Forum » Programska oprema » Northon Securety
Northon Securety
Rokomah ::
Na novo sem instaliral Northon Securety, se držal strogo postopka instalacije, pa mi vseeno sedaj ne dovoli zagnat internet Exploreja. Šele ko preklopim Intern. Securety na disable, lahko ponovno delam z Explorerjem. Pri program Control sem naredil dodaten Program scan, ki je čekiral vse programe, ki jih uporabljam, pa vseeno ne dela.
Kaj mi je za storiti?
Na kakšen način določin dovolim, da Norton Securety spusti skozi IE???
Hvala
Kaj mi je za storiti?
Na kakšen način določin dovolim, da Norton Securety spusti skozi IE???
Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Rokomah ::
...žal NE, ker še vedno nagaja, kot je opisano v prvem postu!!!!!
Zato ponovno prosim tiste, ki bi mi znali pomagati na odpravi goraj opisanega problema, da mi priskočijo na pomoč.
Očitno nisem osamljen v svojem problemu
LP vsem in hvala tistemu, ki bo odgovoril na moj post.
Zato ponovno prosim tiste, ki bi mi znali pomagati na odpravi goraj opisanega problema, da mi priskočijo na pomoč.
Očitno nisem osamljen v svojem problemu
LP vsem in hvala tistemu, ki bo odgovoril na moj post.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tOm securetyOddelek: Omrežja in internet | 801 (717) | Alexius Heristalski |
» | Ob zagonu XPjev Norton zamujaOddelek: Pomoč in nasveti | 811 (691) | SLOMaska |
» | virus!! prosim hitro pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (994) | neki123 |
» | Microsoft prevzema BIOSOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2513 (2513) | mojsterpeter |
» | Dostop do diska v v winXP (NTFS) ni dovoljen!!!??Oddelek: Programska oprema | 1178 (1044) | andrej |