» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
609 / 1180
»»

__Devil__ ::

Jaz pa vsaki dan kebap jem ;((

d0rK ::

Tišina lažnivec.

iNooby ::

Devil, razumem da človek laže z nekim razlogom, vsak laže z razlogom, ampak ti pa lažeš brez razloga...poglej kak daleč si prišel, da še ti človek ne more vrjet da si jedo kebab ;)
Haters gonna hate...

Jutri bomo spet jedli kebap 8-)

Pojej kurac.

;-) ::

Računam kak preživet celo življenje brez dela. Zastavil sem si 2k EUR "plače" in sedaj preračunavam.

Pridem tam do 65 leta starosti brez trohice dela, če računam da živiš brez dostojanstva, vsako leto skasiraš nekaj od zavarovalnice, prodaš hišo, stanovanje, vikend in ostale nepremičnine...edino kar me jebe je življenje po 65letu starosti in to da nisem edinec :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

A si se tut v glavo udaru v tistem avtomobilskem trcenju?

Oziroma dej, povej kako bos z 2k eur speljal lajf do 65. leta. Jz bi tut to.

Čakaj še računam

preživet do 65 leta z 2kEUR ti nisi normaln ;)
Haters gonna hate...

Meizu ::

preživet do 65 leta z 2kEUR ti nisi normaln ;)

Ja sam to bi bla pa umetnost ane...

;-) pokaži če si taki majstor ;)
Haters gonna hate...

Če imaš srečo na vsakem lotku ni problema.

mare_ ::

pomoje misli 2000EUR na mesec... dej še nam povej, ja :)

2000 ja, samo sm se malo zmoto =) zaj grem prespat zadevo pa bom jutri zračunal do konca:P

assuming da si star 20 let, je to potem, kaj, dober miljon evrov? Pa ja, malenkost :)

Ja malo manj bi moglo znest pa bi šlo skozi. Prodaš vse nepremičnine od starih, hišo, stanovanje, vikend, parcele skratka vse, kupiš poceni stanovanje, kavč in ležiš do 65leta. BTK za žlahto ki te šimfa kaj vse si zapravo kaj so tovji pripravli 1x se živi.

Prodaš vse nepremičnine od starih, hišo, stanovanje, vikend, parcele

Še prej pa moraš imeti vse to :D. Tu pa nastane problem :)

problem ki se imenuje "Devil" ?
Haters gonna hate...

Da, PERSONA NON GRATA ;((

na to sem ponosen, ti nimaš na kaj bit ;)
Haters gonna hate...

Tody ::

;-) Samo enkrat se živi ? In ti bi to izvajal tako da bi ležal na kavču? Mislim da ti ni treba skrbet kaj boš delal po 65 letu, ker če ne prej se boš pa takrat utopil v lastnem dreku, k se ti še na WC nebo dal. Vrjetno boš pa prej ali slej naredu kak samomor ali pijan pozimi kje na mrzlem zaspal. :D

dolgčas bi bil

Jao, model dobi 2k pa ze gleda k upokojitvi... Zanimivo.

Nimas pa ti, Devil, Nubiju kej ocitat PNGja.

ne to že dalj časa razmišlam o tem. avto že prodavam tak da sm na pravi poti

Ju3 kebab aaaa

PacificBlue ::

;((

Pa saj konc koncev se me ne tiče, samo ko vidim kako razmišljaš..:'(

V 45 letih se lahko dosti kaj spremeni, ne samo ekonomija, tud marsikaj drugega. Si prepričan razkirat to in prodat tisto, kar ima dost bolj plemenito vrednost? Recimo parcelo,nepremičnine? Lej živim na kmetiji in vem kako dragocena so zemljišča,ne samo po finančni vrednosti, ampak predvsem tisto,kar naredi človeka srečnega-svoboda gibanja in bivanja. in če boš zaprt v enmu blokovskemu stanovanju celo življenje,brez dela in brez nekega cilja, ki bi upravičil tvoj obstoj ...bo vse skupaj ena velika žalost.
I’m out.
:3

;((

Pa saj konc koncev se me ne tiče, samo ko vidim kako razmišljaš..:'(

V 45 letih se lahko dosti kaj spremeni, ne samo ekonomija, tud marsikaj drugega. Si prepričan razkirat to in prodat tisto, kar ima dost bolj plemenito vrednost? Recimo parcelo,nepremičnine? Lej živim na kmetiji in vem kako dragocena so zemljišča,ne samo po finančni vrednosti, ampak predvsem tisto,kar naredi človeka srečnega-svoboda gibanja in bivanja. in če boš zaprt v enmu blokovskemu stanovanju celo življenje,brez dela in brez nekega cilja, ki bi upravičil tvoj obstoj ...bo vse skupaj ena velika žalost.

+1
Se strinjam. Treba je imet neki cilj, ker drugače je sploh brezveze živet.

Lp, kebab time

edit,kolko kalorij ma kebab?

Zgodovina sprememb…

Ja malo manj bi moglo znest pa bi šlo skozi. Prodaš vse nepremičnine od starih, hišo, stanovanje, vikend, parcele skratka vse, kupiš poceni stanovanje, kavč in ležiš do 65leta. BTK za žlahto ki te šimfa kaj vse si zapravo kaj so tovji pripravli 1x se živi.
ok, i'll bite.. kaj pa s starši nardiš?

PrimozR ::

Don't do that, resno... Nared kej iz lajfa. S temle planom je bolš metek med ušesa poslat, manj škode za nas vse ostale. In ja, vem da se sliš grozn, sam še zmer bolš k pa ležat 40 let.

Don't do that, resno... Nared kej iz lajfa. S temle planom je bolš metek med ušesa poslat, manj škode za nas vse ostale. In ja, vem da se sliš grozn, sam še zmer bolš k pa ležat 40 let.

Zakaj bi lezal 40 let? Cisto kul bi blo. Jst sm za. Da mam tko preskrbljeno 2k€ na mesec, bi se mi uresnicile najvecje sanje zivljenja - cel lajf bi lahko posvetil glasbi in bas kitari. Spilal bi v bendih okoli po sloveniji/svetu mogoce, bmk za ves svet... Jst bi uzival lajf. Kaj pa vi? Koncujete studij/ste ga ze koncali in caka vas priblizno 40 let delovne dobe, kjer boste denar vlagali za mizerno penzijo. In pol boste cez max 10 let sli v aramengo. itd itd itd.

Ne razmisljat samo na to, da se zivi samo enkrat, dajmo to izkoristit - kako? Z trdim delom, kjer komaj cakas, da bos sefa pocil v hrbet takoj ko se obrne stran od tebe? Ne vem no, meni ni to to...

PrimozR ::

Zakaj bi lezal 40 let? Cisto kul bi blo. Jst sm za. Da mam tko preskrbljeno 2k€ na mesec, bi se mi uresnicile najvecje sanje zivljenja - cel lajf bi lahko posvetil glasbi in bas kitari. Spilal bi v bendih okoli po sloveniji/svetu mogoce, bmk za ves svet... Jst bi uzival lajf. Kaj pa vi? Koncujete studij/ste ga ze koncali in caka vas priblizno 40 let delovne dobe, kjer boste denar vlagali za mizerno penzijo. In pol boste cez max 10 let sli v aramengo. itd itd itd.

Ne razmisljat samo na to, da se zivi samo enkrat, dajmo to izkoristit - kako? Z trdim delom, kjer komaj cakas, da bos sefa pocil v hrbet takoj ko se obrne stran od tebe? Ne vem no, meni ni to to...

Tale tvoj plan je popolnoma OK, bi bil vsaj kreativen. ;-) pa želi z 2k €, ne z 2k € mesečno, 2k €, period, živeti celo življenje, brez da bi delal karkoli :P

Če hočeš šefa pokniti v hrbet imaš napačen šiht :P

Pa z 2k mesečno bi jest kolesaril pa mogoče še kaj zraven. Celo leto, po celem svetu. The cycling wanderer (seveda po hotelih, ne s prtljago na biciklih, ne ne, bicikel na avion! :P)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Pipi če bo prodal hišo pa avto (sicer uničen) vrjetno bo dobil več kot 2k ane ? Tako da bi rabil okol miljona eurov za preživet.

Ker pa je itak papak, tudi če bi dobil miljon eurov grem stavit da jih v 5 letih zapravi in potem rata klošar in spi na klopci in ma za ostalih 40 let res 2k za preživet :D

imallears ::

Jao jao. Jaz mam pa tud parcele pa hiše pa te scene, s tem da "problema" s starci na žalost nimam vec. Me je pa vse skup tok sheblal, da trenutn vegetiram, ker sploh ne vem kaj nej s sabo. Pomoj bom naredu to kar hoce ;)(smejkić) pa se preselil u picke mile materne bogu za lev jajc pa tam ne vedu kaj nej s sabo.

2000EUR ni ravno primerno, samo z malce manj pa bi lahko šlo skozi, res je da nebi rabo ležat skoz, ker za naprimer 1500EUR se da čisto spodobno živet v nekem stanovanju in tudi če ti crkne avto si v današnjem svetu kupiš drugega za male pare (pač tolk da se pelješ).

In povejte mi kaj kurac je narobe če vse prodaš in pač živiš in ne delaš

In povejte mi kaj kurac je narobe če vse prodaš in pač živiš in ne delaš

Življenje brez dela je ZELO depresivno. Tu ti še drogiranje potem več ne pomaga..
I’m out.

iggy ::

to ti misliš
Hey, you're fat!

to ti misliš

Ne, to jaz vem.
I’m out.

Lahk cele dneve delam kar me veseli pa bom zvecer vseen prazn. Ne ves kar vsega.

galu ::

PacificBlue the drug king ve, kako se temu streže...;) *brez zamere PB. ;)

ON.T.: I'm the king of... Eh... Em... Ja no.. Ok, grem zdaj. :)
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

;-) 100% sem da ne znaš cenit kar bi dobil. ČETUDI bi dobil miljon za vse kar bi podedoval,(pa ne boš) ga ne znaš cenit in si bi skigurno privoščil počitnice, pa kaka potovanja pa zato ker bi imel miljon bi si kak dober avto kupu itd itd.

Če bi imel namen pač normalno pridit skozi, bi namesto da bi rekel da boš denar pojedel in popil (ter zapravil na kurbah), bi ta denar kam pametno naložil in živel od tega, ter delal tisto kar ti paše in ne tisto kar moraš. V tvojem primeru bi lahko brez problema razmišljal komu se pod avto vržt da dobiš odškodnino in komu se zabit v rit zato da boš dobil odškodnino.

Ampak kot sem rekel ker si papak itak ne boš razumel pol tega kar sem napisal :)

Hja no, ce das malce vec kot milijon evrov na bancni racun imas od obresti tam okoli 4kEUR mesecno obresti? Al kako je ze blo... Dolgo tega odkar sem to racunal...

@Tody jep. you got that right. Jaz pr 16ih res nisem znal. sam vseen dost, da sem pognal samo nekaj. zej pa skromno bediram :)

iggy ::

get low
Hey, you're fat!

Ah sankanje uspelo zaj pa računat

black ice ::

Želim nabaviti stereo Hi-FI s ceno nekje do 800EUR. Kaj priporočate? Poslušal bom samo rock & metal. Je še kakšna dobra alternativa navezi Yamaha-JBL za ta denar?

Neki čudn mir je zadnje čase v nakladalnici..

slušalke od mojga Secret-a sem zgubo :(
Haters gonna hate...

grem računat

ok...
Haters gonna hate...

strictom ::

par stvari še majnka, sam me zanime vaše mnenje...

ps.: bi dav link do strani sam mi apache neki jebe...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
««
609 / 1180
»»