam disk. Za USB diske kjer mi racunalnik zmrzne ko disk priklopim pa nisem se nasel pametne resitve, ta s Safe mode mi ne ustreza.
Jaz pri meni sumim instalacijo XPjev, da se ji rahlo mesa, natancneje disk managementu. Ce ima kdo kaksno idejo pa kar na plan z njo.
Jaz pri meni sumim instalacijo XPjev, da se ji rahlo mesa, natancneje disk managementu. Ce ima kdo kaksno idejo pa kar na plan z njo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44152 (26192) | BorutK-73 |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3917 (3707) | RatedR |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1298 (1138) | Duhec |
» | Ni dostopa do podatkov na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (911) | OmegaM |
» | Usb mp3 kluč zaupni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3111 (2289) | StajercSSS |