»

Nova anketa!

Slo-Tech - Zapadli smo v kronično PostMaturitetnoRezultatno? depresijo, saj smo opazili, da se vas velika večina ne namerava udeležiti dogodka Slo-Tech NEST.2003. Vseeno vas je prijavljeno že lepo število, tako da pohvale [:D]. Nova anketa vam da vedeti, da boste v kratkem, kaj veš, mogoče že na samem NESTu, kupili majice z novim Slo-Techovim logotipom. Plosk, plosk!

8 komentarjev

Mercedes je izbral AMD

Slo-Tech - DaimlerChrysler AG oz. njegova podružnica Mercedes-Benz je za svoj superračunalnik izbrala AMD-jeve procesorje Athlon MP 1800+. Naloga tega več sto Athlonov vsebujočega računalnika bo simulacija trkov oz t.i. crash testov. Pravijo, da so se za Athone MP odločili predvsem zaradi njegovih superiornih zmogljivosti in stabilnosti. Hehe, intel! Kaj bo šele ko pridejo ven Hammerji...

AtaStrumf je novico našel na Anandtech-u.

3 komentarji

Vsega je konec

Tweak Files - Na žalost med internetnimi stranmi s tech vsebino zadnje čase vlada recesija. Po tem, ko je pod visokimi cenami ftp strežnikov klonil 3Dfiles se je danes isto zgodilo z Tweak files.
Zbogom in hvala za vse ribe so bile zadnje besede Jima. ustanovitelja strani. Jutri, 14.9.2001 bo Tweak Files šel off-line. Torej če želite še kaj hitro dolpotegniti (downloadat-i) vam predlagam, da pohitite! Hvala AtaStrumf, da si nas opozoril na novico.

3 komentarji