Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi
Rias Gremory ::
Aja
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
niti ne
Mentalist ::
Se mi je zdelo ;)
btw janac kak kaj tvoje zdravje?
btw janac kak kaj tvoje zdravje?
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()
D3m še enkrat hvala za epizodo.
Inuyasha je spet dokazala kako lahko ljubezen zajebe sceno.
@ketečeš
Meni so ponavadi naslednji dan oz. še isti dan.
Inuyasha je spet dokazala kako lahko ljubezen zajebe sceno.
@ketečeš
Meni so ponavadi naslednji dan oz. še isti dan.
hvala ti LinksysOne, danes sem itak prepozen, ker sem ugotovil, da ni pravi mail.
Lool.
Če me je zanimala dobaljivost izdelka sem jim pisal na: prodaja@mlacom.si
Pa piši vsaj malo uradno.
Pa piši vsaj malo uradno.
To itak. Meni so sicer obljubili da mi zastonj sestavijo celoten računalnik in mi vgradijo komponente, zato sem jim motsl poslati mail, da vidijo katere so. :) in da mi ocenijo konfig. Hvala ti ;)
Lool.
kero nvidio bi mi zdele priporočal da bi bla v rangu radeon 5750?
Janac ::
250
ali pa kaksno 440 ali 450
ali pa 530 ce te zanimajo novejse
ali pa kaksno 440 ali 450
ali pa 530 ce te zanimajo novejse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
GoodSatanist ::
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Tero ::
LinksysOne. Arduino je zakon zadeva :)
nažalost jaz ne znam progrmirat, ampak sem se precej igral z njim in hardwersko precej dobro poznam platformo. Arduino sem pravzaprav sam naredil.(mislim pač vzameš "surov" atmega mikontoler in na njega zapečeš arduino bootloader) Če maš kakšno vprašanje v povezavi z hw kar vprašaj. Poznam zelo dobro to.
Btw je kdo od vas reddit user? Upvotajte moj post :D
http://www.reddit.com/r/pics/comments/s...
nažalost jaz ne znam progrmirat, ampak sem se precej igral z njim in hardwersko precej dobro poznam platformo. Arduino sem pravzaprav sam naredil.(mislim pač vzameš "surov" atmega mikontoler in na njega zapečeš arduino bootloader) Če maš kakšno vprašanje v povezavi z hw kar vprašaj. Poznam zelo dobro to.
Btw je kdo od vas reddit user? Upvotajte moj post :D
http://www.reddit.com/r/pics/comments/s...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Mogoče bom celo kaj probal samo bi se rad prvo naučil Python, da vidim če bi rad ostal bolj na "software" ravni ali bi delal še kaj z mikrokontrolerji.
edit: afaik ti nimaš službe in bi se res lahko naučil programirat, ker imaš čas le še voljo je treba dobit pa bo.
edit: afaik ti nimaš službe in bi se res lahko naučil programirat, ker imaš čas le še voljo je treba dobit pa bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Rias Gremory je izjavil:
Mogoče bom celo kaj probal samo bi se rad prvo naučil Python, da vidim če bi rad ostal bolj na "software" ravni ali bi delal še kaj z mikrokontrolerji.
reko je da mu komp crknil...
@ketečeš
tako je. ponavadi oz. pri meni je problem edino čas. med tednom bolj težko programiram ker sem utrujen (malo moram animeje zmanjšat :((( )...ubistvu nimam izgovora..
DAMN YOU TIME! DAMN YOU!
tako je. ponavadi oz. pri meni je problem edino čas. med tednom bolj težko programiram ker sem utrujen (malo moram animeje zmanjšat :((( )...ubistvu nimam izgovora..
DAMN YOU TIME! DAMN YOU!
Rias Gremory je izjavil:
@ketečeš
DAMN YOU TIME! DAMN YOU!
pri meni je tak, šola, frendi, terapije, špili, fb, pol se mi pa ne da več. Po pouku še sevda d.n in učenje.
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()
@ketečeš
če sem je pri meni zdaj nekako tako: animeji (oz. komp), frendi, šola, programiranje (bore malo)
če sem je pri meni zdaj nekako tako: animeji (oz. komp), frendi, šola, programiranje (bore malo)
frendom nič, oni manjkajo njemu
janac mogoče si novico slabo napisal pa je niso objavili? no saj ne vem točno kako to deluje...
zakaj pa nimaš frendov? saj niso obvezni oz. rabiš vsaj nekoga ki se mu lahko zaupaš čeprav se jaz nobenemu ne 100%
zakaj pa nimaš frendov? saj niso obvezni oz. rabiš vsaj nekoga ki se mu lahko zaupaš čeprav se jaz nobenemu ne 100%
Rias Gremory je izjavil:
janac mogoče si novico slabo napisal pa je niso objavili? no saj ne vem točno kako to deluje...
za novico sem se potrudil...
zaupati se tako ali tako ne nameravam nobenemu ker te lahko ljudje izdajo, drugac pa tak 1x na teden nekdo pride k meni za kake 2-3 urce to je pa tudi vse...
@ketečeš
se strinjam.
@janac
to je res. rizik je praktično povsod v življenju in ga moraš sprejemat do neke mere.
se strinjam.
@janac
to je res. rizik je praktično povsod v življenju in ga moraš sprejemat do neke mere.
VelikiTun ::
Novico.
Sicer vidim, da se mi že blede in sem citiral napačen post.
Sicer vidim, da se mi že blede in sem citiral napačen post.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VelikiTun ()
Računalniške novice - Ekipa preizkusevalcev je kupila tablicni racunalnik Kupa x11. Tablicni racunalnik ima diagonalo 10,1" in locljivost 1366x768. Na njega so namestili Windows 8 Customer Preview. Kupa x11 ima Intelov procesor Atom z670, kateri tiktaka pri 1,5GHz-ju in ima izredno nizko porabo. Tablica naj bi po proizvajalcevih besedah zdrzala brez polnjenja do 10 ur. Zaenkrat je tablico mozno kupiti le z operacijskim sistemom Windows 7. Zanjo boste odsteli 540 evrov. tablične računalnike z operacijskim sistemom Windows 8 so ze napovedali številni priznani proizvajalci kot so Lenovo, Toshiba in Dell, ki že pripravljajo nove modele. Delovanje operacijskega sistema si lahko pogledate v spodnjem posnetku.
Evo moj arduino projekt :)
Računalniške novice - Ekipa preizkusevalcev je kupila tablicni racunalnik Kupa x11. Tablicni racunalnik ima diagonalo 10,1" in locljivost 1366x768. Na njega so namestili Windows 8 Customer Preview. Kupa x11 ima Intelov procesor Atom z670, kateri tiktaka pri 1,5GHz-ju in ima izredno nizko porabo. Tablica naj bi po proizvajalcevih besedah zdrzala brez polnjenja do 10 ur. Zaenkrat je tablico mozno kupiti le z operacijskim sistemom Windows 7. Zanjo boste odsteli 540 evrov. tablične računalnike z operacijskim sistemom Windows 8 so ze napovedali številni priznani proizvajalci kot so Lenovo, Toshiba in Dell, ki že pripravljajo nove modele. Delovanje operacijskega sistema si lahko pogledate v spodnjem posnetku.Pravopisne in slogovne napake, skorajda prepis iz vira.
Poleg vsega tole ni ravno material za med novice. Objavi na forumu v ustrezni temi, ki je namenjena tablicam.
Zgodovina sprememb…
Evo moj arduino projekt :)Nice. Lahko bi za prvo proženje in prekinitev delovanja dodal gumb.
Zgodovina sprememb…
No saj recimo da to dela reset gumb.