Forum » Loža » Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)
Temo vidijo: vsi

iNooby ::
mater sem se nažrl, en Mc'Country meni pa čiza sem mazno, adijo si kak me želodec boli =)
Haters gonna hate...

debeluhar :/
me : 187/83
edit: njami kak se mi je rignilo po hrenu
me : 187/83
edit: njami kak se mi je rignilo po hrenu
Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()

devil low
kdo upa neki fw? cod2 server on
kdo upa neki fw? cod2 server on
Haters gonna hate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNooby ()

__Devil__ ::
@iNooby: Jaz upam x)
@PIPI:
jaz vozim najtemnejši avto xD, neke za bv posleni z sošolci :P
@PIPI:

jaz vozim najtemnejši avto xD, neke za bv posleni z sošolci :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: __Devil__ ()

Kaj pa lahko od noobov več pričakuješ
^^
pohorje, areh ftw, sploh zaj ko bo spet sneg :P

pohorje, areh ftw, sploh zaj ko bo spet sneg :P
Zgodovina sprememb…

ker tisti v belem avtu je moj kolega, in če si tisto res ti v passatu pol bi ga mogo poznat ;) razn če lažeš...
Haters gonna hate...

d0rK ::
Join the club, mare. No ja, jz ne zapravlam cajta s FBjem ampak vsem drugim. :p
Torej kaj, Devil, si ti tist voznik, al ne?
Torej kaj, Devil, si ti tist voznik, al ne?

PrimozR ::
d0rK AFAIK je star 14 let. A si ga res predsatvljaš kot voznika in bajkerja? I don't...
A je kej novga s Knollyjem? :P
A je kej novga s Knollyjem? :P

Prav da je tm, jz sm ga postavu pred vprasanje. Torej, Devil?
Knollyji pridejo na police konec marca.. Kontaktiral sem slovenskega dilerja in dobil ceno: 2300eur. BRUH. Spanski diler me pa ignorira..
2300 ne dam. Ni sans. Pod 2k more bit. Pa mejhne popravke pr komponentah sm naredu.. Drgac mam pa vse definiran.
Knollyji pridejo na police konec marca.. Kontaktiral sem slovenskega dilerja in dobil ceno: 2300eur. BRUH. Spanski diler me pa ignorira..
2300 ne dam. Ni sans. Pod 2k more bit. Pa mejhne popravke pr komponentah sm naredu.. Drgac mam pa vse definiran.

Nicolai Helius AM oz. AFR. ;)
Čeprov je pa okvir 2k pol pa še feder rabš, tako da je cena tut lepa v končni fazi.
Čeprov je pa okvir 2k pol pa še feder rabš, tako da je cena tut lepa v končni fazi.

Torej, Devil?
JAAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: ju3 delam pa še kr ne spim :S
Zgodovina sprememb…

Meizu ::
Torej, Devil?
JAAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: ju3 delam pa še kr ne spim :S
Ja no a bos povedal kaj o driftanju al kaj?

Mah, Knolly je love at first sight... Ce ne bo Knolly sploh ne bom dajal toliko za okvir. Je pa vprasanje kaj bi vzel potem.
Scary da majo ljudje z IQjem pod 60 vozniski izpit. Scary indeed.
Scary da majo ljudje z IQjem pod 60 vozniski izpit. Scary indeed.

Ma knolly je the beast če mene vprašaš :P
Kaj namest knollyja? Trek Scratch? Spec SX Trail?
Aja, IQ pod 60, some say they are called bus drivers.

Ne dobis samo okvirja pr teh dveh modelih. Vsaj ne da bi jz vedu. Pa ni to bombproof tko k Knolly. :( Ce bi vsaj dobu isto ceno k za str model..

No na to sm caku Nooby, tnx. :) Dej ga se mal zasliš, da vidmo.
Sm pa najdu SX Traila frame only.. Ne pa Scratcha.
Sm pa najdu SX Traila frame only.. Ne pa Scratcha.

Ma knolly je the beast če mene vprašaš :P
Transition ljudje, transition :) Nov model je prisel s prvim januarjem. Tisto je sele love at first sight :)

Meh, mi niso vsec. SX Trail je res lep ampak a lahka kdo nasteje kok "Specialized" prtlage pride z njem? Headset ze vidm da je neka eksotika..

Meh, mi niso vsec. SX Trail je res lep ampak a lahka kdo nasteje kok "Specialized" prtlage pride z njem? Headset ze vidm da je neka eksotika..
Ja, je kr eksotika vse skupaj ja. Mislim da je sam okvir nekaj cez 2300€...

Ne dobis samo okvirja pr teh dveh modelih. Vsaj ne da bi jz vedu. Pa ni to bombproof tko k Knolly. :( Ce bi vsaj dobu isto ceno k za str model..
O_O Od kje ti ta ideja? Nicolai so primarno samo okvirji, tisti njihovi kiti so itak tok overpriced da te še zapeče kje. Pa še neuravnoteženi so.
E2, pač 1,5 spodaj, 1 1/8 zgoraj. Vedno bolj običajno, to uporablja tut Trek, opcijo maš na Nicolaijih, Gary Fisher, itd. Pač povečan stiffness pa manj obremenjen (večji) ležaj spodaj, zgoraj pa ni problemov s fajfami (1,5'' fajfe so redke/težke/WTF).
Aja Transition je pa men tah meh... K Kona, faux bar. Razen ta nov DH je pa hud za pop... :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()

Am, govoru sm za Traila in Scratcha. Ne vidim da bi kje ponujal Scratcha frame-only. Trail je pa 2k, samo okvir.
Kdo pa ponuja te E2 headsete? V headsetu je pa kaj, 1 1/8 po dolzini za taozke vilce?
Kdo pa ponuja te E2 headsete? V headsetu je pa kaj, 1 1/8 po dolzini za taozke vilce?

mtosev ::
jaz namescam win 95 v dosbox.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Am, govoru sm za Traila in Scratcha. Ne vidim da bi kje ponujal Scratcha frame-only. Trail je pa 2k, samo okvir.
Aja, damn, pozabu da sem SXa pa Scratcha 'ponudu' :D
Headsete ma mislm da že tut CRC. Po dolžini? E2 headset, okvir oz. vilca je pač pri kroni standarda 1,5 cole, zgoraj, kjer imaš fajfo pa to, pa 1 1/8 cole. 1,5 through and through je sicer uporaben na FR biciklih (180 mm vilce z eno krono), ampak je jeba z redkimi in težkimi fajfami. Zato pač mix, zaradi izbire fajf (večje, 1 1/8), spodaj pa 1,5 za večjo moč/vzdržljivost/togost/whatever.

Mnja, Trail je tempting.. Ampak ce bi zdilou kksn popust na Knolly niti nista dovolj nazarazen da bi preskocu. Je pa lep.
Bomo najprej vidl kaj bo s Knollyjem. Morm uvozniku zatezit za popust, ce ne da pa poskust drugje.
Bomo najprej vidl kaj bo s Knollyjem. Morm uvozniku zatezit za popust, ce ne da pa poskust drugje.