» »

ventialtor na stranici

ventialtor na stranici

Vikking ::

zanima me kje naj bo postavljen ventilator na stranici , in seveda kam naj piha (v ohišje, ali iz ohišja) delo naj bi opravljala 2x120mm fan-a!

CCfly ::

Večinoma daje boljši rezultat postavitev ventilatorjev tako, da ustvarjajo "prepih" čez ohišje. Torej če daš ventilatorje na prednjo in zadnjo stran ohišja ter pustiš stranice zaprte. Sicer pa imaš tukaj ogromno strokovnjakov, kar se hlajenja tiče in sem prepričan da boš dobil še kakšno boljšo idejo.

Vikking ::

spodaj lahko dovajam zrak preko 80mm fana, za odvajanje toplega zraka pa je prostora samo za 60mm fan, pa zna bit stvar preglasna da bi opravljala svoje delo, zatorej bi bla alternativa postavitev 120mm fana na stranico!

Mitler ::

Ventilato naj ti piha ven iz ohišja ker je boljš, če pa hočeš da ti piha v ohišje naštimaj tako da ne piha v ventilator procesorja ker ti bo delal ogromno bobnenje v škatli.

Obodna žaga rešuje vse probleme s prostorom >:D.

Tilen ::

Meni je kolega te luknje v skatli naredil z navadnimi skarjami za pleh(prvo si je zvrtal eno luknjico z vrtalnim strojem) in so taksne kot da bi jih s sestilom narisal 8-O Sam nisem mogo vrjet. je pa tut res da se vsak dan z njimi srecuje in ma posledicno praxo s tem orodjem. Si ne predstavljam, kako bi jaz to naredil >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Sem že rezal pleh s škarjami pa nisem preveč spreten z njimi.

PhotoBlaz ::

Js sm dal pa v eno firmo kar odstancat 2x 80mm luknje (oz mi je dal fotr)....luknje prfektne...dobr pa sej to ni pomembno,...
Luknje sem dal tako: ena tocno vzporedno z CPU-jem,...vent piha noter,..tisti na CPU-ju pravtako noter na hladilna rebra(nobene panike, je cist tiho), potem pa se eden na malo nizje, ki pa piha ven (bi blo bols ce bi ga dal visje ker se topel zrak seveda dviga,..samo ni bilo moznosti) no ta spodnji pa odvaja zrak iz ohisja. Pred oba 80mm venta sem nastimu en uporcek da mi zmanjsa vrtljaje(mislm da sm na okol 5V nastimu),..tko da se je azdeva za ene 7C zmanjsala racunalnika se pa skor da ne slisi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
617444 (5853) solatko
»

Hlajenje ohišja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
304993 (4467) Seljak
»