Forum » Strojna oprema » problem z disketnikom
problem z disketnikom
Mark0 ::
zivjo,
men je pred kratkim crkno disketnik in sem kupo noviga.Ko sem ga priklopo je lucka na disketniku neprestano gorela, potem sem ga odklopo in na novo priklopo in zdaj ne gori vec nic ce pa imam disketnik prikloplen in prizgem racunalnik in drzim disketnik v roki se cuti da not nekaj "skoci" oz premakne. pine sem pogledo in so vsi videt ok
kaj bi bilo tu narobe? id kabl ? ce id kabl kolko pride novi ?
lep pozdrav, Marko
men je pred kratkim crkno disketnik in sem kupo noviga.Ko sem ga priklopo je lucka na disketniku neprestano gorela, potem sem ga odklopo in na novo priklopo in zdaj ne gori vec nic ce pa imam disketnik prikloplen in prizgem racunalnik in drzim disketnik v roki se cuti da not nekaj "skoci" oz premakne. pine sem pogledo in so vsi videt ok
kaj bi bilo tu narobe? id kabl ? ce id kabl kolko pride novi ?
lep pozdrav, Marko
EjTi ::
Če lučka stalno gori, je ponavadi krivo, da imaš narobe obrnjen kabel. Obrni kabel pri disketniku (če ga slučajno še nisi). A imaš kabel, kjet sta samo eden ali dva konektorja a imaš še starega z 4imi. Če sta več kod dva, moreš pomoje priklopit med dvema najbolj oddaljenima konektorjema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disketnika ne zazna...Oddelek: Strojna oprema | 1217 (1096) | _spirit_ |
» | abit nf7-s zvok ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (709) | Mobidick |
» | drive A:\ ne dela?nujno pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1141) | Tattoo- |
» | Problem z disketnikom (A:)!Oddelek: Strojna oprema | 1363 (995) | MAX34216 |
» | disketnikOddelek: Strojna oprema | 911 (802) | Jakka |