Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Robi :P ::
Tero ::
Kakšne dolgočasne debate imate.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Rias Gremory ::
I concur.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Rias Gremory ::
Ne, on bi rad pozornost tako kot ostalih zakompleksanih 90% frocov tuki. Pa vsi po vrsti majo manjvrednostni kompleks.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
Tero ::
Sem že razlagal pa se mi ne da več :)
V glavnem že od 1. decembra imam službo kjer nekaj fizičarim večinoma v nemčiji. Zdaj sem bil dober teden doma, v sredo pa spet grem.
V glavnem že od 1. decembra imam službo kjer nekaj fizičarim večinoma v nemčiji. Zdaj sem bil dober teden doma, v sredo pa spet grem.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
XeonAdvanced ::
Rias Gremory je izjavil:
Ne, on bi rad pozornost tako kot ostalih zakompleksanih 90% frocov tuki. Pa vsi po vrsti majo manjvrednostni kompleks.
EVO, ŽE IŠČEM POZORNOST!!!!!!!!!!!! HALO, A SEM PRIDOBIL POZORNOST???? TUKAJ SEM!!!! SEM PRIDOBIL TVOJO POZORNOST RIAS???
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz 16MB L2 Cache|Sapphire HD6850
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
hojnikb ::
hmmm že skor ceu dan nič trollanja v Nakladalnici..
oh wait.. It's schoolday
oh wait.. It's schoolday
#brezpodpisa
mi imamo zaključni izpit slo...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
Junfr ::
matic492 ::
Janac ::
seveda ni uporabno? Ravno danes sem 1 dobil mto.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()
No, si kaj sploh znal? Kaj točno in česa ne?
Nam je vzela teste, mislim da sem vse točke dobil le pri sklepnem/procentenem računu.
25% sem mel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
Jaz sem prišel v 1 in 2 letniku do državnega tekmovanja iz matematike in povsod mislim, da sem bil med prvimi 10imi, enkrat celo drug, če se ne motim... Tako, da sem imel do sedaj 5 matematiko...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
XeonAdvanced je izjavil:
Jaz sem prišel v 1 in 2 letniku do državnega tekmovanja iz matematike in povsod mislim, da sem bil med prvimi 10imi, enkrat celo drug, če se ne motim... Tako, da sem imel do sedaj 5 matematiko...
Počakaj, da te perman vzame v roke na strojni, ce bos seveda tja sel
No, si kaj sploh znal? Kaj točno in česa ne?
Nam je vzela teste, mislim da sem vse točke dobil le pri sklepnem/procentenem računu.
25% sem mel
si se vsaj potrudil, an
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Junfr ()
Vi se tam učite 549:3=, daj ne seri s tako matematiko.
Ne sanjaj janac, da se ne boš pokakcal, v mojem poklicu se matematike ne znebiš, sploh v primerjavi s tvojim poklicem imate vi 1+1...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
DamnYall ::
Mislim da je to moje najdaljše obdobje brez naziva.
Priden sem
Čestitam!
Hvala
XeonAdvanced je izjavil:
Vi se tam učite 549:3=, daj ne seri s tako matematiko.
Ne sanjaj janac, da se ne boš pokakcal, v mojem poklicu se matematike ne znebiš, sploh v primerjavi s tvojim poklicem imate vi 1+1...
Sploh nevem kako to primerjaš?
On hodi na SŠ Domžale,ti pa na Texas. In moraš biti res butl da na texasu slabe ocene dobiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DamnYall ()
Saj ne primerjam.
BDW na stock 3570k dobi v nekaj več kot 5min intel burn testu ne več kot 66 stopinj in to le z pasivnim 120mm radiatorjem !
BDW na stock 3570k dobi v nekaj več kot 5min intel burn testu ne več kot 66 stopinj in to le z pasivnim 120mm radiatorjem !
@Janac
No, udeleži se tekmovanja, pa da te vidimo... Pa na državnem tekmovanju so računi enaki za učence iz vseh šol, tako da malo razmisli...
@voidray
A ne ga srat, moja šola ni texas, texas je samo za tiste, ki tako pravijo, če pa še nisi vedel, pa SŠ Domžale slovi pod nazivom texas, pred nekaj leti si si lahko celo ogledal posnetek na 24ur, kako so učenci posneli, kako lomijo stole in zaj*bavajo učitelja...
No, udeleži se tekmovanja, pa da te vidimo... Pa na državnem tekmovanju so računi enaki za učence iz vseh šol, tako da malo razmisli...
@voidray
A ne ga srat, moja šola ni texas, texas je samo za tiste, ki tako pravijo, če pa še nisi vedel, pa SŠ Domžale slovi pod nazivom texas, pred nekaj leti si si lahko celo ogledal posnetek na 24ur, kako so učenci posneli, kako lomijo stole in zaj*bavajo učitelja...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
DamnYall ::
XeonAdvanced je izjavil:
@Janac
@voidray
Link?
Janaca potem stalno tepejo.. Bogi Cartman
texas je v ravnah btw
Kaj je s tabo?
Texas je v Lj,blizu ene cerkve ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DamnYall ()
Robi :P ::
XeonAdvanced je izjavil:
@Janac
@voidray
Link?
Janaca potem stalno tepejo.. Bogi Cartman
texas je v ravnah btw
Kaj je s tabo?
Texas je v Lj,blizu ene cerkve ;)
V ravnah se šoli reče texas odkar je odprta :D torej je po sloveniji več texas šol..:D
ja saj, za svojo sem povedal, za tvojo pa tudi janac...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
No evo vam... toliko o janacovi ugledni šoli:
(ogled ni priporočen odraslim nad 21 letom starosti... ne vem sicer zakaj ampak tole je janacov texas, pa ti void si tudi malo poglej, preden kaj rečeš o moji oz. njegovi šoli...)
http://www.24ur.com/novice/slovenija/pr...
Zabavno gledanje želim... Bud*le teli na posnetku...
(ogled ni priporočen odraslim nad 21 letom starosti... ne vem sicer zakaj ampak tole je janacov texas, pa ti void si tudi malo poglej, preden kaj rečeš o moji oz. njegovi šoli...)
http://www.24ur.com/novice/slovenija/pr...
Zabavno gledanje želim... Bud*le teli na posnetku...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XeonAdvanced ()
Nekam brez besed ste, a vas je malo šokiralo to, kar se je zgodilo na janacovi šoli?
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
Pač, kup južnjakov na poklicni šoli + švoh profesorji... Recept za anarhijo.
No, samo toliko, da ne bo žalil (on ali void) moje šole, če se na njegovi dogajajo grozne stvari... Pri nas imamo južnjakov kolikor češ, pa ni nobenih posebnosti...
Pa BTW prava anarhija ne vključuje nasilja...
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W