» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
40 / 86
»»

Zheegec ::

Ni bilo energetsko orožje. Sem že napisal, da je bil Photon torpedo, torej izstrelek z anti-matter bojno konico.

Visoko energijska orožja so phaserji, samo v tem primeru so zaradi boljšega "spektakla" uporabili Photon torpedo. So bili tudi sumi o Quantom torpedu, samo glede na to, v kakšni smeri padajo kosi betona na tla, je to malo verjetno.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ShowDown ::

Da bo razprava malo bolj zanimiva

Torej vodja združenja arhitektov je mnenja, da se zgradbe ob nekontrolirani rušitvi ne bi smele zrušiti s tako hitrostjo, ki je v bistvu hitrost prostega pada.
Pravi, da v združenju niso zbrani teoretiki zarote in nočejo špekulirati, kdo naj bi bil za dogodke dejansko odgovoren, so le skupina strokovnjakov, ki si prizadeva za neodvisno preiskavo.

Tudi jaz bi ob toliko dvignjenega prahu zahteval neodvisno preiskavo. Pa ne bodo je delali amerikanosi, ker bodo spet nekaj prikrivali. Če nimajo nič na vesti pa naj dajo karte na mizo!

-Je mogoče, da bi se ta snov v prahu znašla brez prisotnosti termita v zgradbi?
-Ne. Gre za nanodelce, gre za natančno mešanico ravno pravih sestavin. V vzorcih so našli tudi milijarde mikroskopsko majhnih železnih kroglic. Le od kod bi se lahko vzele?

bluefish ::

Smo že brali v tej temi.

ShowDown ::

Pol pa se pardoniram...se lahko zbriše s tem postom vred. :)

jype ::

Karaya 52 ::

ShowDown> Torej vodja združenja arhitektov je mnenja...

Ne gre za predsednika arhitekturne zbornice, ampak kvazi inžinirskega krožka o "Resnici bla bla". Milo rečeno, tip je v sramoto celotni stroki, ampak ni vrag da nekdo iz te skupine ne pobezlja.

Stra ::

Charlie "Balls of Steel" Sheen: Twenty Minutes with the President
http://www.infowars.com/twenty-minutes-...

Mipe ::

Ahaha, saj ni resen! Kar nekaj teh dejstev je bilo "debunkanih". Ni čudno, da predsednik ni bil preveč navdušen.

Spajky ::

danes zvečer, SLO 1 - 23.00 Območje Nič - Preiskava o 11. Septembru, Italijanska Dok.Oddaja ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

PacificBlue ::

danes zvečer, SLO 1 - 23.00 Območje Nič - Preiskava o 11. Septembru, Italijanska Dok.Oddaja ...

Tnx za info;)

Charlie Sheen Requests Meeting With Obama Over 9/11 Cover-Up
I&#8217;m out.
:3

BigWhale ::

Hm, tile konspiratorji spodaj so hecni. Ne marajo busha, ne marajo obame. Me zanima, kdo bi moral biti predsednik, da bi bili srecni ...

d0rK ::

Groza, da bi bil jaz BO in bi moral 20 minut poslusati take nebuloze. The horror! :|

PaX_MaN ::

Groza, da bi bil jaz BO in bi moral 20 minut poslusati take nebuloze. The horror! :|

Erm:
Author’s Note: What you have just read didn’t actually happen… yet.
:|

d0rK ::

Eh, prebral cel "intervju", tist pa spustu. What a waste of time.

darkolord ::

Zanimiva oddaja :P

kixs ::

innerspace ::

Zanimiva oddaja

Yep, meni se je tudi zdela zanimiva...sicer malo po Italijansko narejena ampak vredna ogleda in razmisleka. Motilo me je ogromno ponovljenih besed in njihov izpis...kaj ces, dobra prilika da se Italci malo naucijo anglesko:)
Izpostavljenih je kar nekaj dogodkov in z njimi povezanih vprasanj, ki pokazejo situacijo v precej "what the phuck" luci.
Recimo ko vidis Donalda Rumsfelda, ko pomaga nosit ponesrecenca namesto da bi bil "na varnem" in operiral z akcijami v korist zbiranja informacij ali pomoci vecjemu stevilu ponesrecencev. Je videt da so tipi v resnici pravi degeni.
Odlicen konec oddaje, pomislek oceta ene od zrtev napadov.
Priporocam ogled ponovitve!

c3p0 ::

Oglej si "Obama Deception" in vse ti bo jasno...

innerspace ::

Oglej si "Obama Deception" in vse ti bo jasno...

Bom, hvala...si ze predstavljam kaj bo videt in slisat:|

kmetek ::

Kdaj je ponovite te oddaje?

Dejstvo je, da v Pentagon NI priletelo letalo. 100%

rndm2008 ::

Lahko, da je bilo letalo. Zagotovo pa ne potniško. Ta mit je razsut. Celoten uradni mit je že razsut. Samo še dovolj ljudi mora to spoznat. Počasi gre naprej. Vsak dan je kak sheeple manj, vsepovsod po svetu.

Ja, Karaja, Richard Gage je pobezljal. Na srečo pa zdaleč ni edini. Je pobezljalo že čez 800 arhitektov in inženirjev. Sami pobezljanci, mater. Pa sami luzerji, bolestno željni pozornosti, ne? Sinko, kar tolaži se.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

XsenO ::

Ja itak to vsi vejo, da ga je zadela raketa, ki je zigzag podirala luči javne osvetljave in še preden se je zaletela v stavbo spustila ostanke letala naokrog.
1 + 1 = 1

Ja itak to vsi vejo, da ga je zadela raketa, ki je zigzag podirala luči javne osvetljave in še preden se je zaletela v stavbo spustila ostanke letala naokrog.

Ne ostanke letala so tja pripeljali gasilci v za to posebaj prirejenih gasilskih tovornjakih, ki so namesto cistern z vodo imeli prostor za ostanke starih letal, ki so jih potem nametali okrog pentagona.

CoolBits ::

Je kje dokaz, da se je letalo zaletelo v pentagon, al je to sam ker so oni tko rekli in tam našli en del motorja enga starega letala?
Aja pa še ta motor je padu dol zaradi lantine ne... no ja.. al pa ga je od stavbe odbilo nazaj na zelenico :D

Ejsi_Disi ::

PA ne pozabi na oni kos pleha, kjer je American Airlines pisalo.
Rock n' roll ain't noise pollution!

Mipe ::

Letalski motorji ter pristajalno ogrodje so narejeni iz izredno trdnih materialov, medtem ko je preostalo letalo kao papirnato. Letalo samo se je raztreščilo na vse koščke ob trku, motorji in pristajalno ogrodje pa so prebili debele železobetonske stene Pentagona kot za šalo. Zato se zdi, kot da je raketa prebila stene in povzročila razdejanje. Vendar ni; raketa bi eksplodirala ob stiku in sprožila razdejanje takoj v notranjosti, vendar je namesto tega prebila več nivojev. To nima smisla, razen če je bilo res letalo, katerega žilavi motorji in pristajalno ogrodje so zlahka prebili več sten.

Videl sem posnetke, gasilci so POSPRAVLJALI letalske dele, ko je bilo pospravljeno, pa je nekdo to posnel in predstavil kot NEIZPODBITEN dokaz, da ni bilo letala! Svašta.

Ljudje so videli letalo, našli so ostanke letala, našli so ostanke motorjev ter podnožja. Vse drugo se je raztreščilo, kot je pričakovati ob silnem trku ob železobetonsko steno.

Verjamem pa v eno teorijo zarote: nekdo manipulira možgane hoaxerjev iz gole objestnosti ali radovednosti. Bržda nezemljani ali kaka tajna organizacija.

A čaki malo... Praviš, da motor zlahka prebije steno stavbe. Ja kako ga je pa pol odbilo nazaj na zelenico oz kako se je tam znašu? Po poti slučajno odpadu no, al kaj?

al je to sam ker so oni tko rekli in tam našli en del motorja enga starega letala?

Isto bi lahko trdili, da so oni drugi rekli, da letala sploh ni bilo in zato naj bi zdej vrjel, ko pa večina materjalnih dokazov kaže v nasprotno?
1 + 1 = 1

Katerih dokazov? Motor in kolo na zelenici? hehe
Aja podrte lantine LOL, sigurno je bilo letalo ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

Malo si poglej po tej temi, za slike, pričevanja, filmčke itd. Zdej pa mi ti daj dokaze o kakšnih ostankih eksploziva...
1 + 1 = 1

Sej sem videl že precej tega in konkretnega dokaza, da je bilo letalo pa pač ne...
Sem pa videl na podrtem delu stavbe še cel računalnik in celo leseno mizico, ki bi morala zgoret od silnega ognja kerozina, ki omehča celo temelje WTC-ja.

Še enkrat prosim za ostanke ali tudi mikrodelce eksploziva, ki bi morale ostati ob eksploziji vaše čudežne rakete.
1 + 1 = 1

Ja kar obračaj debato... dokaze drugi teoriji, kot uradni boš pač težje našel, ker ne smejo prit ven ane.
Kje so posnetki vseh kamer od katerih je 100% vsaj ena posnela letalo? Pa ja bi vsaj en tak posnetek dali v javnost kot dokaz in potrdilo uradni teoriji. Aja ne bi... zakaj pa ne?

Stra ::

Včeraj so na infowars.com intervjujali Stevena E. Jonesa, žal pri roki nimam linkov, se mi mudi na teren, ampak poudaril je da je potrebno ločiti (upam, da je bilo to tu že omenjeno) med navadnim termitom in NANO termitom, ki so ga odkritli v prahu od WTC.

Razlika med tema dvema je, da je "nano varianta" eksploziv. Hmm, nekaj v tem stilu: http://911debunkers.blogspot.com/2009/0...

Rekel je, da je bila tista oddaja National Geographica naravnot patetična, saj so obe "varianti" termita predstavili kot eno in isto (čeprav so intervjujali njega).

Se opravičujem, da ne podpiram z referencami, sem leteči......... Najdite posnetke oddaje na youtube or something..

Ja kar obračaj debato...

-prvo lol podrte lantine
-potem cev računalnik in mizice
-zdej pa posnetki

Kdo tukaj obrača debato, ko pa jaz že tretjič sprašujem za...

...kje so dokazi o prisotnosti eksploziva od rakete ali iztrelka, ki ga naj bi po vaših dokazih uporabljali?
1 + 1 = 1

Dejte no ze nehat s to raketo! Lepo vas prosim!

Raketa se zagoni v stavbo in sele potem explodira bojno polnjenje. Ce bi v pentagon izstrelili raketo bi prebila prvi obroc stavbe, morda bi prisla celo do drugega obroca, potem bi pa se zaradi zamika aktiviralo bojno polnjenje v raketi in bi naredila bistveno vec skode na stavbi. Stavbo bi pa razgnalo iz notranje strani na ven in definitivno pentagon ne bi izgledal kot, da je nekdo not zabil klin.

Jaz sem prvi vprašal, kje je dokaz, da je bilo letalo razen, da so oni rekli da je bilo.
Nisem govoril od nobene rakete in ne eksploziva... samo pravim, da tudi letalo ni bilo, ker tud za to ni dokaza... No ja oni so rekli da je blo letalo ampak js pač ne verjamem.
Še ko se je letalo zaletelo v WTC so se posnetki skoraj z vseh strani našli... a za pentagon, kao najbolj varovano stavbo na svetu, pa ni enga posneta? Halo?

Ce bi v pentagon izstrelili raketo bi prebila prvi obroc stavbe, morda bi prisla celo do drugega obroca, potem bi pa se zaradi zamika aktiviralo bojno polnjenje
Right! Torej raketa intaktna prebije armiran beton, letalo se pa upari? Iz cesa pa je pol ta raketa, I wanna buy some of that!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

Anyway zakaj se mi zdi da imamo POPOLNOMA ISTE ARGUMENTE s strani konspiratorjev kot smo jih imeli pred 4 meseci in istimi kot pred enim letom...
1 + 1 = 1

Razlika med tema dvema je, da je "nano varianta" eksploziv. Hmm, nekaj v tem stilu: http://911debunkers.blogspot.com/2009/0...

Tud to smo ze povedali, da nano termit sicer gori hitreje kot navaden termit ampak, vseeno pa to ni explozija v pravem pomenu besede.

Poleg tega, pa tudi takrat ni nihce povedal kako bi lahko z *termitom podrl vertikalen steber. :)

Poleg tega, pa tudi takrat ni nihce povedal kako bi lahko z *termitom podrl vertikalen steber. :)
Ne boš verjel, stebri so vsi vertikalni. Pa se jih da podret. Takle:

Which leads to:

Vsaj ponavadi.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

Ce bi v pentagon izstrelili raketo bi prebila prvi obroc stavbe, morda bi prisla celo do drugega obroca, potem bi pa se zaradi zamika aktiviralo bojno polnjenje
Right! Torej raketa intaktna prebije armiran beton, letalo se pa upari? Iz cesa pa je pol ta raketa, I wanna buy some of that!

Aha. Tocno tako se zgodi. Tole spodaj je GBU-24, ki je pametna bomba. Brez lastnega pogona samo s pomocjo lastne kineticne energije se prebije v betonski bunker. Lej kaj nardi:

Bum ...

vir: Wikipedia

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

Ne govorimo o pametni bombi tle.

Dej BW ne smeši se. Ne obstaja samo ta vrsta raket. Sploh pa ni nikjer dokaza ne za raketo in ne za letalo.

Ne govorimo o pametni bombi tle.

No sej raketa ima podobno kineticno energijo. Je lahko lazja ampak ima lasten pogon. Delayed vzigalnik se pa uporablja tako pri bombah kot pri raketah. Saj je namen podreti bajto in ne opraskati fasade...

Zakasnitvene vzigalnike so imele ze bombe v drugi svetovni vojni.

Dej BW ne smeši se. Ne obstaja samo ta vrsta raket. Sploh pa ni nikjer dokaza ne za raketo in ne za letalo.

Za podiranje zgradb delujejo vse rakete in bombe po istem principu. Najprej treba priti v zgradbo, potem se pa aktivira bojno polnjenje. Tako se rusijo zgradbe.

Ostalih raket za unicevanje zive sile ali pa oklepnih enot pa v zgradbo pac ne izstreljujes. Ni bila ne raketa, ne letalo? Ja eni zgoraj pravijo, da je bila raketa. Jaz samo pravim, da raketa ni bila. Bi od pentagona manj ostalo.

Zakaj bi se sedaj jaz smesil?

Karkoli je bilo, ni imelo količine kerozina kot jo ima letalo. Ker če bi bil kerozin vmes bi vsi tisti računalniki in lesene mize v bližini zgorele pa niso.
Različnih raket imaš malo morje... že za vsak prdec je drugačna skoraj :)

Zgodovina sprememb…

Dve stvari nista zgorali = tuki se ni zaletelo letalo

Matr ti bi moral biti detektiv!
1 + 1 = 1

Aja pa še točno ta del pentagona, ki se je podrl so takrat prenavljali. Skoraj do metra natančno ta del. Kakšno naključje mater... to ne vidiš vsak dan :D
Ne detektiv bi moral bit ti, ker ko ti nekdo nekaj reče da je tako, niti ne raziskuješ naprej ampak ja stvar zate točno taka... bravo.

Zgodovina sprememb…

Ostalih raket za unicevanje zive sile ali pa oklepnih enot pa v zgradbo pac ne izstreljujes.
Ampak? "Napadeš" z najmočnejšim, kar imaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()
««
40 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45632642 (3531) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68743776 (30684) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024282 (20168) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213920 (9543) jype

Več podobnih tem