» »

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

PacificBlue ::

@bluefish

Ja o tem sem tudi bral nekje na netu..eden izmed iračanov,ki je kasneje prebegnil v tujino je pravil, da imajo tudi nekakšne tope, ki izstreli nekakšno kroglo(??nisem ziher..pač nekakšen žarek)..in da ta žarek povzroči da se recimo avto spremeni v kup pepela..sicer nepreverjena informacija ampak vseeno..8-O

leinad ::

Konec 70-ih je Randy genialno nategnil celotno svetovno para-psiho občestvo, ko je skupini akademikov, ki so iz znanstvenega vidika raziskovali para-psihološke pojave podtaknil dva svoja "psychica". Ta sta s pomočjo od Randyja naučenih trikov prestala uspešno vse teste od omenjenih akademikov in ti so že razglasili, da tipčka nedvomno posedujeta telepatske sposobnosti. No potem po par mescih jima je dal Randy zeleno luč, da razkrijeta prevaro. Tudi potem, ko sta javno razkrila in priznala kako sta simulirala svoje telepatske akrobacije, so še se našli "piloti", ki tega niso hoteli sprejeti in so še naprej verjeli, da imata zares te nadnaravne moči.
No nekje v tej fazi, kot omenjeni "piloti" je PacificBlue. Debata je torej povsem brezpomenska.

bluefish ::

@PB: nisem govoril o tem. Tisto pa je mimogrede bedarija. Iračan je v resnici videl tank, ki je streljal v avto, v tistem trenutku so ga pograbili marinci in ga kresnili po glavi, v naslednjem trenutku pa je seveda videl bliskanje in kresničke, ter avto, ki je bil čudežno uničen. StarWars in podobno se še ne dogaja.

@Carnivore: to sem trdil (o brezpredmetnosti razprave) tudi jaz nekje med vrsticami v enem od postov. Žal pa trenutno preganjam dolgčas in se mi zdi zabavno oporekati tovrstni debati :)) .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

PacificBlue ::

@Carnivore

ma si uletel z čist nekjo drugo stvarjo,,kako lahko potem trdiš, da je stvar brezpomenska, če že njen "pomen" zgrešiš??

PacificBlue ::

@bluefish

ne saj vem kaj misliš..to so EMF weapons..tole ima ameriška vojska v uporabi.. KLIK

Michigan Legislature acknowlegdes the existence of "harmful electronic or electromagnetic device(s)". Bill 4513 is an amendment to 1931 PA 328, which defines crimes and prescribes penalities for crimes. The above crime is defined as: "a device designed to emit or radiate or that, as a result of its design, emits or radiates an electronic pulse, current, beam, signal, or microwave that is intended to cause harm to others or cause damage to, destroy, or disrupt any electronic or telecommunications system or device, including, but not limited to, a computer, computer netowrk, or computer system".
This is particularly useful in pointing out that electronic harassment is real and requires legislation enabling targets to seek justice.

Constantine ::

Haha, kakšni odgovori :D vse od 100.000 eur od nebivedu, ta je bla res svetovna :D

Ni mi jasno, da ne vidite kako tukaj neki smrdi. Amerika ima predsednika ki ni sposoben spraviti enega stavka skupaj. In tak človek vodi najvplivnejšo državo na svetu? Da so vse te odločitve zrasle na njegovem zeljniku?

Države tonejo v recesijo, ampak vedno več denarja gre za vojno...logika? Ekonomija v ameriki je v razsulu in Bush blokira vse poizkuse v senatu, da bi se zmanjšalo oz. ustavilo financiranje vojne. Zakaj ista podjetja delujejo v Afganistanu kot v Iraku ( vzpostavitev komunikacije, treniranje vojske itd. )?

Si je kdo pogledal kako dela Federal reserve? Zakaj je v zasebni lasti? Vse to je javno dostopno na uradnih straneh vlade ZDA in ne larifari straneh.

Kar se čipa tiče je prav zastrašujoče. Uporablja se pri govedu, psih itd. in zdaj ljudeh. Prej al slej bo to obvezno, saj si vsaka vlada želi kontrolo nad svojimi pridnimi državljani. Če ga boš odklonil, uničil ali mu onemogočal oddajanje boš ti na slabšem, ne pa država. Oni ti bodo lepo blokirali vsa sredstva, instantno brez službe, zapleneili avto, hišo. Dokler se seveda ne boš vrnil nazaj v čredo. Mokre sanje vsakega vladarja ki postaja realnost.

jype@ boš tudi odklonil nov potni list? Mislim da nimaš izbire.

Nisem pristaš teorije iluminatijev ipd. izumrlih društev, ampak definitvno se dogajajo stvari ki so zelo zaskbrljujoče že za našo prihodnost in ne naših otrok.

bluefish ::

@PB: ja, vendar pa je ta naprava daleč od tega, da bi avto spremenila v pepel. Tudi ne strelja misterioznih krogel.

@Constantine: ja, Bush res ne vodi države, vodijo jo svetovalci in drugi, ki mu pišejo govore in narekujejo strategijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

perfect ::

bluefish ::

si kje videl, da bi avto razpadel? :\

PacificBlue ::

@bluefish

ne,sj ne pravim za to vrsto orožja..druge so pa EMP..te so na osnovi udarca magnetnega pulsa..te ko pa ti misliš so pa EMF..mikrovalovi..

bluefish ::

ni potrebno začeti še z mitičnim EMP. Da, udar se sprosti po eksploziji atomskega orožja, možno ga je tudi umetno ustvariti na določenem majhnem območju s prekleto veliko instalacijo. Kaj več pa daleč od resnice.

Sicer pa se mi zdi, da smo zašli iz naslova teme, ki je bil veliko bolj zabaven za zimsko-pomladne večere.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

perfect ::

Bravo ''Constantine''
Kratko in jasno čestitam

Ja o tistih 100.000 evri na leto pa še to
Zasluži 10000 na mesec.Potem gre pa za tri tedne
v puščavo na dopust.:)) in nardi pri tem 8000KM :)
Ja tako je reku ne. :))

Gandalfar ::

@Constantine: ja, Bush res ne vodi države, vodijo jo svetovalci in drugi, ki mu pišejo govore in narekujejo strategijo.


A ni to point delegiranja?

bluefish ::

Vsekakor je. Tako v Bushevi osebni nesposobnosti ni nič nenavadnega in tako tudi ni prostora za razlago, da ga nadzirajo skriti-javni hudobni ljudje z interesi po novi svetovni ureditvi, kot bi radi verjeli nekateri. Mnja, morda pa so prav ti osebki njegovi svetovalci.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Constantine ::

Point supreme commanderja je, da on sprejme finalno odločitev. On NAJ bi bil alfa in omega države. Da pa ti ljudje niso zmožni spraviti človeka na oblast z IQjem večjim od sobne temparature je pa tudi dost patetično. Da je Bush na oblasti ima očitno ogrmno ljudi veliko profita od tega, drugače bi ga že odstranili.

bluefish ::

in izrek te "finalne odločitve" ti smatraš za nekaj umsko zahtevnega. Analitiki mu morda v glavo zabašejo tone analiz in podatkov, vmes podajo lastna mnenja, Grm pa izreče odločitev, ki je najbolj blizu mnenju njegovega ljubljenca v tistem tednu.

Constantine ::

Ne, jest smatram, da postaviš na to mesto človeka ki je zmožen stvari izpeljat vsaj vizualno, for everybody to see, resno in brez napak. Ne pa da se na vsakem govoru zagovoriš ene 10x ( namesto Afganistan rečeš Irak še preden so šli v Afganistan...to je čisto normalno ), delaš bedarije na vsakem srečanju ipd. Pokaži mi še nekoga ki ima svoj Bushizem. To me moti. V čem je point tega? Verjetno največja enigma vseh časov.

bluefish ::

na srečo se njegovo obdobje končuje. Je pa v teh nekaj letih naredil toliko napak v svetovni in domači politiki, da jo bodo popravljali še vsaj dva mandata, nekatere stvari pa veliko več.

PacificBlue ::

@bluefish

V Uk delajo na EMP bombi.. KLIK

TESKAn ::

Dokaži!


Hehe, vedno znova videna taktika teoretikov zarote. Postavijo trditev, nekdo jo zanika, nakar tulijo "Dokaži, da ni res!". Nam ni treba nič dokazovat, VI trdite, da svetu vladajo "sile iz ozadja", VI dajte dokaze, ki bodo presegali naključno "so videli", "ni možno drugače kot da..." ipd.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

PacificBlue ::

@TESKAN

Jaz še take taktike nisem videl nikjer..razen pri vas..pa tudi, če ti prinesem dokaze na pladnju, ko je možno da ne boš verjel..Pa a veš zakaj?..

Raje si poglej tole(vseh 8 delov)--te izzivam..potem se pa oglasi kaj..

leinad ::

ma si uletel z čist nekjo drugo stvarjo,,kako lahko potem trdiš, da je stvar brezpomenska, če že njen "pomen" zgrešiš??


kar tisti moj post pove, je to, da so tisti bili že v fazi beyond verski fundamentalistov, saj jim je njihov subjekt občudovanja in verovanja sam ovrgel vse mite o svojih sposobnostih, pa se kljub temu niso mogli sprijaznit. no v tej fazi si tudi imo ti, ne glede na to kako verodostojna in konsistentna dejstva ti bomo predočili boš slepo veroval v svoje zarote.

PacificBlue ::

ne glede na to kako verodostojna in konsistentna dejstva ti bomo predočili boš slepo veroval v svoje zarote.

verodostojna in konsistentna dejstva??Kje jih imaš..pokaži mi enega..a misliš na uradno razlago?Phaa..

TESKAn ::


Raje si poglej tole(vseh 8 delov)--te izzivam..potem se pa oglasi kaj..


Sem pogledal enega. Je tudi ostalih sedem posnetek starčka, ki dela reklamo za svojo knjigo? Verjamem, da jo je napisal iz povsem človekoljubnih vzgibov in ne zato, da bi kaj zaslužil.


In trdiš, da nikjer nisi videl te taktike? Ccc...začni pri sebi. No, da te spomnim:


PacificBlue: Recimo v Los angelskih nemirih..mislim, da je blo 91 al 92 leta..so bile uporabljene te naprave..več očividcev je trdilo, da so videli kako so nekakšni iniformiranci basali elektronsko opremo na čolne in se vozili po zalivu..pa v nemirih v Parizu lani..pa še kje drugje sigurno.

jype: Ne, v teh izgredih ni bilo nobenih umsko kontroliranih ljudi. Ne piši neumnosti, no!

PacificBlue: Dokaži!



Ti postaviš trditev z nekimi "kvazidokazi", jype to zanika, ti pa hočeš od njega dokaze, da ni res. Ti postaviš trditev, ti dokaži, da so imeli naprave za kontrolirat mase.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

perfect ::

En predlog mam zate PacificBlue.

Sedaj delaš pravilno.Postaj linke in ne zahajaj v debate ker ne prideš nikamor.
Pusti Iluminate in podobne težke teme ker jih folk ne razume.
Začni z Bilderberg skupino naprimer ali pa s skull and bones pa vpraši koga
kaj delajo veljaki v Bohemian Grove parku in podobno.
Pa še to je preveč za marsikoga..

Luka Percic ::

Preveč je preveč.
Neumnosti seveda.

Lahko jih nalagaš na kup kolikor hočeš, če maš temelje gnile, pač tisti kup navrhu ni nič vreden.

neboben ::

TESKAn
nič te ne stane denarja, če si pogledaš do konca vseh 8 delov in potem komentiraš.

če ti prodajaš knjigo nisi verodostojen al kaj, to mi pa morš res razložit ?

Mogoče ti bo dougačas, ker se trudi razložiti na dolgo in počasi. Občinstvo je mešano, jasno da srednjemu in nižjemu razredu želiš razložiti razumljivo.

Tip ne govori o nobenih iluminatih...
govori o odnosu med rafinarijo, svetovno banko IMF in dobavitelji nafte na vzhod.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neboben ()

perfect ::

''Teškan'' Ti maš pa hudo predstavo o piscih knjig.
Po tem takem so vse knjige napisane samo zato da je folk
lahko služu.Ej to bi bilo pa mal hudo za človeštvo.
Pa še tega ne pozabi.Včasih so komu tudi glavo sneli
ker je trdil da je zemlja okrogla.Pa hitlerju je tud uspelo
mase prepričat da ima prav.Ljudje so ovce na žalost.
Poglej ta absurd naprimer.Veliko ljudi trdi naprimer da
so videli NLP pa jim redki verjamejo,Medtem ko miljarde
ljudi po svetu veruje v boga pa ga še do sedaj noben ni vidu :)

leinad ::

verodostojna in konsistentna dejstva??Kje jih imaš..pokaži mi enega..a misliš na uradno razlago?Phaa..


niti približno se ne bom matral ponavljat- tukaj na s-t- že 100x izrečenih argumentov o lucidnosti vaših trditev. To pa sem le- predvsem v tvoje dobro- pripravljen bil zguglat: klik & klik.

Evo pa imata s PacificBluejem domače branje.

PacificBlue ::

@Carnivore

Eh si pozen za ene 6 ur..to sem jaz bral vmes ko sem pisal svoje poste..in to resno.

Tk, da svojo domačo nalogo sem že zdavnaj opravil...a imaš še kakšno mogoče?:D

Zgodovina sprememb…

kpkp ::

PacificBlue ::

@Carnivore

Sj problem ni v tem, kako si kdo razlaga kakšno stvar..to je zame čist zasebna lastna odločitev..ampak, da se odloča na podlagi enih falsificiranih, pretvorjenih dejstvih..to pa ni v redu..

PacificBlue ::

Odlične linke daješ kpkp..Posebno tazadnji je zanimiv..britaski vojaki opremljeni v arabski oblačih..streljali na ljudi?Če jih ne bi ujeli..spet napad teroristov?..

TESKAn ::

kaj delajo veljaki v Bohemian Grove parku in podobno.


Veš, kaj se je zgodilo z KKKjem, ko je en raziskovalec naredil akcijo in 'izdal' njihove obrede, skrite stiske rok ipd., tako da so se potem otroci na ulici igrali KKK? Nič posebnega, izpadli so debili, kar so.

Resno mislite, da moč posameznikov izvira iz katerekoli organizacije? Ste res tako naivni? Ah, še vprašam...

Moč imajo te organizacije kvečjemu nad teoretiki zarote. Moč, da jih prepriča v brezkoristno "iskanje resnice" v besedah pridigarja, ki oglašuje svojo knjigo. No, in posredno tudi name, da zapravljam čas tu - če je nekdo zapravil brezštevilne ure, iščoč "obremenilne dokaze" na internetu, ne bo sedaj priznal, da je vse skupaj...brez veze:).

nič te ne stane denarja, če si pogledaš do konca vseh 8 delov in potem komentiraš.


Stane me še 70 minut mojega časa. V tem času lahko sprogramiram in stestiram n funkcij v mojem vezju. In bom potem lahko 70 minut užival, ker bom vedel, da nekaj sem naredil. Nekaj koristnega. Poslušanje knjižne propagande to ni. In mimogrede, to, da imamo na svetu še dovolj nafte za kar dosti časa, ni nobena skrivnost. In redkokdo tu bo trdil drugače.

če ti prodajaš knjigo nisi verodostojen al kaj, to mi pa morš res razložit ?


Ko začneš nakladat o skrivnih družbah, ki "skrivajo" nafto in zemeljski plin - začneš zelo hitro izgubljat kredibilnost.

Po tem takem so vse knjige napisane samo zato da je folk
lahko služu.


Tale zagotovo je.

Včasih so komu tudi glavo sneli
ker je trdil da je zemlja okrogla.


Vam je ne bo noben. Edina senca, ki gre za teboj v temi, je tvoja lastna.


Veliko ljudi trdi naprimer da
so videli NLP pa jim redki verjamejo,Medtem ko miljarde
ljudi po svetu veruje v boga pa ga še do sedaj noben ni vidu :)


Jaz ne verjamem v nobeno. Drugače imaš pa dosti ljudi, ki se jim je prikazal bog:). Tudi v Sloveniji najdeš par takih.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Ziga Dolhar ::

PB, perfect:

Kakšne je vaše stališče do Holokavsta?

Dejstvo ali Mit?
https://dolhar.si/

Constantine ::

Nafte je še velik, sam ne v taki obliki kot jo zdej črpajo. Če ma kdo idejo za pocen pretvorbo mu jo zastonj patentiram pod mojim imenom :D

kpkp ::

@Ziga Dolhar
poskus diskreditacije "govorca"? Poceni taktika:\
:D

PacificBlue ::

@Žiga..dejstvo..ampak o številkah raje ne bi.

Ziga Dolhar ::

kpkg:

> poskus diskreditacije "govorca"? Poceni taktika

Nedolžno vprašanje. Nekateri pa znajo nanj odgovoriti precej samodiskreditirajoče.
https://dolhar.si/

kpkp ::

Da boste vedeli na koga se obrniti če boste rabili "vedeževalko":P
FOX-5 Reports 9/11/01: WTC-7 Collapsed Before Actual Event
BBC advanced knowledge WTC7 collapse

c3p0 ::

Če pa je splošno znano, da se stolpnice kot posledica manjšega požara kar rušijo...

neboben ::

TESKAn
Stane me še 70 minut mojega časa. V tem času lahko sprogramiram in stestiram n funkcij v mojem vezju. In bom potem lahko 70 minut užival, ker bom vedel, da nekaj sem naredil. Nekaj koristnega. Poslušanje knjižne propagande to ni. In mimogrede, to, da imamo na svetu še dovolj nafte za kar dosti časa, ni nobena skrivnost. In redkokdo tu bo trdil drugače.


Sodelovanje na forumu ti vzame prav tako veliko časa, prej več kot 70 min..
Že že, da je na svetu nafte dovolj. Ampak v tem prispevku je govora o tem, da ima amerika na lastnem teritoriju za svoje potrebe nafte za 200 let. Kolk je to res ne vem, bi pa tako trditev lahko že kdo ovrgel, če nebi bila resnična.

Ko začneš nakladat o skrivnih družbah, ki "skrivajo" nafto in zemeljski plin - začneš zelo hitro izgubljat kredibilnost.

Skrivnostne družbe ? Nene ...govori o vplivu svetovne banke na vrednost sodčka nafte...

Sej pravm, poglej si zadevo, me ne moti nič, če zadevo še bolj kritiziraš.
To mi je čist okey.

PacificBlue ::

Nedolžno vprašanje. Nekateri pa znajo nanj odgovoriti precej samodiskreditirajoče.

Ali lahko potem tebe Žiga vprašam, kaj misliš o holokavstu? dejstvo ali mit?

Res nevem, kaj misliš s tem "precej samodiskreditirajoče"??Mi lahko razložiš?

TESKAn ::

Če je gorenje polnega rezervoarja goriva potniškega letala manjši požar...

Ampak v tem prispevku je govora o tem, da ima amerika na lastnem teritoriju za svoje potrebe nafte za 200 let. Kolk je to res ne vem, bi pa tako trditev lahko že kdo ovrgel, če nebi bila resnična.


Če nima ZDA, ima pa Kanada v pesku dovolj nafte za cel svet. Ampak
1. veliko časa ni bilo rentabilno pridobivat to nafto
2. obrati za predelavo tega peska so ogromni, velikosti manjšega mesta in ne zrastejo čez noč

Tudi, če delajo noč in dan bo še vedno trajalo, da postavijo vso infrastrukturo. To težko kdorkoli spremeni.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

krneki0001 ::

Teskan, pridobivanje nafte v kanadi iz peska je postala rentabilna in ni več dosti dražja od črpanja na bližnjem vzhodu. Mislim da je razlike samo še kak dolar do 2 na sodček.

neboben ::

Če nima ZDA, ima pa Kanada v pesku dovolj nafte za cel svet. Ampak
1. veliko časa ni bilo rentabilno pridobivat to nafto
2. obrati za predelavo tega peska so ogromni, velikosti manjšega mesta in ne zrastejo čez noč


mmm mal mi že uhaja, ampak če se prov spomnem se NE gre za pridobivanje iz peseka. Mislm, da stari omenja kar en vornk bajer nafte. (nej me kdo poprav, nism več ziher, a je šlo za pesk al jezerce)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: neboben ()

c3p0 ::

Če je gorenje polnega rezervoarja goriva potniškega letala manjši požar...


Here we go again... V WTC7 ni udarilo nobeno letalo. Saj veš da se je tistega dne zrušila še tretja stolpnica?

perfect ::

Problem @TEZKa je da je glede angleščine polpismen.To je očitno,
ker drugače nebi prazne slame mlatil.
Zakaj želijo taki ljudje kaj potem komentirat mi pa sploh ni jasno.
Pride v forum na topic pol pa pravi da nima časa za te stvari razpravljat,
kot da sem ga jaz poklical in prosil za njegov komentar.
A bo to šlo skozi moderator ?
Ali je tudi to greh povedat.

PacificBlue ::

Some conspiracy theorists believe the building collapses on September 11, including that of building seven, were the result of controlled demolition.[44][45] NIST has "found no evidence of a blast or controlled demolition event". In its final report on building 7, they would "like to determine the magnitude of hypothetical blast scenarios that could have led to the structural failure of one or more critical elementsVir:Wikipedia

PacificBlue ::

Avery and Burmas, who played the two short clips of the interview prior to further analysis and more clips to be played on their own GCN radio show later tonight at 7pm CST, further described how the individual had witnessed dead bodies in the lobby of 7 and was told by the police not to look at them. This is vital information because it is in direct conflict with the official claim that no one was killed inside building 7. The 9/11 Commission report did not even mention building, yet here we have a key witness who told them he saw dead people inside the building after explosions had gutted the lower level.

Vir:prisonplanet.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410133 (8285) imagodei

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631190 (2079) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68742063 (28971) Matev

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213457 (9080) jype

Več podobnih tem