» »

Windows XP SP1

Windows XP SP1

Microsoft - Govori se že po forumu, tako da je novica ne-ravno-najbolj-sveža [:D]. Namreč, Microsoft kani svoj prvi paket popravkov za operacijski sistem Windows XP izdati jutri teden, torej v ponedeljek, 9. septembra. Klik!

8 komentarjev

||_^_|| ::

heh, tolk se govori o tem, pa tolk linkov je že, da sm mislu da je stvar že kakšn mesc zuni:D

nojus ::

jest ga ravnokar vlečem:D

Paramedic ::

nojus: a build 1106? Misliš, da je čist final? Js sm ga dol si dal, ampak ne upam si še ga dat gor :D. Ker kr mal dvomim, da je to že vse, sej v MSjevih OSih je neskončno hroščev>:D. Pa nočem pol svežga instala delat.
End transmission.

Bane_ ::

dol potegnu :D probov :)) ampak noce delat :( napise da mam tako serijsko :'( da naj poklicem ke na microsoft 0:) hehe a ze kdo ve za crack
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!

tejo ::

CompZGAGA: >:D

Paramedic: Skor more bit, nč več ne piše ker build je in "for testing porpuses only", dober znak da je final :D

Hojne ::

Jaz se pa sploh ne bom ubadal t popravkom, ker ravno dol vlečem Windowse XP Corporate Edition, ki že vsebujejo SP1,pa še crack je zraven tako da bom sam na novo inštaliral, ker mam že kar precej nasran disk z raznimi programčki in je potreben enga formata.

City ::

Hojne Windowse XP Corporate Edition že vsebujejo SP1 samo to je beta verzija tega SP1! Beta se valja že dolgo po netu in ni final kot pišejo, ker ti beta malo sesuje računalo čez čas pa malo sistem ponagaja tako da si naredte backup preden instalirate.

SuperHik ::

CompZAGGA:

Kontaktiraj me; ti pošljem "popravek"

Cya l8r
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...