» »

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji

««
12 / 14
»»

PacificBlue ::

@Tio2

KLIK

Feith's book, War and Decision, released last month, provides excerpts of the paper Rumsfeld sent to President George W Bush on September 30, 2001, calling for the administration to focus not on taking down Osama bin Laden's al-Qaeda network but on the aim of establishing "new regimes" in a series of states by "aiding local peoples to rid themselves of terrorists and to free themselves of regimes that support terrorism".

bluefish ::

... and four other countries in the Middle East...

Spet nič določenega.

Tio2 ::

zares tezek si, nevirni tomazek, vsekakor beres in delas propagando nekonkretnim clankom.

http://www.oe.energy.gov/DocumentsandMe...

http://www.eere.energy.gov/news/all_art...

http://www.science.doe.gov/sbir/solicit...


za kar se je v temi menilo, Korea je ze leni pripravila cevi iz superkonduktorja za celo Evropo, v Polski so zaceli to postavljat pred meseci.

To so podatki, tamle besedne igrice in filmski dokazi vas spremljajo v vsakdanji izgubi.

PacificBlue ::

... and four other countries in the Middle East...

Spet nič določenega.


Slabo bereš..spet.

In quoting from that document, Feith deletes the names of all of the states to be targeted except Afghanistan, inserting the phrase "some other states" in brackets. In a facsimile of a page from a related Pentagon "campaign plan" document, the Taliban and Saddam regimes are listed as "state regimes" against which "plans and operations" might be mounted, but the names of four other states are blacked out "for security reasons".

bluefish ::

ja, sem prebral tudi ta del. Kot sem že rekel, avtor tiste knjige je omenil le Afganistan in Irak (kar pa je v tistih časih lahko napovedal praktično vsak analitik), ostale štiri države pa je zamolčal zaradi t.i. varnostnih razlogov. Verjetno pa imen držav niti ni poznal.

PacificBlue ::

Tio2

Res te ne razumem, zato prosim da mi razložiš...

Kaj imajo veze supermagnetni konduktorji al kaj že vs z to temo?

Tio2 ::

pa ne bi sel malo iskat naprej sam?

poisci si stranico, kjer pise o programu NWO, itd....



Beri, razlozi si sam, dokler ti bodo drugi razlozili bos interpretiral zivljenje tako, kot so te knjige naucile...



dodano: to so svetovni guvernacijski programi, malo sigurnejsi kot (ne pa pametni) knjizice, ki jih ponoci glodas

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tio2 ()

Ziga Dolhar ::

Tio2: dej prosim pouči Pacifica mal o New World Order pa tem, hvala!
https://dolhar.si/

Tio2 ::

Novus Ordo Mundi
Pacific, ne misliti, da je to dalec od tvojega doma, sicer se spusca tudi v tvoj dom s tem, da se stvarem prilagajas


mislim, da se to kar na brzino prebere, problem je, kako ti razloziti kaj je mafia.

http://it.wikipedia.org/wiki/Nuovo_Ordi...

http://www.etanali.it/i_signori_del_mon...

http://www.comuni.it/servizi/forumbb/po...


Danes vidis svet kot je postavljen.
Pojdi 500 let nazaj in bos opazil kdo se danes razgraja.
Pojdi nazaj 35000 let in ce bos razumel kaj je takrat v tem predelu sveta clovek iskal, se bos zopet povezal s tem kar se danes isce.


Ce bos to na dolgo premislil, bos menda prisel na zeleno vejo in uposteval kako je lahko reci sprogramirati, pa to ne ravno ko si se ti rodil, ker nimas vloge v druzbi, le posameznika predstavljas. Nekdo se giblje v stoletjih, ker so to rodbine.

PacificBlue ::

Tio2: dej prosim pouči Pacifica mal o New World Order pa tem, hvala!


Zelo močno upam, da je bilo to mišljeno sarkastično...

Kot da bi avtomehanik rekel ribiču naj poući kirurga kako se operira..jao.


@Tio2

Ne govorim/berem italijanskega jezika(glede linkov)..vseeno hvala za trud.

Mimogrede Tio2 če se tako spoznaš na te zadeve pa še sam mal razloži kaj v zvezi z Leo Zagamijem,potem recimo kaj o P2 loži, Licio Gellijem,Rimskim Klubom(Club of Rome), Vatican in satanizem, povezavi mafija-illuminati, kaj o Comitato Esecutivo Massonico - Masonic Executive Committee (MEC) v Monte Carlu..itd...

Glede vračanja nazaj v čas,pa bi bilo potrebno iti vsaj do Babilonije in kralja Salomona. Piše v svetopisemskih knjigah, da je proti koncu svojega življenja postal zelo ošaben in da je začel častiti malike...

Recimo prostozidarji imajo ponavadi pred ali zraven vhodnih vrat lože dva stebra na katerih sta napisani črki B in J. Enem B na drugem J.

"When Solomon built the Temple of Yahweh in Jerusalem, he erected two great pillars which flanked the entrance to the cella of the building. They were called Jachin and Boaz [I Kings 7:15-22]. Temple 2048 at Megiddo also has a pair of columns guarding the entrance..."
- David M. Rohl, A Test of Time: The Bible from Myth to History (1995), p. 178


Za razumevanje stvari povezanih z prostozidarjih & illuminatih in okultnimi skupinami je potrebno NUJNO preštudirati stare religije,verstva ljudstev na arabskem polotoku, Egiptu, Mezopotomamiji...

Ogromno zrnc sestavlja celotno obliko te zadeve, zato trditve, da je vse skupaj nesmisel oz da ne obstaja ali recimo da za napad na WTC so krivi teroristi..vse to je debilizem najhujše vrste, če se človek ne spozna z vsemi temi zrnci...in zahtevati dokaz(link) za celotno obliko je nesmiselno oz nemogoče..da bi pa recimo Bush javno priznal to(oziroma da bi vsaj kdo v visoki politiki) pa bi verjeli..samo to se ne bo zgodilo..ker enkrat se je že "skoraj" pa so zadevo uspešno rešili..Kdaj? Umor Kenneddya(ta tip je bil resnično zadnji pravi nepokvarjeni ameriški predsednik...on je o tem hotel spregovoriti tistega dne v Dallasu)..se je mogoče sploh kdo vprašal kaj je imel pripravljeno za svoj govor? tisti kos papirja je med tistimi čudnimi dogodki padel v roke senatorju Connely-u ki je bil tudi ranjen..ta ga je skrival v svojem sefu, pozneje po smrti je bil predan v roke drugemu.., kje je zdaj nimam pojma.


Takšne stvari, raziskovanje preteklosti iz vseh možnih koncev, povezovanje delčkov v celoto..res je potrebno ogromno časa..ampak je vredno..je tako osvobodajoče.
Ampak veliki večini to ne pomeni ničesar, so jim stvari(materialne ) bolj pomembne, ne želijo si nekega ravnovesja..si sploh ne želijo izvedeti..jih je strah da bi bila resnica drugačna. v bistvu je pa itak vse iluzija. Zato po eni strani je čisto prav, da se nam to dogaja, da vam jaz težim zdele z tem, da obstajajo illuminati, da imajo zelo velik in škodljiv vpliv na nas(hrana, denar, moč odločanja..), čeprav se tega ne zavedamo in trdimo da to sploh ni res..Pa verjemite da še kako vplivajo oz. znajo vplivati..so ja preštudirali ogromno o tem v svojih projektih kot najbolj znan izmed njih M-kultra.

Dajejo strupe v hrano, onesnažujejo vodo, (sploh veste kako "strupena" voda je v Veliki Britaniji, ki jo uporabljajo gospodinjstva..prečekirate malo to..koliko čudnih primerov je bilo ko so našli razne za človeka zelo škodljive snovi noter),z letali sprejajo nad ZDa strupe(tako imenovani Chemtraili), flor ki so ga uporabljali med 1. ali 2(ne vem točn zdaj) svetovno vojno se recimo nahaja v zobnih pastah..tile E-ji so tk velik primer..zkaj če ni potrebno in je znano, da je škodljivo ter povzroča raka? Velika neumnost v obeh možnih primerih..potem še Aids,Bse, Sars..itd..to so vse umetno ustvarjene bolezni.Genetsko spremenjena hrana je nekaj podobnega..se sploh zavedate ali samo vprašate kak vpliv bi imela ta genetsko spremenjena prehrana na naš DNK, čez več generacij? Ni šans da bi jedel jz to.

Mislim pa vseeno da se ljudje vedno bolj zavedajo nekih sprememb. Trenutek v katerem je človeštvu zdaj je zelo kritičen,ker se bomo morali odločiti o marsikateri stvari..poleg tega pa še razni konfikti, vojne situacije(3.svetovna vojna)..vse to nas bo doletelo in takrat bo trenutek resnice lahko zelo boleč. Če hočete pač na trdi način..dobro vaša stvar. Ampak resno vam pravim v znanju je moč. In ne v zavračanju resnice, ki se nam smeji v obraz, ker smo tako slepi.


Glede Salomona(kot primer) bi dal poudarek simbolizmu.. v prostozidarstvu &illuminatih. Za njih je to zelo zelo pomembna stvar.Tudi številke. Pa čeprav se vam zdi to neverjetno neumno in smešno..ampak njim to ni..zelo resno to jemljejo.Verjemite..tisti ki so "pametni" pa naj kaj povedo o gemantriji ali recimo samo če povedo kaj o Viginti Tres bi bilo že odlično.


Pa še o Wtcju...poznate zgodovino Wtcja oz zemljišča?

The extent of the Port Authority’s powers are important to explain because they were the
one agency that could produce the financial resources necessary for a project at the
scale of the WTC. However, the Port Authority did not come up with the idea to place a
world trade center in Manhattan’s downtown. The idea to revitalize downtown was first
brought up in the 1940s by the Regional Plan Association (RPA) and a world trade
center was first introduced at that time—but the idea was dropped for over a decade.
Then David Rockefeller came into the picture. In 1956, David decided to locate his new
skyscraper for the Chase Manhattan Bank in downtown Manhattan. Next he formed the Downtown-Lower Manhattan Association (DLMA), which comprised of a group of
businessmen who were dedicated to inspiring the same business activity that was
driving Mid-town Manhattan in downtown Manhattan. By placing his new building
downtown, David had interest in raising the property values of the area.
The DLMA commissioned the architectural firm Skidmore, Owings and Merrill (SOM) to
produce a plan to revitalize Lower Manhattan. Their greatest challenge was to create an
incentive for people other than daily workers to visit the area. Their scheme included a
new marina on the East River with a heliport and a world trade center. “The stated
rationale for building a World Trade Center was to provide a physical setting that would
centralize the many sectors of the world trade industry in a single location. Unstated, but
understood by everyone, was that such a large project was expected to trigger renewal
of the downtown area, just as the Rockefeller Center did for midtown in the 1930s.”

David Rockefeller and his DLMA could not accomplish such as project on their own. But
they had allies who could and would be very influential in achieving one of the greatest
elements of SOM’s plan—the World Trade Center. The first ally was David’s brother
Nelson, who had been elected governor of New York in 1958. The second ally was the
director of the Port Authority—Austin Tobin. Tobin has been described as a small, but
powerful man. He was a lawyer who had spent his entire career at the Port Authority—
working up the ranks until he became director in 1942. Tobin was dedicated to
increasing the prestige of the Port Authority with large-scale, high profile projects, among
them the Lincoln Tunnel and the George Washington Bridge.
The two Rockefellers and Tobin formed a sort of triumvirate in the process of realizing
the World Trade Center. They also had ties with the mayor of New York City, Robert
Wagner, and other important business leaders in the city. This “striking unanimity of
interests…began to interweave the efforts of Chase Manhattan, the DLMA, the Port
Authority, and soon, city hall and the New York statehouse, as New York City’s
economic and political spheres moved into an unusually powerful conjunction.”

The interested parties began moving forward quickly to promote and build their new
vision for downtown Manhattan. They initially planned to place the World Trade Center...
Vir: KLIK

Pa še malo zanimivosti glede WTC 7..World Trade Center 7-Solomon Brothers..



Torej jaz trdim, da je bilo to že načrtovano že dolgo dolgo nazaj, da bo WTC 11.9 2001 žrtev "fake" terorističnega napada..ker to jim je začetek New World orderja..ker jim prinaša vzvode in funkcije v rokah tistih, ki imajo oblast(danes pa vemo, da moč je denar..tudi v plavih kuvertah) in da z temi vzvodi(konkretno zakoni, akti) prisijo živeti ljudi v bolj "nadzorovanem" okolju, ki pa prinaša strah, trpljenje, sovražnost do drugih, egotripi..itd. V svetu, ki nam ne more nič dati, ampak lahko samo jemlje.

Poleg tega so pa v ozadju še veliko bolj pomembne stvari, predvsem z vidika ezoterike oziroma kako bi rekel..duhovnosti(ne mislit tu na religije,vere)..Če bi vedeli, da se oni dobesedno hranijo(energijsko) z našim strahom, da izključno zaradi tega delajo vse te zarote in njihove želje po New world orderju..hočejo priti do kaosa, do uničenja vsega pozitivnega v vesolju, da bo potem "zavladal hudič"..preprosto povedano. Če smem samo rahlo spomniti samo na simbolizem. Kača ki se grize v rep? vrnitev v kaos, kot je bil na začetku. Ali ponazoritev ptiča Feniksa(pravijo da je ameriški jastreb ampak ni) na emblemih ameriških ministrstev,uradov, policije..itd..Že ptič Feniks ponazarja obuditev v življenje iz pepela..Zdaj pa zakaj ta ptič gleda v levo? Zakaj ne desno? Ker gleda v smer nazaj..torej v kaos..kot primer z kačo. Že tukaj je ogromno simbolizma, pa verjemite da ga je še ogromno drugje.

Hm kaj bi še dodal? Lahko bi še veliko kaj napisal recimo o ezoterični plati, ker mi je veliko bolj pomembna,ampak bi verjetno rabil novo temo..Drugače pa glejte, opazujte,študirajte ter primerjajte dogodke, ljudi, stare religije, preteklost...če mislite da je ena stvar neumna in neresnična si ne samo ustvarit tega mnenja na besedah drugih ampak ga raziščite!!!

Dokažite si sami.

Zgodovina sprememb…

MarkookraM ::

Kdor išče, ta najde. Če ne najde, ustvari. Če se ne sklada, preoblikuje. Algoritem teoretikov zarot.

PacificBlue ::

Ravno zaradi podobnih komentarjev sem napisal zadnji odstavek. Comprende?

Vse drugo so samo bedni izgovori.

Double_J ::

A to tud uživo kej predavaš al samo na forumu.

Ker kot jz poznam znance. Eni bi se ti smejali, drugi bi te pa tepli.:))

Matev ::

dajte še kak link v latinščini

Bipo ::

Nekaj mi ni jasno. Če je ta zarota že starodavna, a ne bi bilo lažje zavladat svetu, ko je živelo na njem samo par milijonov ljudi kot pa sedaj, ko nas je sedem milijard? Zakaj niso tega storili že takrat? Tistih ljudi je bilo malo in imeli so primitivno tehniko. Kaj češ boljšega, če misliš zavladat?

PacificBlue ::

A to tud uživo kej predavaš al samo na forumu.

Ker kot jz poznam znance. Eni bi se ti smejali, drugi bi te pa tepli.


Ne samo na tem forumu. Imate res srečo.

Seveda jaz ne govorim o tem vsem znancem naokoli. Postati čudak v teh časih res ni težko.

Ja sj ljudje različno izražajo čustva, če jih kaj preseneti.

@Matev

Evo ti latinsko "Viginti Tres"..zdaj pa mal razišči kaj je to. In to ne mislim na naslov enega izmed komada mojega najljubšega benda.

PacificBlue ::

Nekaj mi ni jasno. Če je ta zarota že starodavna, a ne bi bilo lažje zavladat svetu, ko je živelo na njem samo par milijonov ljudi kot pa sedaj, ko nas je sedem milijard? Zakaj niso tega storili že takrat? Tistih ljudi je bilo malo in imeli so primitivno tehniko. Kaj češ boljšega, če misliš zavladat?


Težko vprašanje, ampak odgovor je verjetno v tem, da gre za večgeneracijski načrt. Ker tudi sveta ne moreš zavzeti v 20 letih. Še nobeni vojski ni uspelo narediti v zgodovini kaj takšnega.Oni tudi v bistvu sploh ne bodo z kakršnokoli vojsko kaj zasedli. Igrajo samo igrice v ozadju..njihove odločitve/načrti vplivajo zelo na mednarodno politiko..kot primer hladne vojne. Vzpostavilo se je neko nerealno stanje, ki je služilo samo k temu, da so začeli razvijati nova orožja in tehnologijo. Ni bilo nikakršne hladne vojne v bistvu. Šlo je samo za pridobivanje ogromne količine denarja na legalen način.

Torej primer..oni bodo v ozadju sprožili svetovno vojno, mrtvih bo veliko na obeh straneh..Zda in Eu proti Rusija in Kitajska, pa še ostali seveda..raketni ščit je samo začetek tega. Potem bodo po kratki a izjemno uničujoči vojni, ponudili rešitev v obliki nekega novega reda, ki bi popravil stanje in prinesel boljše življenje in nasploh boljšo prihodnost.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Bipo ::

Druga varianta je, da so že zavladali v davnini, ko je bilo lažje in da je naša svoboda samo iluzija, ki jo podpira strah pred spremembami in "novim svetovnim redom." Lahko da ta red obstaja že par tisoč let in se "oni" samo smejijo :).

PacificBlue ::

@Bipo
Ja nekateri omenjajo možnost, da je ravno to bilo v času Atlantide oz. da je točno to uničilo civilizacijo. To kar se danes dogaja oz. naj bi se zgodilo. Torej pohlep, vojne..itd. Veliko stvari v zvezi z Atlantido je še neraziskanih. Mislim, da celo tisti R-complex prihaja od tam. Civilizacija naj bi bila zelo napredna, ampak je znanost preusmerila v negativne vode in so začeli izrabljati neke kristale..o tem seveda ni jasnih dokazov. Naj bi se dogajali že genetski poiskusi. Recimo opice naj bi bile posledica genetskih poiskusov v Atlantidi..zato je zdj tk težko najti tisti vmesni člen.

Drugače naša svoboda je zelo omejena. O posameznikovi svobodi drugače piše Jean Jacques Rousseau v Družbeni pogodbi.

Predvsem napačno tolmačenje raznih religij je že v preteklosti pripeljalo do omejevanja človeške svobode.

Volta ::

Potem bodo po kratki a izjemno uničujoči vojni, ponudili rešitev v obliki nekega novega reda, ki bi popravil stanje in prinesel boljše življenje in nasploh boljšo prihodnost.

Skratka, po domače povedano - dokončno bi nas poneumili in nam vzeli dejansko moč odločanja kot v tistem filmu z Sylvestrom Stallonom in Sandro Bullock nekje v prihodnosti ( Wesley Snipes je igral bad guya ).

Dobra stran tega - zagotovo bi se našli ljudje, ki temu ne bi nasedli in to bi se ponavljalo v nedogled. Zanimivo, zakaj ne obupajo, saj je to podobno Sizifovemu delu :) Zdaj se vprašajmo kdo je bolj butast?! Sicer bi lahko kdo to navezal z znanstvenikom. Zakaj se trudi raziskovati, če pa ve, da nikoli ne bo odkril vsega. Vendar je to že vprašanje bistva obstoja...

Tio2 ::

pacific,"Recimo prostozidarji imajo ponavadi pred ali zraven vhodnih vrat lože dva stebra na katerih sta napisani črki B in J. Enem B na drugem J."
Kot tudi hise pred vhodom imajo dva leva, eden je poimenovan zeleni lev, kisli (ker je premlad); drugi je poimenovan rdeci lev, zreli (ker leti). Z enega vidika je zeleni lev simbol smrti, rdeci lev simbol vstajanja.
Alkimija daje tem dvem "stebrom" se veliko drugih pomenov s tem, da jih poveze z nasim telesom in ga cepi na dva dela:
levega in desnega. Eden predstavlja prakticnost, drugi predstavlja um. Oz levi je um, desna pa dela (ponavadi je tako). Delo je pojav, ki nas spremlja med zivljenjem, um je pojav, ki nas spremlja v smrti.
Vse zivljenje delamo; da uma ne uporabljamo je razvidno od kondicij, v katerih zivimo, potem, ko se smartramo za tako razvite.
Desni je Merkurij, levi je Venera. Merkurij je smrt (ker ti kot element Merkurij temperaturo spije), Venera je zivljenje (Baker=Venera, v zelo majhni kolicini deluje kot aktivator zivlj. aktivnosti (nekje en stikalec) - zadosti pomisliti na hemocianin).
Naprej ti razlagam vedno isto stvar, ampak na ostale nacine (razlagam ti se vedno le dva stebra, spomni se, le dve tvoji besedi,... ampak ze za te bi se lahko napisalo knjige...):
Merkurij in Venero lahko dobis v pozicijah leva/desna na drevesu zivljenja, Drevo, ki nam jo Bog nudi in od katerega se pojavlja Heter, nektar vecnega zivljenja.
Simbol Hetra (Hetero, Hermes, Ermes Trismegistus, E.T...) sta dve kaci, ki se ovijata okoli meca (glej alkimijo farmacevtske industrije - simbolizem). Ti dve kaci sta vedno tista dva stebra: ko bos v misli vsaj ta stebra nekje harmonicno obdelal, bos dodal temu le malo umetnosti, res potreben bi bil tega, sicer ne bos razumel kaj stvari giblje.
Smrt in vstajenje, torej pojav in nepojav, desna in leva, Merkurij in Venera, zeleni lev in rdeci lev, skupno= DVOJNI, ali OB ali KA, Kralj in Kraljica. Sta se vedno tista dva stebra...
Da bi se boljse povedal (99% osebnosti, ki se jih uciste, so alkimisti), ALKIMIJA razlozi kako se med zivljenje materialno pojavimo in kako se v smrti zavedamo. Primerja zelenega leva cloveku, ki se pojavi. Oznaci ga kot kislega, nezrelega, ker ni se razumel bistva materije, le prakticno jo uporablja.
Ce upostevas paradoks stavka, bos razmislil kako se mi kot konkretni pojav gibljemo s prakticnostjo=desno=smrt.
Ce ne razumes tega, ti povem isti stavek na drugacen nacin: po ALKIMIJI smo med zivljenjem mrtvi, ker s sposobnostimi, ki jih imamo, uporabljamo se samo roke. (primer tranzistorja sem naredil prav zato, da bi bralec razumel kako tako mala in lahko izvedljiva recica upravlja ogromnih funkcij in bi se s to primerjal (mi smo zelo dobro izvedeni "tranzistor", pa veliko vec kompliciran).
Mrtvi naj bi bili, ker ne uporabljamo uma, ker samo delamo (definicija dela).
Torej mi smo zeleni lev, desni steber.
Odvisno od kje ta dva stebra gledas, bom dejal. To gledas od zahoda proti vzhodu, ker se Heter giblje neprestano po diagonali zemlje, proti vzhodu, enakomerno hitro s pojavom dneva, ker bo Heter vedno iskal "novo sonce, ki se vsak dan rodi".
Tale koncept imajo razvit tudi zivali, zival uporablja drugacen magnetizem, njen koncept magnetnega polja ni od juga proti severu (tudi, ker ne bi imelo smisla), je pac od vzhoda proti zahodu. Ta je diagonala zivljenja.
Est, est, est = Tri Est.

Sedaj vidis, le drobtinico ti napisem, da ne bom na dolgo razlagal, ker si v tem stavku omenil le dva stebra.

Ah, ja, pa se pikico na I dodam,
Lahko si pojav razlozimo tudi v laborju, saj je zeleni lev, ki se ga je v casa alkimistov kuhalo iz bakrovega sulfata in kalijevega nitrata. Destilacija tega v bakreni posodi (doba bakra) nam daje zeleno oblodo, ki je dusikova kislina, le se umazana, kisla, vsekakor.
Med destilacijo je "clovek zaznal duhove narave", ker posoda ni bila odlicno izolirana in se je NO2 sproscal kot rdeca meglica.
Pri tem dodam, da tudi to zivali znajo, zadosti, da pomislis, na vonj kozuha divjih zivali; ........ce nad odprto posodo, ki vsebuje npr. 60% H-HNO3 (to se pravi da bos vidil rdece hlapove) postavimo roko ali predel, kje imamo dlake, bomo opazili, da je v bazi vonj isti.
Pri tem je clovek zaznal, da je ta rdeca meglica izredno cista, da ima zelo cisto duso, to se pravi rdeci lev.

Lahko upostevamo dusikovo kislino kot simbol desnega stebra in levega stebra.
Lahko upostevamo, da vsebuje tri genije:
HIDROGENIUM
NITROGENIUM
OXIGENIUM

ostali, niso genium, le se geniumu priblizajo = HALO-GENIUM, zraven genijev.

Ti trije Geniji, ta zeleni, ta beli in rdeci, doprivedejo misel bralca zopet na tista dva stebra, na tista dva leva, na tisti dve kaci, na tisto drevo.
Clovek se je od debla odcepil in zgubil pravo pot, tako tava tam nekje na zeleni veji. Dandanes se je od veje oddaljil in tava dalec od drevesa, v nevarnosti.
Vsekakor te smrt caka.
O smrti mi ne bos dolgo dialogiral, zato, prosim, zamolkni, ko mi nastevas imena P2, nobenega pojma nimas o tem, ker v resnici je crna masa za tem. Crna masa je drugi obraz alkimije,
za tem je nesteto mrtvih.

Vsekakor, da bi se ne oddaljil od stebrov,
rekli smo Hidrogenium, Nitrogenium, Oxigenium.
N = zrak
O = ogenj
H = voda

Dusik je simbol zivljenja, Kisik simbol smrti, Vodik simbol materije, saj razen dejstva, da stvari izhlapijo, je Vodik skupni imenovalec za vse elemente, ki nas gradijo.
Cisti dusik lahko dihas.
Cisti kisik ne bi probal dihat.
Cisti vodik lahko dihas, le malo.

Dusikova kislina je simbol moci, kajti razje elemente in jih s korupcijo privede spet v prvotno stanje.

Dusik daje Energijo
Kisik daje Toploto
Vodik daje Moc

Dusik/zeleni/zivljenje/desni steber/Merkurij/delo - med zivljenjem imas energijo
Kisik/rdeci/smrt/levi steber/Venera/um - zahvali Boga, da te med smrtjo vsaj temperatura ne zapusti, ne popolnoma
Vodik je ustvarjalnost, super jaz, skupek rdecega in zelenega, skupek dela in uma, skupek materije in energije, ki se v temperaturi pojavljata.

Ves, brez umetnosti, te bo lahko vsak umetnik vedno kot LEGO razlagal, v prakticnem smislu, kot nekje v vicu o cloveku, ki ob vznozju reke drzi ogledalo (glej loza-vici), vsekakor si se tudi ti tam oglasil, tako dobro ves.

Ali nisi pomislil, da te vlecem za nos, da sem ze znal, da se bos zakopal za dobro zrihtano industrijo besed, komaj te bo osa picila?
Potem ne razumes, da berem tvoje misli v naprej, tako te sedaj povezem na vic cloveka z ogledalom, ti pa si potnik, ki bo 100 evr umetniku vedno dal..
Ze ker ves, da se bo to pojavilo in znas, da bo iz govora o vicu nastala radovednost, postavis potem, ko si pocakal, da ti "nekdo" med vici odgovori (pocakal sem s tem, da sem po tebi dodal bomboncek o Supermenu), mocnejsi vic o Francu Mihelicu,

pa upostevaj da nekdo vice ustvarja. . .




.......drobtinice alkimije........

d0rK ::

Ej Tio, unicujes forum s svojim sranjem.

Vajenc ::

PB,rndm in podobni so na dobri poti, da ujamejo Tiovo stopnjo "razumevanja" sveta.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

PacificBlue ::

Clovek se je od debla odcepil in zgubil pravo pot, tako tava tam nekje na zeleni veji. Dandanes se je od veje oddaljil in tava dalec od drevesa, v nevarnosti.
Vsekakor te smrt caka.
O smrti mi ne bos dolgo dialogiral, zato, prosim, zamolkni, ko mi nastevas imena P2, nobenega pojma nimas o tem, ker v resnici je crna masa za tem. Crna masa je drugi obraz alkimije,
za tem je nesteto mrtvih.


(:

Tio2 priporočam ti, da si prebereš kakšno knjigo od Carlosa Castanede. Oziroma kar vseh 10 knjig kokr jih je napisal. Tam not je napisano bistvo vsega.

Opažam,da z enimi tvojimi stvarmi bi se kr strinjal, ampak ne vem zaradi tvojega na trenutke težko razumljivega pisanja je to kr težko.

Že recimo uporaba besede "alkimija" mi ni čisto jasna kj misliš s tem..me spominja na eno drugo stvar. Ali je to mišljeno kot nekakšna veda ali sposobnost človeka ali kaj tretjega?

Pa z črnimi mašami oz satanskimi rituali sem precej seznanjen veš. Vem kaj se vse tam dogaja. Sem obdelal precej takšnih primerov. Recimo tole je tudi zanimivo.

Vajenc ::

PB, Tio bo tvoj mojstrski učitelj. Sedaj ko si še na nižji stopnji boš bistvo vsega spoznaval s pomočjo pejotla. Potem ko te master Tio popelje na metafizično, nagualno stran sveta, pa boš tripal kar zastonj ... pošlji kako kartico z velikih potovanj.

sarkazem off

Dejte imet eno mero pri takih in drugačnih teorijah zarot in raznih šamanskih pravljicah. Saj ne rečem, da ni napeto brati takih literatur, ampak nič bolj kot Štoparski vodnik po galaksiji.

BigWhale ::

Ne. Vodnik je precej bolj zanimiv in manj bizaren. Je samo smesen. Tole pa ze vec smesno ni. :>

PacificBlue ::

Ni smešno, res ne. Je bizarno in grozno. Ampak te stvari se dejansko dogajajo. Cathy O'Brien je recimo tak znan primer. Poleg tega Vajenc..tonal to kar mi zaznavamo je tako majhen delček vsega. Don juan je to primerjal z mizo postavljeno v puščavi, na kateri so recimo krožniki, posoda in pribor. To kar je na mizi je tonal. Vse okrog mize,vse kar pa še obstaja je pa nagual. Torej kar vemo je v bistvu zelo zelo malo. Da bi pa prišli v nagual moramo se zavedati "druge pozornosti". Ampak to je zelo težko, predvsem v teh časih, ko nas materializem(tonal) tako ovira..Zato pravim pri vsem skupaj, da bi se morali bolj zavedati bolj pomembnih stvari okoli sebe. Predvsem živeti z naravo in ne proti njej. Ampak stvari se seveda premikajo naprej. Potem je mogoče res 23.12 2012 tisti datum ko naj bi se začelo to bolj opažati. Za ostale, ki še niso brali Castanede:
The Toltecs look at creation as consisting of the Nagual and the tonal. The Nagual is all that is. It is unstructured. The Nagual condenses and the tonal is formed. The tonal is structured energy. The average person only perceive the tonal. As we move into the world of energy we enter, what is referred to by the Toltecs as the Second Attention. The Second Attention is the world of energy. As all form comes from energy there are many benefits gained from the ability to negotiate and maneuver in the Second Attention. The Second attention is not bound by space and time. When in the Second Attention we are able to "see" events before they come into manifestation. We can "see" patterns of energy before they manifest into form. To perceive energy we must raise our frequency. To raise our frequency we must begin by cleaning, clearing, healing and strengthening the human tonal, or the our bodies of structure. The human tonal consists of three bodies, the mental body, the emotional body and the physical body. Each body of structure in the human has a specific purpose and function. It is important that each body function properly or there is dysfunction in the human system. A dysfunctional tonal blocks our ability to perceive the Nagual and the Second Attention, or at best any perception we have is perverted.

Vajenc ::

Vodnik je precej bolj zanimiv in manj bizaren.
Res je. Zna pa biti tudi Canstaneda napet in razburljiv, včasih celo malo smešen. Tudi razne teorije zarote so lahko dobro napisane. Je pa imo zelo narobe, če vzameš take pravljice za resnične zgodbe in se ne pozanimaš za fakte še pri nasprotnem taboru.

PacificBlue ::

Res je. Zna pa biti tudi Canstaneda napet in razburljiv, včasih celo malo smešen. Tudi razne teorije zarote so lahko dobro napisane. Je pa imo zelo narobe, če vzameš take pravljice za resnične zgodbe in se ne pozanimaš za fakte še pri nasprotnem taboru.


Ja Castaneda je carski..štoparski vodič se mi zdi kot kakšna basen proti temu:)

Ma v bistvu se mi je zdel Castaneda na začetku tako res nerealen, pač res neverjetne stvari. Ampak vedno bolj ko sem ga bral sem mi je zdel vedno bolj verjeten. Še posebej ker take stvari zelo rad primerjam, že z samo antično filozofijo recimo, pa drugimi religijami recimo taoizem,daoizem, v bistvu celotna stara kitajska filozofija.
In moram rečt, da čist vse se poklaplja. Sem se resno spraševal ali je tip res vse to doživel oz če je vse to res..ampak da bi se en odločil napisati tako neverjetno sago na osnovi svoje domišljije se mi pa zdi resnično nemogoče.In ni samo štorija to..to je celotna filozofija.
Že Don Juanove besede skrivajo v sebi ogromno modrosti.

Vajenc ::

Torej kar vemo je v bistvu zelo zelo malo.
Saj to je to. Šamani so uspešno delovali, ko še niso poznali nobene bolezni in je bilo vse začarano ali pa božja kazen. Sedaj, ko je antibiotik mnogo uspešnejši od šamanov, pa je to za večino normalnih ljudi passe. Še vedno pa ostaja aktualno v smislu kot ga dajejo zgodbe o Vinetuju ali pa zgodbe o zmajih.

Vajenc ::

Ampak vedno bolj ko sem ga bral sem mi je zdel vedno bolj verjeten. Še posebej ker take stvari zelo rad primerjam, že z samo antično filozofijo recimo, pa drugimi religijami recimo taoizem,daoizem, v bistvu celotna stara kitajska filozofija.
In moram rečt, da čist vse se poklaplja.
Ojojjoj ..., pa nisi nikoli pomislu, da so avtorji takih in drugačnih zgodb tudi brali bistva drugih religij in/ali filozofij, raznih simbolov itd.

PacificBlue ::

Ni samo to.

Imam izkušnje z premikanjem "zbirne točke". Šele ko sem prebral(sem moral kr parkart it skozi, da sem čim bolje razumel) mi je bilo jasno, zakaj, ko sem bil mlajši sem se na trenutke tako zelo čudno počutil. In to iz mladosti se mi je še ponovilo nekajkrat kasneje, ampak tko zelo redko. Ampak bedak kot sem, sem se upiral..je lahko zelo nevarno to.

Zgodovina sprememb…

Vajenc ::

Imam izkušnje z premikanjem "zbirne točke".
Jaz poznam enega, kateremu se je na tripu(LSD) cela roka spremenila v puzzle in te puzzli so začeli lesti narazen ..., seveda je bilo vsem ostalim jasno, da to samo on tako občuti. Premisli.

PacificBlue ::

Ne saj ne omenjam nobenega tripa ali kaj podobnega. Iz normalnega stanje zavedanja(to se mi je večkrat dogajalo med igro recimo..fuzbal al pa kj podobnega) sem prišel v stanje ki ga tako neverjetno težko opišem..v glavnem iz nekega drugega zornega kota sem opazoval vse skupaj...počutil sem se zelo utesnjenega, najraje bi kr skočil iz kože ven..in to je tako postopoma naraščalo ali pa kr nehalo čez nekaj časa. Tudi če si bolan ali lačen recimo se ti zbirna točka premakne. Zato se počutiš drugače. In meni se je zgleda premaknila med samim opazovanjem dogodka(igre) iz meni neznanega razloga.

Volta ::

Toliko samo za informacijo. Že od enega 7. razreda OŠ, torej že enih 7 let, sem v bistvu v čudnem stanju in sem počutim, kot da sem odmaknjen od dogajanja, od tedaj mi je koncentracija močno padla, tudi sama učinkovitost razmišljanja. Vem, da ni dosti podobno PB-jevim izkušnjam, pa vendar sem napisal, če bi kdo vedel kaj bi lahko bilo.

Vajenc ::

Sicer sem daleč od doktorja, ki je verjetno edini kompetenten za take stvari. Bi pa rekel, da so verjetno v obeh primerih krivi prehitri ali prepočasni preskoki signalov (informacij) med možganskimi nevroni. Vsekakor pa ti Castaneda in podobni šamani lahko kvečjemu škodujejo pri takih anomalijah. Lahko hitro padeš v Tio trans.

MarkookraM ::

PacificBlue: Priporočam ti knjigo Derren Brown, Trick of the mind.

Res ti ne morem z besedami razložiti, kako zveniš. Tudi sam sem bil včasih takšen. Modrost pride s starostjo, včasih pa pride starost sama. :-P

Zgodovina sprememb…

Matev ::

pacifik je pomojem mišljenju nek mladi najstnik, ki si želi, da bi se svet podrl in, da bi on to prvi napovedal
iz takih modelov lahko nastanejo precej kruti karakterji,
ki apokalipso, ki se kar (in kjub napovedim)ne zgodi, ustvarijo sami

Volta ::

PB je spravil ven že izjave, ki presegajo modrost najstnika, tako da pomoje ni najstnik. Vsaj po letih ne.

Matev ::

potem je pa že nevarno da se nejgova obsesija z uničenjem sveta ne implicira v kakem odklonskem vedenju ali dejanju - dejanjem

PacificBlue ::

potem je pa že nevarno da se nejgova obsesija z uničenjem sveta ne implicira v kakem odklonskem vedenju ali dejanju - dejanjem


Ne se bat. I'm not that sort of person you think i am.

Samo res..ubijte svoj ego, pa vam bo bolj jasno.

Everything we do, everything we are, rests on our personal power. If we have enough of it, one word is enough to change the course of our lives. If we don't, the most magnificent piece of wisdom can be revealed to us and that revelation won't make a damn bit of difference.

Do you know that at this very moment you are surrounded by eternity? And do you know you can use that eternity, if you so desire? Do you know that you can extend yourself forever in any direction and use it to take the totality of yourself forever in any direction? Do you know that one moment can be eternity?
If you had enough personal power, my words alone would serve as a means to round up the totality of yourself and get to the crucial part of it out of the boundaries in which it is contained.


Don Juan: Tales of power(Carlos Castaneda)


Over&Out

Bipo ::

Toliko samo za informacijo. Že od enega 7. razreda OŠ, torej Şe enih 7 let, sem v bistvu v �udnem stanju in sem po�utim, kot da sem odmaknjen od dogajanja, od tedaj mi je koncentracija mo�no padla, tudi sama u�inkovitost razmiťljanja. Vem, da ni dosti podobno PB-jevim izkuťnjam, pa vendar sem napisal, �e bi kdo vedel kaj bi lahko bilo.

Lahko bi bilo kaj takega: Depersonalization disorder @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bipo ()

MarkookraM ::

Tudi jaz dvomim, da je PacificBlue najstnik, po njegovih besedah sodeč ima že dolgoletne izkušnje in ga je že posrkalo vase. Ampak vso njegovo znanje temelji na besedah prebranih v knjigah čudnih karakterjev. Zelo rad ima besedo "verjetno". Hoče verjeti, išče povezave in jih seveda tudi najde. Človeški možgani so mojstri v tem.

Mene je prav strah takih ljudi...

Volta ::

Zakaj bi te bilo strah takih ljudi? Saj si niso toliko različni od kakšnih mojstrov v različnih znanstvenih panogah. Le da oni preštudirajo mnogo knjig uglednih avtorjev in iščejo povezave ter kaj novega :)

T-h-o-r ::

in tu in tam ustanovijo kakšno suicidal sekto :)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Tio2 ::

Toliko samo za informacijo. Že od enega 7. razreda OŠ, torej Şe enih 7 let, sem v bistvu v �udnem stanju in sem po�utim, kot da sem odmaknjen od dogajanja, od tedaj mi je koncentracija mo�no padla, tudi sama u�inkovitost razmiťljanja. Vem, da ni dosti podobno PB-jevim izkuťnjam, pa vendar sem napisal, �e bi kdo vedel kaj bi lahko bilo.

Lahko bi bilo kaj takega: http://en.wikipedia



ne bi raje zbrisali tak tip deklaracije?

pacific blueja boli, ker je nastel nikakrsno zelo modro osebo, zraven so mi Platona crtali...




od crtanega pa bi rad izvlekel nekaj, kar ne bo kar takole uslo:
ali Inkvizicija vpliva na kogar vlada na zemlji, ali pa je Inkvizicija gospodar?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tio2 ()

BigWhale ::

Jaz bi obiskovalce slo-techa prosil, da nehajo inhalirati karkol ze inhalirajo...

Hvala.

Tio2 ::

Koliko je Cerkev v stoletjih predelala danasnjo resnico?

poweroff ::

Fantje, stvari postajajo resne!

Oglejte si ta video kaj naj čaka naslednjo sredo! O zadevi poroča tudi Dnevnik.
Očitno je v ozadju temen načrt za uničenje celotnega človeštva.

Moj bog, kaj lahko naredimo?

;)
sudo poweroff
««
12 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631188 (2077) T-h-o-r

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42023058 (18944) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213456 (9079) jype

Več podobnih tem