Forum » Omrežja in internet » Majčken problemček
Majčken problemček
Huey P ::
Kaj moram pobrisati, da mi v Internet Explorerju ne bo pisalo Microsoft Internet Explorer provided by SiOL...
Mapo Sign In sem že pobrisal tisto besedilo pa je še vedno...
Mapo Sign In sem že pobrisal tisto besedilo pa je še vedno...
..::DOOM III: The Legacy::..
Yohan del Sud ::
ne bit nestrpen. Predlagam da zbrišeš IE in si naložiš kaj drugega, al pa vsaj drug IE
Huey P ::
Yohan Del Sud;
Zakaj bi si naložil nov IE, če pa to lahko odpravim z par miškini kliki. Problem je le to, da sem pozabil katero mapo treba zbrisati, da odstrabiš tisti napis...
Tiste gumbe in animacije,... ki so jih SiOL dodali pa sem že odstranil tako, da sem pobrisal mapo Sign In...
Zakaj bi si naložil nov IE, če pa to lahko odpravim z par miškini kliki. Problem je le to, da sem pozabil katero mapo treba zbrisati, da odstrabiš tisti napis...
Tiste gumbe in animacije,... ki so jih SiOL dodali pa sem že odstranil tako, da sem pobrisal mapo Sign In...
..::DOOM III: The Legacy::..
Hepan ::
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\Window Title ... poisci ta kljuc v registru ...poglej pa bos videl kaj ti je storiti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsakih 5 minut - Internetna reklama ?!Oddelek: Omrežja in internet | 2965 (1954) | SanAndreas |
» | Kako odstraniti Winload.exe...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2495 (2235) | vratar |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3019 (2522) | ;-) |
» | Kopiranje iber počasnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (1884) | brdi |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4095 (3706) | KaiCris |