» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi

mtosev ::

Rezultati vzporednih volitev, ki jih je za POP TV opravila agencija Mediana, kažejo na zmago Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića. Sledi SDS Janeza Janše, na tretjem mestu pa je SD Boruta Pahorja.

WTF? Janković. Not good.:(
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
  • zaklenil: Mavrik ()

lexios ::

Matako je izjavil:

Po mojem je vse skupaj perfidna lobistična akcija trgovcev s trenerkami. In vi nasedate, ovce!

lexios ::

Matako je izjavil:

Plus ne pozabimo, da je Zoki doslej dosegel prekleto malo. Saj ne da čisto po lastni krivdi, ampak pri karizmi, ki je bila njegov glavni adut to ni pomembno! Nihče ni rekel, da bo lahko in da bodo drugi kooperativni. Če bo zdaj začel "nisem mogel, drugi so me..." bodo to še dodatne minus pike. Skratka mislim, da se je podoba o supersposobnem Zokiju, zmagovalcu, ki mu vse rata kar grdo skrhala... in tega ne marajo ne trenerkarji ne kdo drug.

Moj k., skrhala! Če se na kup dajo Kučan, Turk, Stanovnik pa še kak novinar s "Svet-a" na Kanalu A bo Zoki še mesija - odrešenik, križan in bo vstal od mrtvih!;(( Po vodi pa imho ne hodi...

Če bodo predčasne volitve, zna Zoki dobit 50%. Kljub amaterju v politiki je pokazal vsaj nekaj volje. Kot zmagovalec volitev se mu pa res ne da ukvarjat s kmečkimi nevestami ala Virant in Žerjav. Virant ne bo dobil nič. Pokazal je svojo pripadnost Janši in svojo brezjajčnost.Mislim da bo na predčasnih volitvah udeležba med "rdečkarji" in intelektualci, ki so tudi po svoje rdečkarji, še večja.

Predčasnih volitev ne bo! Če pa bi bile bi se imho aktivirala t. i. desnica, razmerje moči bi bilo v najslabšem primeru opet približno enako - jeb.. m..., da še sam v tem primeru volim Janšo!;(( Hehe ...kogarkoli, samo da je anti-Janko!:)) >:D Just kidding, but you see my point!?