»

Slo-Tech NEST.2003 popoln uspeh!

Manj "Night efekta"

Slo-Tech - Danes, po prvi dobro prespani noči od četrtka naprej, imam čast sporočiti, da je bil naš dogodek ( Slo-Tech NEST.2003), ki je potekal od petka do nedelje, popoln uspeh.

V športni dvorani OŠ Sečovlje smo gostili kar 100 računalnikov, povezanih v mrežo. Igralo se je malodane brez prestanka, tekmovanja so uspela, nagrade v skupni vrednosti skoraj 400.000 SIT so bile podeljene. Vsem, ki niso mogli priti, je lahko kar malo žal [:D].

Tudi predavanja so bila zanimiva. Lahko ste bili priče živemu sestavljanju vodnega hlajenja, predstavitvi zmagovitih modifikacij računalnikov, predavanju o Microsoftovem Longhornu, navijanju, o tem, zakaj grafične kartice še ne prikazujejo fotorealistične slike,...

58 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Zapadli smo v kronično PostMaturitetnoRezultatno? depresijo, saj smo opazili, da se vas velika večina ne namerava udeležiti dogodka Slo-Tech NEST.2003. Vseeno vas je prijavljeno že lepo število, tako da pohvale [:D]. Nova anketa vam da vedeti, da boste v kratkem, kaj veš, mogoče že na samem NESTu, kupili majice z novim Slo-Techovim logotipom. Plosk, plosk!

8 komentarjev

NEST.2003

Slo-Tech - Ker ste izrazili željo, da bi radi izvedeli več o organiziranem avtobusnem prevozu na SloTechov NEST.2003, vam bomo postregli z dodatnimi informacijami.

Če še ne veste, kaj se bo odvijalo od 18. do 20.7. 2003, si kaj hitro oglejte spletno stran z informacijami in se, ako se vam dogodek zdi interesanten, prijavite!

Avtobus bo krenil po sledeči poti v petek, 18.7.2003:
  • start iz Maribora (glavna avtobusna postaja) ob 10:00
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 11:15
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 12:30
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 13:15
  • cilj v Sečovljah
v nedeljo, 20.7.2003:
  • start iz Sečovelj okoli 18:00
  • postaja v Postojni (glavna avtobusna postaja) ob 19:30
  • postaja v Ljubljani (glavna avtobusna postaja) ob 20:15
  • postaja v Celju (glavna avtobusna postaja) ob 21:30
  • cilj v Mariboru (glavna avtobusna postaja) okoli 22:30
V Ljubljani vas bomo pričakali na glavni avtobusni iz železniški postaji, kamor lahko pridete z gorenjske in dolenjske...

0 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003

Slo-Tech - Moram priznati, da ste zelo pridni in se zagnano prijavljate na hitro približujoči se NEST.2003, saj vas je prijavljenih že 50. PRIJAVI SE!

Izgleda tudi, da je dosti interesentov, ki bi se na dogodek pripeljali z avtobusom. Da spomnimo: Avtobus bo peljal v petek dopoldne iz Maribora, se ustavil v Celju in Ljubljani ter preko Postojne prispel v Sečovlje. Naj vas še enkrat spomnim: če se nameravate v Sečovlje pripeljati z našim avtobusom, pošljite elektronsko pošto z vašimi podatki.

Dogodek se vse bolj približuje. Igre, predavanja, nagradna tekmovanja, ogledi filmov... Vse to vas čaka, če si le vzamete prost vikend in s svojim računalnikom prijadrate v Sečovlje. Kul bo. [:D]

7 komentarjev

Slo-Tech NEST.2003 -- drugič

Slo-Tech - Po neštetih neprespanih nočeh, sestankih, dogovorih in litrih pretečenega znoja je rezultat domenjenega končno tukaj! Samo za vas smo se tudi letos, tokrat že tretjič zapored, odločili organizirati Slo-Techov LAN party, letos z novo obliko in novim imenom -- Slo-Tech NEST.2003. Nekaj je že bilo povedanega v prejšnjih novicah, da pa ne bomo dolgovezili, tokrat samo na kratko: ogledali si boste lahko šest eno- oziroma dvournih predavanj, si spočili možgane ob štirih filmskih projekcijah, do onemoglosti igrali igre na naših namenskih strežnikih ter si imeli možnost priigrati kar zajeten kup letos izredno bogatih nagrad. Za nameček vas tam čaka še cel kup zelo prijetnih presenečenj, zato le pridite! Za enodnevni obisk boste odšteli 200 slovenskih tolarjev, za okroglih 1500 SIT pa se lahko udeležite in s svojim kavnim mlinčkom sodelujete na največjem spektaklu v zgodovini Slo-Techa, ki se bo odvijal v športni dvorani Osnovne šole Sečovlje od petka, 18.7.2003, do nedelje, 20.7.2003.

30 komentarjev

Uničene komponente drugič

Twisted Hardware - Vam je pred kratkim, ko ste na Slo-Techu lahko videli spet zlomljene procesorje, spet pognalo kri po žilah? Vam radostna destrukcija nikakor ne da miru? No, če je temu tako, potem se morate nujno odpraviti na stran, ki se imenuje Twisted Hardware. Prvo, kar boste lahko prebrali je stavek "abused and misused hardware", potem pa vas čaka cel kup slikic, bi obsegajo razbite matične plošče, razbite monitorje, zažgane in zlomljene procesorje, spečene grafične kartice, fizične poškodbe pri nerodni poštni dostavi in še marsikaj drugega. Če vam je zmanjkalo idej, kako "zlorabiti" strojno opremo, potem je Twisted Hardware pravi naslov za vas ;) .

0 komentarjev