» »

Digitalnež

Digitalnež

Jaz - Heh, moram se malo "pohvalit" [:)]. Od danes naprej se v svet interneta povezujem digitalno in to s hitrostjo 128kbps [:D]. Mogoče to za nekatere ne pomeni veliko, toda jaz sem na to čakal prekleto dolgo časa. Yipeeee [:))].

9 komentarjev

PaJo ::

Je rzlika ali ni razlike, malo se vseeno cuti a ne:D

luni ::

hehe ja itak da se cuti, najbolj vesel sem pa ker se poveze v eni sekundi in mi ni treba vec poslusat onega obupnega tuljenja :)BTW kupi kdo US Robotics 56K interni modem :D?

NiggerBob ::

dobrodošel v SVET DIGITALNIH KOMUNIKACIJ, :D
mogoče pa boš kdaj ugotovil, da SVET NI EDEN, SVETOVA STA DVA! :D
LOL;););)

Uporabnik ::

ISDN, ADSL, Cable?

alien-w ::

ISDN rula, samo problem je v tem, da je hitrost prenosa se vedno precej prenizka! max 7,5K na sekundo. ce pa dve liniji skupi das, pol je pa tam cca 12k, samo placujes dvojno!

undefined ::

Jaz sem še vedno mnenja, da je Kabel tista prava stvar! :D

PaJo ::

Ja no.. to je res da je kabel prava izbira, samo problem je ce sploh kabelsek nimas, potem pa ti ne ostane druga kod ISDN, vsaj malo pobolsanje je pravgotovo:D

stefan ::

Pa sm mislu da jest v rovtah živim (v bistvu res živim dobesedno v kraju ki se mu reče Rovte), pol pa eni dobivajo isdn več k pol leta kasnej... s kje pa sploh je ta nš luni

luni ::

Hja finta je v tem, da kolikor jaz vem, je v Mariboru kabelski operater samo KKS in oni omejujejo zadevo na 64k, tako da se mi je bolj splacalo vzet ISDN in potem skoz uporabljam dve liniji, kar znese 128k.