» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
383 / 1180
»»

Tero ::

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Vajenc ::

... in?!

strictom ::

Meni je prav kul komad?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

d0rK ::

OMG! Tole je pa zdele sedl. Par dobrih rozbifov, zenf, popr, kuhan kromper.

r5r ::

Ftrgan.
And it makes me wonder.

Looney ::

I see dead people! Oh, fuck it's just me! Koooomaaaa! Aaaaa! Že 14 dni! Kriza ko sred dneva spiješ redbull pa deset minut kasneje vseeno zaspiš ko klada. Shouldn't these things work???
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

tx-z ::

Kaj je že 14 dni?
tx-z

Že 14 dni sem koma.

Ja, če je komu dolgčas naj meni napiše poročilo v latexu o Newtonovi gravitaciji (ogromno telo in njegov satelit) in grafičnem prikazu le te (program v C-ju) in o tem kako se energija spreminja za vsako določeno točko. XD

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Looney ()

Bethrezen ::

men je tujina padla :ava
www.urbanterror.net

Tilen ::

provajder?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Bethrezen ::

evo spet... adsl itak ˇˇ
www.urbanterror.net

PacificBlue ::

Če to ni nekaj...Scientists closing in on invisibility cloak.

P.s: Pa sem ravnokar gledal včeraj Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control , pa sem mislil, kakšna domišljija..zdj pa se posupam z pepelom..;((
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

ROFLOL

Tole me je pa res orenk nasmejalo..jao:)

Še video: KLIK
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

iggy ::

The witch is back, the witch is back!
Hey, you're fat!

Dej chill in se obnasi mal bolj odraslo. Vsakic jo ti drkas.

Miss her much, eh?

latex sux. Kok je pa to potrata časa ej:\
tx-z

PrimozR ::

Dej chill in se obnasi mal bolj odraslo. Vsakic jo ti drkas.

Miss her much, eh?

He he hehehehehehehehe :D Right in th softspot :D

iggy ::

Miss who?
Hey, you're fat!

asdf

asdf

jurre ::

ha ha

mare_ ::

'shopped

zigam, če je treba izdelat 230 strani debel zvezek s 50 poročili bi bilo malo neumno v Wordu delat, se ti ne zdi? Dvomim, da obstaja primernejša, bolj natančna in enostavnejša zadeva od Latexa.

Ne, latex se mi še zmer zdi tok bedn da kr res ni. Pa če hočš sam en kurčev stavk napisat se morš jebat 3minute. Pa tut znajdt se ne morš več pol v uni kodi k maš tok strani....bah:O pač moje mišlenje:\

Anyhow, :D
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Ah, to je samo 5 strani na poročilo. Upam pa da je poročilo na osebo. Pa upam da ni obvezno :D

Je obvezno. Pa zigam pravim ti... za eno lepo oblikovano stran v Wordu rabiš 10 min. Za 250 _enako_ oblikovanih strani pa... hm... kako leto? Word ne zna delat z velikimi količinami teksta in slik in grafov in enačb in kazal. V latexu se matraš, da narediš predlogo ampak ko je narejena pa vržeš noter 1000 strani teksta in ne bo nobene zmešnjave in lepo bo izgledalo.

Zakaj da fak bi šel na nek tabor prostovoljno, da maš pol obvezno poročilo? Pa itak kdo ti bo zaukazal ga narest?

Steinkauz ::

Ah looney to so ti frijevci k jim zagabjo latex ^_^(pa sploh nismo mel tolk težko, na fmf-ju so velik več latexa vzel, sam oni morjo spisat diplomsko v latexu :) )
No sej jst ga tut ne maram, sam vem, da zna bit koristen :)

Looney, ne bluzi. Latex se moraš naučiti, medtem ko Word (intuitivno) že znaš.

Latex sam od sebe ne pozna barv in ne mi potem klanfat o oblikovanju, saj ima samo enih 6 različnih pisav. Saj ga je mogoče razširiti, samo kdo pa ima 1 dan časa za učenje barvanja, še 1 dan časa za učenje nastavitve robov itd.
And it makes me wonder.

Urc ::

Kakšna je dejanska razlika med athlonom 1200 mhz in bartonom 2500 +. Se splača zamenjat? Pa ne mislim nekih specifikacij na papiprju (mhz, cache) ampak dejanska razlika v praksi... Mogoče je kdo naredil tako zamenjavo ali vsaj podobno? Zdej s 1200 mhz npr Zoo Tycoon 2 šteka, pa ne zaradi grafe, rama, ampak ker je proc zabit na 100 %. Torej bi z bartonom delovalo spodobno ? 0:)

r5r in ko se ga naučiš ga znaš. Worda nikoli ne znaš. In ko pride nova verzija ven iščeš ko budalo vse stvari, ki jih rabiš. Kličeš nekoga naj ti pomaga in ti reče, da ti žal ne zna, ker ima drugo verzijo pri sebi. Idiotizem. In zakaj hudiča bi povprečen bilten rabil več kot 6 barv? Načeloma rabi samo dve. Črno in belo.

PIPI, zakaj bi šel na tak tabor? Ker je kul in se veliko naučiš. :)

Steinkauz, ja, saj s FMF-jevci smo to počeli. ;)

Praviš, da Worda ne znaš. Kako si potem naredila prvi letnik?

Že deset let so vse sličice za ukaze enake, torej me res zanima, katere stvari iščeš kot budalo.

Največ težav sem imel s slikami v Latex, ki kar popadajo na novo stran ali pa sploh čisto na koncu vsega besedila. Porabil sem nekaj ur, da sem našel dovolj ukazov in jih nametal.
And it makes me wonder.

whatever ::

En soliden plugin za Word

Osebno uporabljam tole zgoraj (plugin za matematiko za Word). Vem, da ni tako zmogljivo kot Latex, ampak se mi slednjega ni dalo učit. Rapid Pi je pa simple, hitro se ga naučiš in efektivno.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Pizda.

Ta sekta cerkvena ma spet svoj praznik. In lokalna cerkev skos zvoni....Da bi mel en rocket launcher.

Ja, če bi hodil v službo bi bil lahk vesel da je danes praznik...

Urc, jst sm meu najprej Durona 950 MHz, pol k sm pa upgrejdu vseskp sm meu pa bartona 2500+. Razlika je recimo taka kakor kt sm zamenju iz bartona 2500+ na intela dual 4400 :)) Tko na oko, glede špilov, pa običnih stvari....Oz. mogoče ja manša razlika iz 950 na bartona...če boš naviu iz 1.83 na 2GHz, boš meu razliko za 800MHz + unga cachea ma dost več kakor athlon...tko da pomojm je razlika ene 1.5 do 2x bolš;) Sam sj je tut od rama še odvisn
tx-z

Poguglaj in zdownloadaj Sisoft Sandro. Ima gotovo vključene sintetične benchmarke za Bartona 2500+ in Durona 900. Tam boš videl približno primerjavo med obema procesorjema. Seveda pa je vprašanje tudi, koliko rama in kakšen chipset maš na boardu. Če je slednje oboje slabo, potem s samo menjavo procesorja ne boš v praksi veliko profitiral.

Urc ::

Ok, hvala obema za odgovor. Jah rama je kar nekaj (1.5 gb). Drugače je pa SiS chipset, kar je slabo, zelo slabo (še dobro da podpira 333 fsb). Ampak nforca ni za dobit, tako da bo dobro to kar je. Bom vzel bartona pa bom vidu sproti... Sej drugače to ni moj primarni PC, ampak sestra teži zaradi Zoo Tycoona ;((

:)

Ziher se ne dobi nobene NF2 plate?

Jebiga SiS je pač poceni chipset. Zato tut tak performance.

Ziga Dolhar ::

Looney,

če v Wordu dojameš templejte in stile, si zmagala. Sam še pišeš! :). In jest se nič ne ukvarjam z "oblikovanjem strani", ampak samo z "obliko" tipične strani in slogov, rahlo različnih po namenskih templejtih.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Ne hodm v sluzbo, sem pa meu en kup opravkov za uredit na katere lahka zdej pozabim do ponedeljka.

Tero ::

hehe
kak qlsko
Na spovednica.com sem našel en bug, tako da lahko bereš spovedi ki še niso objavljene :D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

T-h-o-r ::

mene pa zanima, kako prepričam virtua tennis 3, da mi bo zaznal logitech chilstream rumblepad?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Dobro jutro folk. *Yawn*

Dobro jutro. Zamudila si zlato medaljo Kozmusa.

Tale facebook je pa kul zadeva. Sploh nism vedel, da ga ma polovica mojih znancev :)

@whatever eeeeh, sem mela tako noro noč (zaključna fešta jazzintyja), da me briga za vse medalje. Sicer sem pa itak že 14 izven civilizacije, tako, da komaj, da vem, da so olimpijske. :D

NUJNO: A se komu ne dela NLB Klik?

ivanuscha ::

Ja tud men ne. Že pred dvemi dnevi ni delal...
««
383 / 1180
»»