» »

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Nakladalnica (ex kdaj hodite spat)

Temo vidijo: vsi
««
382 / 1180
»»

d0rK ::

Kooooooooook sm pouhn hrane.

Pa S-T me skos mece na predzadnjo stran. Liek WTF.

PacificBlue ::

Skozlaj se in računalnik resetiraj. Ni druge.
I’m out.
:3

Wait, wut? Liek, power off?!!!?!

Are you nutz?

iggy ::

a une jaffa iz star gate?
Hey, you're fat!

El Nino ::

Pa neverjetno, preklet ****** ****** tigrast komar me je v nos vsekal. Ko sem ga biksnil, je blo že prepozno. zdaj sem ja ko nek jelenček Rudolf PM!

usaj ponoč boš vidu
Hey, you're fat!

Dve uri ucenja za menoj. Pou ure pocitka pol pa se dve uri. Pol pa stanovanje pospravt pa se dve uri.

BozidarB ::

jst pa dve urci et-ja potem malo pocitka in nato se stiri ure et-ja potem fitnes in se malo geekanja. i love vacations:)

w00tnes ::

Hum tudi jaz veselo ETja, zdajle sem se posteno napokal na pikniku (ki se dogaja 10m stran od bajte) in se odpravljam na novo rundo ETja (ali 10) ^^

strictom ::

Js sm prejle sel v en kazino kjer dobis 10€ gratis če si prvič tam. Bum! Ruknil vseh 10€ na 1-12 cifre in zadel 25€ :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

tx-z ::

Super. Zdj pa blackjack al pa ruleto igrat pa dobit maljone pa men dat 5%...ampak sam če si v plusu:D:))
tx-z

Steinkauz ::

Mi smo enkrat iskal bankomat okrog leva pa enga varnostnika vprašamo pa reče da je spodi. In smo se mogl vpisat ker je bil not, dobil smo zastonj 5 eur pa en drink. In se vsi pijani damo za eno mizo, naročnimo bambus(pa še full fobr vin je bil) na mizah so ble palčke s okusom pice pa še narezke so okol nosil. Pa smo se lepo zastonj nažrl pa še neki spil. Glih tolk da nismo pozabl dvignt keša :D

Premal sm se ucu do zdej. :(

Sicer mam se par ur na voljo in jih bom izkoristu tko da bom dosegu dnveno kvoto alpa ne bom mogu fleta pospravt. Bom pa jutr.

Ster ure sm zabiu z igranjem Age Of Empires!

dOrk upaš en multiplayer udart? :D
Hey, you're fat!

PrimozR ::

Muffyka te zih poowna :P

Uh, doug ze nism s kom spilu prek neta ampak kul. Nasledn vikend...Med tednom nimam dost cajta.

10 strani manj kot sem si zastavil bom dons predelu. Sm probu vec pa se mi zapirajo oci. ;(

Jst sm pa že 2 dneva u zaostanku. Dons me ni blo doma pol se mi pa ni dal. Učer pa sploh nvem kdaj je tok hitr minil:\ :))
tx-z

Jz morm jutr na vlak pa v NM na instrukcije. xD

Trenutno pa encodam par epizod Daily Showa za zabavo ceprov se bom vecino casa uciu med voznjo.

Da vidm kaj bo vn prslo iz renderja. Fingers crossed.

dolenska ::

spat grem zdle. pogledal pa sem kung fu pando in je kul risanka

10-4.

Looney ::

Omfg zeh
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

El Nino ::

Zeh gre po l'deh... :yawning:

Boy do I love this four core thing. Ster videe na enkrat encodiram. Yipeee!

age of empires anyone?
Hey, you're fat!

Tretji del mal sux, tako da predvidevam dvojko?

Troja je GNILA. Fak, tist beden sistem rudnikov ki nikoli nr usahnejo in lesea grafika...Bleh. Conquerors FTW.

In other news -> I RULE. Prov res....Pot ukol ljubljane (PST) je dolga 34 km jz sm jo pa zvozu v eni uri in 40 minutah. Vozu sem kot veter!

Drznem si reci da sem v najboljsi formi svojega zivljenja. :O

Dej mi na eni mapi nariš kje gre PST. Če začneš u šiški se nekje tm u centru konča...Tm nek k kučan žvi. Tm ne najdm naprej....:Enkrat sm se pa kr nekje furu bliz most pa sm spet pršu po PST kr do enga hriba pa pot gor pa spet nvem a se gre tm....A se sploh da krog narest? Pa tut tle u šiški se mi zdi čudn, pr bajerju se konča pol pa se nadaljuje tm pr litostroju..umes ni pa nč:\ :P
tx-z

Un hrib je Golovc...In osebno mislim da je mega zaguljen hrib. Ni glih Vrsic sam je konstantn klanc k se kr ne konca.

Karto cele poti mas tuki:

Ma qrac!! Ponesrec prtisnu Poslji editirat pa nocem ker pol mas tist grd sporociu spodi. Enivej.

Karto cele poti mas tuki: Karta PST - PDF

Stran 8 in 9. Ampak tudi s karto se bos na nekaterih mestih skor sigurno zgubu. Tko da mej karto s seboj pa folk sprasuj ce se zgubis.

Wow, kje gre use. Enkrat si bo treba cajt uzet pa prevozt tole :D Da bom koncno vedu ... Sploh nism vedu da gre tm mim jars pa mim polja :D
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Z biciklom to? ura 40 in 34 km... Dobih 20 km/h povprečna. Odvisno od poti no. Lahko je precej hitro al pa zelo počasno :D

whatever ::

tis.telekom.si ne dela. proklete kurbe monopolistične. že itak so začel zaračunavat napredni dostop, zdej pa še sploh ne dela.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Z biciklom to? ura 40 in 34 km... Dobih 20 km/h povprečna. Odvisno od poti no. Lahko je precej hitro al pa zelo počasno :D

Ja mit mein bicikl. Povprecna je bla cez 20. Blizje 25. Vmes je Golovc ki je zagulen in zgubis precej casa sam sem ga zvozil
brez ustavljanja v prvo. Pa dejstvo je da gre pot cez mest kjer mors cakat na en kup semaforjev tako da lahka se 5-8 minut
odstejes na racun tega. Kar se tice ravnih delov sem pa brzel...Menjalnik je fuc tko da sm skos v zadnji prestavi. Pred hribom
(Golovcom) sm pa sestropu pa za un del na roke prestavu v drugo spredi.

Ura 40 in 34 km je 20,433 km/h povprečna. če odšteješ golovec je bla lahko 25 km/h ampak golovec paše zraven :P

r5r ::

Zaspal sem za volanom in zadel ograjo mostu ;((
And it makes me wonder.

A je ograja vredo?!?! O_O

r5r ::

No, tega ne vem. Sicer pa imam počen samo pokrov sprednje gume, saj se nisem zaletel pravokotno v ograjo, ampak vozil preveč desno.

Neverjetno je to, ko sem zaprl oči, sem že sanjal. Problem jih je potem odpreti nazaj.
And it makes me wonder.

Pizda js morm pa do nedelje v BASCOMu 8051 napisat en progi k šteje od 1 do 10 v .5s intervalih in od 10 do 1 v 1s intervalih.

Fak je ko nimam nobene literature :(

Kakšna ideja?

koyotee ::

use google maybe?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

kaj je to? Kak assembly mogoče? ali samo obskuren programski jezik? o assemblyju bi se mogoče še kaj spomnil, samo jaz poznam samo unega za x86 arhitekturo - NASM.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

strictom a to mas pr kastelicu :\
Rear DVD collector!
JTD power!

En assembly jezik je, za katerega ni pol pizde literature na netu. Še wikipedia ne najde nič.

Moram pa za diferencialni izpit napisat. Praktični pouk 2.

Kakem kastelicu?

tole nič ne pomaga?

pa mislim da mors eno for zanko pa en timer napisat pa je.

a nis vegovc :\
Rear DVD collector!
JTD power!

reptilia ::

on je texas ranger ravne p.d. :D
Forgive your enemies, but never forget their names.

koyotee sredja šola :D

Ah, jebeni život nas umjetnika.

TV poper je pa zakon.

Ob tvoji volni sem se naslajal in stokrat dnevno sem te požel. Maj ni več in ti odšla si beee v slovo si mi pustila, po poteh kjer sva hodila z ovnom hodiš ovčica ti. Kam naj vtikam, ovčica ti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()
««
382 / 1180
»»