» »

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

dzinks63 ::

:)) A nisi mogel najti slike z slabšo resolucijo in jasnostjo, ta je pa the best, tu se pa res vse super točno vidi.

jype ::

PacificBlue> Vašo teorijo o vročem kerozinu, ki naj bi podrl stolp lahko zamaja zelo naslednja fotografija:

Jaz žal ne vidim, kako bi tale fotografija lahko karkoli zamajala.

PacificBlue, citira članek> In the basements of the collapsed towers, where the 47 central support columns connected with the bedrock, hot spots of "literally molten steel" were discovered more than a month after the collapse.

Abejžno. In kdo so ti tipi, da naj bi jim kar verjeli, da je bilo staljeno jeklo en mesec po trčenju še vedno pod stolpom?

PacificBlue ::

Dzinks63

jype ::

Jaz na tej fotografiji vidim stolpnico, v katero se je nekaj zaletelo.

Nič drugega.

perfect ::

Mogoče bo to pomagal stvar malo pojasnit.

jype ::

Ni. Jaz še vedno vidim le posledice tega da se sesuje ogromna stolpnica, pa nikjer nobenih bomb.

perfect ::

Pa še tale mogoče pomaga:

PacificBlue ::

@jype
ja saj vidiš prav..nič ne rečem kaj..ampak ženska se dotika strukturnih stebrov(morali bi biti vroči, če je že vsaj razlaga, da je se stavba izključno podrla zaradi vročine oziroma kerozina)

Poleg tega, pa se pri vsej stvari spregleda ogromno podrobnosti, ki so pa še kako pomembne..

Ena izmed teh je način, kako se dvojčka podreta..natanko tako se podrejo visoke stavbe,ki so načrtno demolirane..če bi bil vzrok zaradi letala bi se stavba nagnila oziroma podrla na stran ne pa skupaj..to ti lahko razloži vsak strokovnjak, ki se s tem ukvarja..chargerji oziroma eksplozivi so bili nastavljeni na več točkah po wtcju..in to ravno na takšnih točkah, kjer je bila statika strukture ob eksploziji najbolj ogrožena..poleg tega 2 letalo je malo zgrešilo cilj in je se je zaletelo malo nižje in bolj v desno skoraj v vogal stavbe..pri tem pa je velika večina kerozina zgrešila cilj in izgorela zunaj stavbe..pa wtc so kot podobne stavbe v New yorku zgrajene proti trku letal..že med drugo svetovno vojno se je v Empire State Bulding zaletel bombnik..in kaj je bilo?..nič kaj posebnega..par razsutih nadstropij..seveda pa zgradba še danes stoji...poleg tega, da ne omenjam resničnih posnetkov oziroma izjav, da so v Wtcju bile eksplozije..posebej od gasilcev, ki so v tistem trenutku reševali preživeli v nebotičniku..tudi če se še spomnete je bilo celo na Slo1..ko je bila takoj ažurna oddaja..oziroma posnetki v živo..večkrat rečeno, da naj bi bile večkrat slišne ekspozije v notranjosti wtc-ja...

PacificBlue ::

Tule je raziskava vzrokov za porušitev WTC-ja..v pdf formatu.. WTC

dzinks63 ::

:)) Čakaj malo, a ti domnevaš, da se je WTC podrl zaradi eksplozije kerozina. Mislim, da ne. Ker potem bi se podrl takoj. Tako, pa se je šele po kar nekaj časa vročega gorenja. In pri takem gorenju se temperature dvignejo preko 1000°C, tako da sploh ni problem, da se začne topiti železo. Tista tvoja slika, je pa narejena kar kmalu po trku in to na tistem delu, kjer nič ne gori, oziroma sploh še ni vročine. Torej ko se je začela topiti nosilna konstrukcija v gorečih se zgornjih nadstropjih, je enostavno padel ta več sto tonski del zgornjega dela nebotičnika par deset metrov nižje in je začel drobiti zgradbo skoraj do konca navzdol. Eksplozije so pa tudi seveda sproti nastajale, saj pri tako visokih temperaturah eksplodira voda. Seveda je normalno, da se je zadeva sesula, kot da gre za prosti pad, saj je praktično tudi šlo, sile so bile enormne in nadstropja so se sesuvala pod pritiskom vedno večje mase nad sabo, kot domine. Sicer je bilo vse to že tudi ugotovljeno in mi tukaj odkrivamo toplo vodo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

perfect ::

Stavba se je podrla v desetih sekundah..To je približno 10 štukov na sekundo.
Si lahko to predstavljate ? Zakon prostega pada !Kot da ni bilo pod vsakim
nadstropjem ničesar..Ma jest ne vem folk bo treba domačo nalogo narest ne.
Ampak ne na hitro.

Luka Percic ::

perfect, in to razloži vašo teorijo o eksplozivih natanko kje?!

jype ::

perfect> Zakon prostega pada !

Ja. Saj je smiselno, ne? Saj sem že na tem forumu enkrat približno zračunal kakšna je energija padajočega dela in kolikšna sila bi zagotovila zadosten pojemek, da bi se reč nehala posedat.

PacificBlue ::

@Dzinks63

Ne mislim , da se je stavba podrla zaradi nastavljenih chargerjev..in ne zaradi eksplozije kerozina..lej, kerozin zgori zelo hitro in kot takšen ne more povzročiti v kratkem času, da bi se železo segrelo na tisoč in več stopinj..In kako se naj bi potem konstrukcija začela topiti kr naenkrat..razloži mi to..od požarov v notrajosti stavbe?Temperature teh požarov ne presežejo 1000 stopinj..

jype ::

PacificBlue> kerozin zgori zelo hitro in kot takšen ne more povzročiti v kratkem času, da bi se železo segrelo na tisoč in več stopinj..

Saj mu ni treba. Dovolj je, da se vžge kaj drugega, kar gori počasneje in z dovolj visoko temperaturo.

Če je tako jasno, da je šlo za "inside job", kje so ostanki eksploziva, ki jih je širša okolica po vsaki podobni eksploziji polna?

PacificBlue ::

Saj mu ni treba. Dovolj je, da se vžge kaj drugega, kar gori počasneje in z dovolj visoko temperaturo.

Kaj le bi bila takšna snov??Plastika:)


Če je tako jasno, da je šlo za "inside job", kje so ostanki eksploziva, ki jih je širša okolica po vsaki podobni eksploziji polna?

A misliš, da so jih v tistem trenutku iskali iskali?Poleg tega ti chargerji sploh niso veliki in okolica bila polna drugih stvari kot pa eksploziva..


Tule imate par video posnetkov,,predvsem na prvem se lepo lepo vidi..glejte desno stran stavbe.

jype ::

PacificBlue> A misliš, da so jih v tistem trenutku iskali iskali?

Mi je totalno vseeno, če so jih ali ne. Po eksploziji se reč razleti in nekaj sto metrov daleč lahko en mesec kasneje še vedno najdeš ostanke. Pa jih ni nihče našel.

PacificBlue> Tule imate par video posnetkov,,predvsem na prvem se lepo lepo vidi..glejte desno stran stavbe.

Kaj se pa vidi?

drejc ::

Oooooooo ramzi, ća ima? :D
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

PacificBlue ::

@jype

Zdaj pa že bluziš..pa razmisli malo vendar človek,kako boš ti našel ob vsej tej velikansi količini praha,kovinskih elemementov, stekla itd. te ostanke eksploziva??..pa to je ja tako, kot da bi iskal iglo v senu..

Pri video se pa potrudi in poglej..ne bom ti nosil vse na pladnju kot petletnemu otroku...

jype ::

PacificBlue> Zdaj pa že bluziš..pa razmisli malo vendar človek,kako boš ti našel ob vsej tej velikansi količini praha,kovinskih elemementov, stekla itd. te ostanke eksploziva??..pa to je ja tako, kot da bi iskal iglo v senu..

Daj ne seri, no. Poliješ mal te ali one flaške po tem prahu in je TAKOJ jasno če je bil eksploziv in na kakšni osnovi je bil.

bluefish ::

@Pacific Blue:
Aha, torej na kraju samem ni bilo možno najti dokazov o tem, čisto očitni pa so na posnetku v mizerni resoluciji s tono kvadratkov,... :\

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

PacificBlue ::

Daj ne seri, no. Poliješ mal te ali one flaške po tem prahu in je TAKOJ jasno če je bil eksploziv in na kakšni osnovi je bil.

Ja očitno niso šli polivat z temi "flaškami"..kaj ti naj drugega rečem:D

bluefish ::

Torej skupna zarota preiskovalcev, policije,... vsi očitno na vrvicah nevidnih in vplivnih mož.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

PacificBlue ::

Eh vi tako ozkotirno gledate..pri tem ja moreš biti pozoren na stotine drugih stvari..pričevanja, slikovne dokaze, video posnetki in še in še..povezati indice iz različnih dogodkov oziroma stvari..zgleda, da je to še kako prekleto težko za vas..

jype ::

Jaz vse to vidim, pa mi nič ne pravi, da je bilo kaj drugače, kot pravi mainstream štorija (oz. uradna - nisem več prepričan, da je tudi mainstream).

PacificBlue ::

Torej skupna zarota preiskovalcev, policije,... vsi očitno na vrvicah nevidnih in vplivnih mož.

Če razumeš strukturo sistema v ZDa..tam če si v sistemu(moraš delati po nekih zelo strogih pravilih..najbolj važno pravilo je, da ubogaš nadrejenega, kakor on zahteva..dostop do informacija imaš glede na osnovi "security clearance"..če so informacije nad nivojem, ki jih dovoljuje tvoj security clearance potem nimaš dostopa do njih.Zato so resnične informacije o WTC tako nedostopne oziroma za njih vedo le top level ljudje(predsednik;njegov svetovalec, generali in direktorji obveščevalnih služb, ki imajo tak dostop do teh informacij in drugi..)

In če želiš ti lahko te nevidne ljudi poimenujem..

Zgodovina sprememb…

drejc ::

dostop do informacija imaš glede na osnovi "security clearance"..če so informacije nad nivojem, ki jih dovoljuje tvoj security clearance potem nimaš dostopa do njih


:D No shit Sherlock! :D
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

jype ::

Kera grozna država so te ZDA...

Ker pri nas pa sam lepo pogledaš znažilko, pa ti da ključe od unih velikih železnih vrat pa prst od direktorja, pa greš komot v arhive.

PacificBlue ::

@jype

Ja jaz sem tudi dosti časa verjel v uradno razlago..priznam..ampak me je začelo motit veliko podrobnosti o katerih sem prej govoril..pa tudi ta veza Osama bin Laden-Cia mi ni všeč..recimo če imajo američani(in jo tudi imajo) tehhologijo zakaj potem ne morejo najdit Osamo tam v enih gorah v Afganistanu ali Pakistanu, kjerkoli je že..se sprašujem ali ga sploh želijo ujeti? Kaj pa če je Osama samo agent od Cie in je natreniral mladce(Ok..letenja so se nekje drugje učili)in zdaj vodi vojno proti Zahodu? Kako nalašč, da se je zgodil Wtc..američani so lahko napadli Irak, Afganistan..še Iran lahko pride na vrsto pol pa res veselo..tisti ameriški privatniki vključno z Chaneyem pa zdaj v Iraku veselo služijo mastne denarce in jih bol. kur.. za ves svet.

TESKAn ::

Kerozin ne gori hitro. Poglejte si mythbustersa, ki sta ugotavljala, kako hitro bi moral vozit avto, da bi ušel ognju, ki lovi curek bencina iz preluknjanega rezervoarja. Malo hitrejša hoja je dovolj. Kerozin pa gori še slabše, kot bencin.

Nadalnje, stavbi je pokonci držal osrednji steber, ki se je prav lepo mehčal v vročini. Ko je šel le - ta...

In še o temperaturah požarov - ko je bil požar v enem EU tunelov, je gorela margarina in povsem stalila kamijon, na katerem je bila. WTC pa je bil en sam dimnik, ki je vlekel svež zrak v požar in lepo razpihoval plamene.

Nazadnje, niti ni treba, da se jeklo stali. Že če se zmehča, to ni dobro za stabilnost strukture, ki nosi ohoho ton nad sabo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

PacificBlue ::

@drejc
@jype

Če bi vedela koliko teh levelov je pol ne bi blo več tok smešno..

Gandalfar ::

In če želiš ti lahko te nevidne ljudi poimenujem..


Ce se ti da, bi ti bil zelo hvalezen.

jype ::

PacificBlue> Če bi vedela koliko teh levelov je pol ne bi blo več tok smešno..

Jah saj tam so velike bajte, je ziher tudi snažilk več.

PacificBlue ::

I will be doing an upside down pyramid, to show the Illuminati structure, NOT to trigger people (I know the Illuminati use lots of pyramids) but because this is how they have their hierarchy set up:

Level One: Local level: (anytown, USA)

sister group sister group sister group sister group sister group

There will be between ten and thirty sister groups in most metropolitan areas, dependent on the size of the city. The larger the city, the more sister groups. There are Illuminati groups in EVERY major city in the US and Europe. This first level is what is known as the "anarchical" or "low level". It is what most people reporting ritual abuse discuss: a high priest and priestess preside over each group, which also contains a group of two to four trainers, and others with jobs. The sister groups unite on rare occasions, are aware of each other, but each one is fairly independent, and reports only to their leadership council.

Level Two: Metropolitan leadership council:

This is what the local leadership council over these groups will look like. It will also cover scattered groups in outlying rural areas.

Baalim (head) (1), assistants to the head (2) administrators over finances and day to day happenings (4), head trainers (oversee and teach other trainers) (6).

The total: 13 members

The Baalim and his two assistants report to:

REGIONAL LEADERSHIP COUNCIL

The United States has been divided into seven different regions geographically. Each region has a 13 member leadership council that coordinates with the local leadership councils (are you getting the idea by now? The Illuminati are set up a lot like "Amway" or any other well-organized business enterprise with a flowchart of accountability for each member). This council will look something like this:

Head of council (1), Military (2 seats), Spiritual (2 seats), Scholarship (2 seats), Finances (2 seats), Training (2 seats), Sciences (2 seats).

Total: 13 members

The regional councils will represent the different areas of interest and knowledge that the Illuminati pursue. The membership will change over time as members are promoted or demoted.

The seven regional councils each have a leader as noted above, who reports to the:

National Council (The nations in Europe also have national councils, Mexico and Canada do as well, as does the Soviet Republic and China).

The national council will look much like the one above, with this difference; these are influential bankers with OLD money such as: The Rockefellers, the Mellon family, the Carnegie family, the Rothschild family etc. I know I shouldn't name names, but I will.

The heads of the National councils report to:

The Supreme World Council.

This council is already set up as a prototype of the one that will rule when the NWO comes into being. It meets on a regular basis to discuss finances, direction, policy, etc. and to problem-solve difficulties that come up. Once again, these leaders are heads in the financial world, OLD banking money. The Rothschild family in England, and in France, have ruling seats. A descendant of the Hapsburg dynasty has a generational seat. A descendant of the ruling families of England and France have a generational seat. The Rockefeller family in the US holds a seat.

This is one reason that the Illuminati have been pretty "untouchable" over the years. The ruling members are very, very, very wealthy and powerful. I hope this information is helpful. How do I know this? I was on a local leadership council (a head trainer), but I talked to those on regional. Also, every Illuminati child is taught who their "leaders" are, and told to take an oath of allegiance to them and the "New Order to come".

jype ::

In? Kaj to dokazuje?

Mislim, tudi če to društvo resnično obstaja - kako se razlikuje od skrivnega svetovnega balinarskega komiteja?

bluefish ::

@Pacific Blue: vemo, da je Osama produkt ZDA, nič novega in vsekakor ne teorija zarote,... Mi pa razjasni, o kaki tehnologiji ti govoriš. Tehnologijo, v pomenu kot si ti napisal, ima cel svet.

PacificBlue ::

@Gandalfar

Nekaj imen imaš že na prejšnem postu.. za Ameriko bi dodal še Georga Busha starejšega..člana Skull and Bones iz univerze Yale in še veliko drugih..Vseh Illuminatov je okoli 18.000 zato je tako težko govorit o imenih..razen za najvidnejše predstavnike..Vendar pozabite na Ameriko..ni tam center moči Illuminatov..center je ne boste verjeli Vatican. In tu se zgodba šele začne..

PacificBlue ::

Mislim, tudi če to društvo resnično obstaja - kako se razlikuje od skrivnega svetovnega balinarskega komiteja?

Da ima to društvo takšno moč, da si jo še jaz ne znam predstavljati..njih se bojijo vsi vidnejši ameriški politiki in drugi svetovni voditelji..če ti to kaj pove..

bluefish ::

sedaj si praktično povedal vse. Očitno je Dan Brown dobil ekskluziven dostop do informacij, ki jih je potem objavil v knjigi.

jype ::

PacificBlue> Da ima to društvo takšno moč, da si jo še jaz ne znam predstavljati..njih se bojijo vsi vidnejši ameriški politiki in drugi svetovni voditelji..če ti to kaj pove..

Jah, jaz se jih pa ne bojim. Nič mi ne grozijo in zaradi njih še nikdar nisem bil v kakršnikoli stiski.

bluefish ::

Da ima to društvo takšno moč, da si jo še jaz ne znam predstavljati..njih se bojijo vsi vidnejši ameriški politiki in drugi svetovni voditelji..če ti to kaj pove..

In čemu ta strah? Bo neubogljivega Grmička posekala sekira nesramnega velikega gozdarja?

PacificBlue ::

O tem jaz govorim.. NWO

perfect ::

Poglej ''Jype''.Nisem strokovnjak ampak poizkušam logično razmišljati.Bom tako poizkusi, laično
Če vzamemo, da se je prvi sesedel del ki je bil pod vplivom ognja in še prej samega naleta letala,je
potem logično da bi se proporcionalno v nadaljevanju sesuval tako zgornji del stavbe kot spodnji.
Oba enako,nadstropje gor pa eno dol.Dokler zgornjega nebi zmanjkalo.To da se podira navzdol nima veze.
Ker je bila začetna točka podiranja recimo v zgornji tretjini ali četrtini stavbe,(kot želiš) bi moral
na koncu vendar ostati kar zajeten del stavbe ,dejmo rečt štrcelj.Pa ni ostalo nič.
Ti povem da mi tukaj glih ne diši lepo.
Sem prepričan da tukaj ne bomo daleč prišli ker enostavno ni časa za to.Če pa kdo želi kaj
komentirat naj se pa prej za kar nekaj časa zakoplje v internet in vso robo dobro premelje.
Ne moreš bit pameten (pa ne ti) če prej ne veš za kaj sploh gre.
Tehtni argumenti so, samo ne pričakuj da boš za njih izvedel iz POP TV-ja.To ti je nabrž jasno.
In kaj ti drugega ostane potem ?? Koplji po internetu in loči zrnje od pleva.
Človek brez instinkta, logike, intuicije in časa pa v tej zadevi tako ali tako nebo daleč prišel.

BTW Pomešali ste alienske WTC pa še Irak tukaj
Topic je Irak,a ne?

jype ::

perfect> Dokler zgornjega nebi zmanjkalo.

Čak mal - zmanjkalo? Kam bi pa šel?

perfect> To da se podira navzdol nima veze.

A ti veš, kaj je to gravitacija? A ti razumeš kako reč deluje? Ker če takole sklepaš sam mislim, da ti ni povsem jasno. Imaš sto (ali kolikorkoli že) ton, ki padajo dol. Ko zadanejo, karkoli pač zadanejo, ne izginejo - ampak padajo naprej. Pa še tiste tone, ki so se zdaj uklonile temu sunku, padajo z njimi.

Ni težko priti do jasne ugotovitve, kaj se zgodi.

perfect> BTW Pomešali ste alienske WTC pa še Irak tukaj Topic je Irak,a ne?

Ne vem, vprašaj avtorja teme. Se mi zdi, da je topic nekaj v stilu "globalne zarote". Super lastnost podobnih tem je, da lahko rečeš karkoli, pa je vedno relevantno!

PacificBlue ::

Jah, jaz se jih pa ne bojim. Nič mi ne grozijo in zaradi njih še nikdar nisem bil v kakršnikoli stiski.

Tipična egoistična izjava..zaradi njih trpi in umira milijone ljudi po vsem svetu..potem pa se zaradi sposobnih a premalo odločnih ljudi, ki raje gledajo na svoje blagostanje ne zgodi nič, da bi se to preprečilo..ko bo se pa to pojavilo pred tvojim pragom, ko se bo kaj zgodilo tvojim sorodnikom, prijateljem potem pa ne bo več tako brezskrbno..

bluefish ::

sicer pa je tako ali tako vse skupaj en bluz. Vsi zagovorniki teorije zarote govorijo o skrivnostnih organizacijah, neznosno vplivnih ljudeh,... kljub vsemu pa niti ena od teh stvari ne vpliva na njihovo (ne)pomembno življenje (ne iz materialnega vidika). Je le zapravljanje časa.
In kaj se bo zgodilo, če nenadoma množica ljudi začne verjeti v te pravljice? Verjetno nič, v neki majhni verjetnosti pa morda kaj, kar bo čez nekaj dni pozabljeno in življenje bo normalno teklo naprej.

perfect ::

Kaj naj prašam avtorja teme ?
Ko da sam ne znaš brat.
Niti pri tem mi ne daš prav.Ampak seveda ti si avtoriteta tukaj
lahko tudi pobrišeš poste če hočeš.
Tiste ki tebi pač ne pašejo.

jype ::

PacificBlue> Tipična egoistična izjava..zaradi njih trpi in umira milijone ljudi po vsem svetu.

KDO?

Kdo umira? Če so oni bolestno bogati, pa ne pomagajo revnim - ne preveč vljudno, ampak tudi nič nenavadnega. Če revnim pomagaš z materialnimi dobrinami tipično ostanejo revni, samo več jih je. Če jim pomagaš tako da jih izobražuješ pa prej ali slej postanejo konkurenca. Enim nam je to všeč, drugim pa (ki se tipično izdajajo za free-market-evangeliste) pa ne.

perfect> Ampak seveda ti si avtoriteta tukaj

Nikar! Nisem avtoriteta. Samo moderator. Če kdo koga žali, ga moram pri tem omejiti. Zagotavljati moram, da se držimo pravil. To je vse.

perfect> lahko tudi pobrišeš poste če hočeš.
perfect> Tiste ki tebi pač ne pašejo.

Lahko bi, ja. Lahko bi. Pa ne.

PacificBlue ::

sicer pa je tako ali tako vse skupaj en bluz. Vsi zagovorniki teorije zarote govorijo o skrivnostnih organizacijah, neznosno vplivnih ljudeh,... kljub vsemu pa niti ena od teh stvari ne vpliva na njihovo (ne)pomembno življenje (ne iz materialnega vidika). Je le zapravljanje časa.

Pa ti nimaš pojma o čem govoriš..oziroma misliš,da veš..Kako lahko ti veš, kako to vpliva na mojo (nematerialno življenje)??A si ti jaz? Da čas, ki sem ga porabil za vse skupaj..koliko gradiva sem predelal, prebral in to samo zato, da bi informacije posredoval dalje, da bi ljudi ozaveščal o tem problemu..Eh kolikrat se je v zgodovini že pokazalo,da človek, ki hoče nekaj koristnega naredit za soljudi, ga potem po poljuvajo, pretepejo ali še kaj hujšega..

In kaj se bo zgodilo, če nenadoma množica ljudi začne verjeti v te pravljice? Verjetno nič, v neki majhni verjetnosti pa morda kaj, kar bo čez nekaj dni pozabljeno in življenje bo normalno teklo naprej.

Pa ravno to si želim, da bi življenje normalno teklo naprej, da ne bi bilo teh Illuminatov..vojn, nasilja in prekletega kapitalizma(pa nisem komunist..bog ne daj) in predvsem da ne bi bilo konspiracije..človeštvo je pa ja menda že toliko staro(se je že naučilo kaj), da bi lahko pogledalo izven teh okvirov in okusilo nekaj boljšega, veliko lepšega..zbudite se že enkrat..

PacificBlue ::

Kdo umira? Če so oni bolestno bogati, pa ne pomagajo revnim - ne preveč vljudno, ampak tudi nič nenavadnega.

A vidiš sprejemaš to kot nič nenavadnega...seveda to je tam nekje v Afriki bogu za leđami..boli te k. za to..
In tako večina ljudi razmišlja, zato pa Oni počnejo, kar jih je volja, zraven se še lažejo, da se kr kadi..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410134 (8286) imagodei

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631197 (2086) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68742070 (28978) Matev

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213460 (9083) jype

Več podobnih tem