» »

Tečaj angleščine - vaše izkušje

Tečaj angleščine - vaše izkušje

waters ::

Zanimam se za tečaj angleščine v Angliji 2-3 tedne za hči staro 16 let. Kakšne so vaše izkušnje v preteklosti. Katero agencijo priporočate Kompas, Academia... Dobrodošel vsak nasvet

LP

Lonca7 ::

jaz sem bila u Angliji 3x in vedno z agencijo As Asistent. bila sm v Brightonu, Bournemouthu in Hastingsu. V Brightonu je bilo najbolš ampak nikjer pa nimam nobenih pripomb čez agencijo. Vedno so bili zraven mlajši (cca.25 let) vodiči, s katerimi smo se super ujeli in nikoli ni bilo nobenih problemov, vse se je dalo vedno zmenit. Pa tudi cene niso bile preveč zasoljene, če se dobr spomnem. :\

Xgeneration ::

Ok sej super je že blo ja. Samo a si pa kej odnesla tut od tega?

Lonca7 ::

ja u bistvu sm se. tm je tako ali tamo največja fora s kom se družiš. kamorkoli greš je slabo, če se družiš samo s slovenci. valda je pomembno tut to da govoriš angleško tut izven "šole". tm je tko... se naučiš ampak mislm da sm jst več odnesla od druženja z angleži(njami) in tujci izven šole. z njimi se pač pogovarjaš angleško (al pa z rokami pa nogami če ne gre drugače:) ). jst sm šla vedno s frendico in sva skupi spoznavale folk. pa aja.. pr družini sva ble kar je blo tko... kr uredu, sicer pa mal omejeni izhodi pač (odvisno tut na kakšno familijo dobiš).
sm pa se naučila ja.. glede na to, da sm mela v gimnaziji zelo zelo gnilo profesorico, ki mislm da je bla zafrustrirana ker smo vsi znali bolš anglešk kot ona, no in sem maturo kar uspešno opravila.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit za avto.Vaja izven avtošole.

Oddelek: Na cesti
427553 (6208) globoko grlo
»

NSA ve, s kom se družite

Oddelek: Novice / Zasebnost
3015998 (8358) mitja

SŠ in popravni izpiti