» »

Hercules-ov odgovor Nvidi-i

Hercules-ov odgovor Nvidi-i

3DGPU - Se spomnite luni-jeve novice o tem, kako Nvidi-a razpošilja okoli .pdf datoteko v kateri blati vse Kyro/Kyro II proizvode? Se? Dobro.
Danes je proizvajalec Kyro/Kyro II kartic, Hercules, odgovoril Nvidi-i. Njegov odgovor? Prav je, da jih je strah. Prophet 4500 bo super kartica!
Zdi se mi, da to stvari precej zakomplicira. Hercules je namreč proizvajalec zelo dobrega slovesa, ki izdeluje oboje, Kyro in GeForce kartice. S tem, ko Nvidi-a blati Kyro-ta, zmanjšuje Hercules-ovo prodajo. Na tržišču je namreč veliko proizvajalcev GeForce kartic in malo proizvajalcev Kyro kartic. Če se kupec odloči, da ne bo kupil Kyra, lahko kupi GeForce. Samo ne nujno od Hercules-a! Kako bo to vplivalo na odnose med Nvidi-o in Herculesom, ne vem, lahko pa samo ugibam.

2 komentarja

Mate ::

Haha.. ma sej nvidia ma ene cudne poteze... pomoje si mal prevech dovoljo... primer: Sis370... kako za boga podpora samo nvidii... pa kaj a so nori, edino kar je, sedaj ne vem na kateri strani!

Loki ::

Itaq, zdej ko so prevzeli 3DFx, nimajo vec prave konkurence pa si mislijo, da so igricarska bozanstva in da lahko delajo karkoli.
Those fucks!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero graficno od nastetih kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
81340 (1132) Jux
»

Geforce 2 MX ali Kyro II?

Oddelek: Kaj kupiti
371651 (1252) Lyu
»

Vse več podpore KYRO/KYRO II čipom

Oddelek: Novice / Grafične kartice
53039 (3039) D.J.
»

Zarečenega kruha se največ poje

Oddelek: Novice / Grafične kartice
61862 (1862) Jeebs
»

Kdo vse bo izdal kartice na Kyro II čipu

Oddelek: Novice / Grafične kartice
51645 (1645) MATiCEK

Več podobnih tem