Forum » Operacijski sistemi » Win server 2003 in ICS
Win server 2003 in ICS
Red_Man ::
Zdravo,
v mreži imam dva pc-ja na enemu laufajo XP-ji na drugem server 2003... V serverju imam dve mrežni kartici , na eno vezan adsl na drugo preko crossover pc.Mam nastavljen dhcp in ICS. na vseh povezavah izklopljen firewall ampak iz pcja mam ševedno onemogočen dostop do naprimer messengerja, v e-mule mi tud prikaže da sem za firewallom in mamm lo-id... V glavnem mam zaprte porte...
Res je da se nisem mel še časa preveč poglablat v nastavitve strežnika ker preprosto nimam časa...
Če ima kdo kakšno idejo prosim...
LP
v mreži imam dva pc-ja na enemu laufajo XP-ji na drugem server 2003... V serverju imam dve mrežni kartici , na eno vezan adsl na drugo preko crossover pc.Mam nastavljen dhcp in ICS. na vseh povezavah izklopljen firewall ampak iz pcja mam ševedno onemogočen dostop do naprimer messengerja, v e-mule mi tud prikaže da sem za firewallom in mamm lo-id... V glavnem mam zaprte porte...
Res je da se nisem mel še časa preveč poglablat v nastavitve strežnika ker preprosto nimam časa...
Če ima kdo kakšno idejo prosim...
LP
Matri[X] ::
Si forwardal porte za emule na clienta? Ti ping in http delata na clientu? Kot client mislim xp.
alesrosina ::
forwardirat mors porte - ne vem ce se sploh da z ICS .... poisci po msdn.microsoft.com/library
Spc ::
Vse se da..
Imam Windows 2003 ,Datacenter Edition in gre vse naredit .. port forwarding itd.. to je v vseh verzijah windows 2003.
Imam Windows 2003 ,Datacenter Edition in gre vse naredit .. port forwarding itd.. to je v vseh verzijah windows 2003.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Boeing ::
Če nastaviš ICS tako, kot piše v članku tukaj na S-T, potem dela v bistvu vse. Meni dela vse, emula, messenger (celo voice dela), irc, net, mail... vglavnem dela
LP J
LP J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpn & internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (564) | rogerg |
» | Windows Server 2008 NAT DNS forwardingOddelek: Operacijski sistemi | 1843 (1668) | Swiwer |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2110 (1596) | boštjan |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5038 (4266) | Microsoft |
» | Internet connection sharing! WTF???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1464) | CaqKa |