» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
1145 / 1180
»»

hojnikb ::

Robi :P je izjavil:

Hojnik jezen ker sm ga tut js dans blokal :)

dont care..
#brezpodpisa

Robi :P ::

Haha spet po sebi sklepaš s kolegico si pač po cetu pišem a ne kwa pa tebe briga kake pogovore mama...

einstein :P ::

"Lahko me kar VoidRay oz. Zeratul ^^ oz. whitefish oz. BiG33k kličeš :)"

ja potem pa hvala voidray, če ti res ni vseno za moje spajkalno delo... potem sva si bot... :) se mi je že čudno zdelo, da je toliko uporabnikov na st, se je pa izkazalo, da jih polovico kar ti pokrivaš...

tukaj sem malce več žic prispajkal, ko sem izdeloval "laboratorijski" napajalnik:

STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Tele špagete bi pa ja lahko malo uredil.

Tegale napajalnika jst nebi prklopu v 220V ;)
#brezpodpisa

Janac ::

bluefish, kaj mi znaš ti povedat, ker se ukvarjaš s tem, ali je vse zapisano v krvi?

bluefish je izjavil:

Tele špagete bi pa ja lahko malo uredil.

Ha! Glede na to, da sem si sam izmislil vse te tokokroge in jih enega za drugim povezoval, se zna zgoditi, da se precej zaplete. Ti pa lahko povem, da sem ga s precejšnjo težavo zaprl zaradi vseh teh žic :P Pravzaprav je žic toliko, da se jih ne da urediti, sploh ker gredo na čisto različne lokacije. In če je treba razmišljat tako o tem kaj delaš in o tem, kako boš uredil žice se zna zgoditi, da ne prideš daleč :)

Zgodovina sprememb…

Janac je izjavil:

bluefish, kaj mi znaš ti povedat, ker se ukvarjaš s tem, ali je vse zapisano v krvi?
Kje si pa to čunga lungo prebral?

einstein :P je izjavil:

In če je treba razmišljat tako o tem kaj delaš in o tem, kako boš uredil žice se zna zgoditi, da ne prideš daleč :)
Če delaš na tak način, potem res ne. Ni pa seveda to pravilno početje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Tak btw folk, gpu pospešen x.org driver za raspberry pi je v open beti za preizkušanje ;)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

"Če delaš na tak način, potem res ne. Ni pa seveda to pravilno početje."

tudi, če bi bile žice malo manj cikcak nebi bilo razlike, ker je vse tako natlačeno, da sem komaj zaprl...

hojnikb je izjavil:

Tegale napajalnika jst nebi prklopu v 220V ;)

Zakaj ne? Kaj pa manjka? Testiral sem ga tudi nad nazivnimi zmogljivostmi in se obnese popolnoma v redu. Manjši del je od rač. napajalca (1× 1.2-11.5V regulirano z LM317, kar sem seveda vgradil zraven (max 2A za krajši čas), 1× 12V 10A, 2×5V 14A, 2× 3.3V 12A in -12V). Potem pa pride še večji del: 4× trafo (1× trafo za krmiljenje relejev, ki vklapljajo in izklapljajo celoten napajalnik, potem trafo za manjše napetosti 2× 13V-26V, 35V trafo s hladilnimi rebri in temperaturno kontroliranim ventilatorjem in še 100-624V trafo, ki ga uporabljam za polnjenje kondenzatorjev). Iz transformatorjev imam tudi malo višje DC napetosti izpeljane. Spredaj je tudi ledica, ki prikazuje delovanje DC napajanja, rgb ledica pa prikazuje standby/on/624V on.

Tako na kratko o napajalniku, če koga zanima.

Zgodovina sprememb…

Janac je izjavil:

BDW: Imaš lahko virusno infekcijo ali kaj podobnega, vnetje mehurja, kljub temud a ni nič na krvi in urinu, se pravi v mejah normale?

This bluefish.

No če stvar dela potem tak kul ;)
#brezpodpisa

Zeratul ^^ ::

hojnikb je izjavil:

Tak btw folk, gpu pospešen x.org driver za raspberry pi je v open beti za preizkušanje ;)

YEEEEEEEES ! Končno sem dočakal.
#yolo

^^
Voidray once again.. 8-O
#brezpodpisa

Komaj čakam da jih namestim na svoj domišljijski RPi!!!
Pa geslo od whitefish sem pozabil :8)

Nakladalnica preprosto ni vec to kar je bila kako leto in pol nazaj ali se vec...

Janac je izjavil:

Nakladalnica preprosto ni vec to kar je bila kako leto in pol nazaj ali se vec...

Se strinjam 100%.. :'(
#brezpodpisa

One does not simply insult Nakladalnica ;(
Sicer pa kar nekaj časa noben ni pisal v njo... Pa tistega defactota ni več...Pa še dost jih manjka... Eni so mogoče lajf dobil

Zgodovina sprememb…

kdo je defacto?

Tisti De_facto21 al kaj je bil... Pa še Dolhar je neko svojo sliko objavil,ko je bil tadesni haha. Sem maloprej bral od strani 1000+.
:\

Še nekaj slik (LED diode):

Rdeča (standby) ko je samo glavno stikalo vklopljeno:

Zelena (delovanje transformatorjev in vsega povezanega z njimi in pa tudi glavno napajanje celotnega napajalnika):

Zelena že od prej (on), zelena na levi strani - DC napajanje in pa modra, ki se malo slabše vidi - 624V:

Potenciometer je pa za štelanje od 1.2-11.75V

Upam, da komu ne bo štekalo zaradi slik :)

Zgodovina sprememb…

V prihodnje zmanjšaj na recimo 1000px po dolgi stranici. Res ni potrebe po resoluciji, ko je še prah viden.

Bananovec je izjavil:

Lol, vrlina današnje pičkaste fantičev: Govorjenje o nečem, o čemer se niti ne sanja.

True dat :/

Lio je izjavil:

Hm...Nekak nimam nč za počet, pa sm se zamislu kolk je že ura, in ugotovu da je še kr neki folka pokonc, vsaj v digitalni obliki. Kdaj ponavad hodte spat? Mate probleme z vstajanjem?

Odvisno kdaj.
Niti ne..

bluefish je izjavil:

V prihodnje zmanjšaj na recimo 1000px po dolgi stranici. Res ni potrebe po resoluciji, ko je še prah viden.

Ok, upam da se bom spomnil.

Einstein raje naredi kak USB jig ali pa USB light :D Skratka nekaj koristnega

@voidray

Saj sem naredil nekaj koristnega, napajalnik namreč redno uporabljam, misliš da bi se zastonj zaj****** s tistimi kabli in samim delovanjem psu-ja? :))

Usb lučko imam iz kitajske štacune in mi samo leži na polici... ne splača se takih stvari delat, ker imam že iz Hofra 3W led, ki je stokrat svetlejša od teh USB lučk.

Zgodovina sprememb…

Jaz nebi uporabljal PSUja s kerim bi se sam ukvarjal..

Meni so pa fajn USB light,bi iz DX naročil. Sam so ene res grde..

"Jaz nebi uporabljal PSUja s kerim bi se sam ukvarjal.."

kaj si pa to napisal?

na strani imate posebni izpis in napisite mtosev za malo heca

Janac je izjavil:

na strani imate posebni izpis in napisite mtosev za malo heca

???

mtosev je izjavil:

ne

Sn na dnu in se lahko kaj zgodi. (Ce razumete.) LP

?!

Danes popoldne pa prehajam iz Woodcrest na Clovertown. :)

Mesar ::

Fino.
Your turn to burn!

einstein kateri CPU?

Zeratul ^^ je izjavil:

einstein kateri CPU?

2× xeon e5320 za 20€ :)

lahko naviješ stvarco z kakim setcpu ? (plata itk ne podpira navijanja)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

lahko naviješ stvarco z kakim setcpu ? (plata itk ne podpira navijanja)

seveda, navijam s setfsb-jem ampak slej ko prej zmanjka voltaže, gre samo od 1.86 na max 2.1, mogoče malce več, pa še to je pol že nestabilno. če bi našel programski način za višanje voltaže... :\ a mogoče veš za kaj takega?

nared vid mod za voltažo, navijaš pa z setcpu (lahko pa tut nardiš bsel, če ti to proc potegne)
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

nared vid mod za voltažo, navijaš pa z setcpu (lahko pa tut nardiš bsel, če ti to proc potegne)

lahko malo bolje opišeš to? je to kakšna fizična predelava aka pin removing?

ne, fora je da prekriješ določene pine, da potem plata da večjo voltažo procu oz večjo fsb hitrost. Sam vse plate ne podpirajo tega ...
Google bsel pa vid mod...

http://www.xtremesystems.org/forums/sho...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Tole predelovanje might work ampak mi ne diši ravno najbolj :P

Res ni nobene programske zadeve?

Zgodovina sprememb…

ubistvo nimaš kej zajebat; najprej probaš z bsel (s tem pridobiš 25% na frekvenci); če to ne potegne, mu daš še pa vid mod...
V najslabšem primeru ne bo delal.. zajebat nimaš kej, sj sam pine prekrivaš..

kake programske zadeve ni, pa tut če bi bla, bi zram navijala še kej druga, kar pa tak sam veš da ni kul ..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

Ja povezat jih je tut treba, ne samo prekrit, to pa zna bit mal zafrknjeno.

za bsel se sam prekriva..
#brezpodpisa

kaj pa če narobnega prekriješ in ti preveč našpona? a se ugasne v tem primeru, če je previsoka temp.? mogoče bi raje narprej poskusil na 5120? a je treba isti pin pokriti, kot pri clovertown?

isti pin je ..
#brezpodpisa

Mentalist ::

Kaj niste v soli al kaj :D
Lool.

Mentalist je izjavil:

Kaj niste v soli al kaj :D

otroc ... :))
#brezpodpisa