» »

Inštalacija novejših nforce driverjev

Inštalacija novejših nforce driverjev

mte ::

hja že drugič imam isti problem. namreč ko sem mel še navaden pc z abit nf7-s se mi je setup.exe od driverja usul ko je prišla črtica do konca (tista še preden se pojavi okno čez cel ekran). Od takrat ne duha ne sluha o tem, da bi kdaj zagnal tisti setup.exe. Potem sem nastavil vse winxp service v services.msc na default vrednosti (ja, sem precej tam brkljal prej) in je delalo vse.
Zdej pa mam majhno kišto od shuttla z nforce2 ultra400 čipovjem in sem ravno tako povlekel najnovejše driverje s strani od nvidie, zagnal setup.exe in spet ista zgodba. Le da tudi po nastavljanju servicov na default tu zadeva ne dela.
Sem poslal mail na shuttle support, pa mi je tip odgovoril da je ena možnost da je neki z windowsi narobe (ja človek božji, to vem tudi sam), lahko pa da je čip pokvarjen ampak bolj verjetno da ni (pa kaj še, 2 dni stara mašina). Pa mi je še rekel naj probam windowse spet inštalirat. Ja in kaj..jih bom še enkrat inštaliral, še enkrat bom brkljal po nastavitvah od winsov in naredil par tweakov, pa bo spet ista zgodba. No potem sem jim pisal še enkrat če lahko bolj podrobno razložijo kako sploh najti napako ipd., pa že en teden ni odgovora.
Zdej pa me zanima a se je še komu to tudi dogajalo al kaj..alpa če mogoče kdo ve kakšno metodo kako odkriti kje je napaka (v event viewerju ni nič, setup nima loga, ..)
hvala,
matej

bosstjann ::

če si to inšalirov direkt na vinse dej tapru kakšno starejšo verzijo gor pa bios upgrade pa take stvari jest sm mogu 5 formatirat k se mi tut pržgav ni več oz vinsi so bli čist sesuti

Alec999 ::

a to si instaliru Forceware driverje al kaj?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zvočniki ne delajo

Oddelek: Zvok in slika
311621 (1258) RazzorX
»

Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9610394 (5693) MKC00
»