»

Folding@Home -- Malo statistike

Folding@Home - Od našega zadnjega serviranja statistike naše ekipe je preteklo že kar nekaj časa, zato sem vam tu strnil le najpomembnejše podatke. Včerajšnjega dne smo prehiteli ekipo AOA Forums, ki nam je bila trn v peti in se tako prebili na 28. mesto. Sedaj se pred nami nahajajo le ekipe, ki imajo višjo produkcijo kot naša in tako nam kaže, da bomo obstali, kjer smo ali pa izgubili kako mesto zaradi ekip, ki nas ogrožajo. Zatorej vas vabimo, da namestite enega od klientov in se pridružite ekipi 10824. Odgovore na morebitna vprašanja lahko poiščete na strani folding.rozica.com in v temu namenjeni temi v forumu. Uradna statistika, Extremeoverclocking statistika

Fold on!

11 komentarjev

Slo-Tech Folding@Home statistika

Slo-Tech - Po dolgem času vas spet malo obveščamo o projektu Folding@Home, pri katerem sodeluje tudi Slo-Tech. Sodeč po statistiki naši skupini kaže zelo dobro, saj se nahajamo na zavidljivem 31. mestu, z malce dela pa se lahko naša ekipa še povzpne. Če se še vedno sprašujete, kaj bi lahko vaš procesor počel, ko vas ni za računalnikom (in tudi ko ste [:)]), si preberite slovensko stran z najpogostejšimi vprašanji in odgovori, prenesite klienta in se pridružite ekipi 10824.

Fold on!

11 komentarjev

Še malo Folding@Home statistike

Slo-Tech - Člani naše folding ekipe kljub vročini lepo preračunavajo proteine. V projektu Folding@Home smo osvojili že kar zavidljivo 40. mesto. Če si ogledamo statistiko, lahko vidimo, da bomo do začetka naslednjega meseca prehiteli še nekaj ekip, če bomo nadaljevali s takšno produkcijo. Po zaslugi novih in novih uporabnikov iz dneva v dan napredujemo.

Če želite, da bi vi vaš računalnik koristno uporabljal proste cikle, in še niste član naše ekipe, prenesite klienta in se pridružite ekipi 10824.

Fold on!

17 komentarjev

Slo-Tech Folding@Home

Slo-Tech - Slo-Techova participacija v projektu Folding At Home še vedno obraja polne košare sočnih sadov. Čestitajte nam, saj smo prebili mejo 500.000 pridobljenih točk. Trenutno smo med vsemi svetovnimi ekipami na 44. mestu, tedensko obdelamo za 40.000 točk paketov, in naše sposobnosti dnevno le večamo. Če še niste v klubu zgibalcev, hitro po klienta, za številko ekipe vpišite 10824 -- in -- zgibajte dalje! Klik! za več informacij o projektu v slovenskem jeziku.

Čestitke!

19 komentarjev

Pregibanje je kul

Slo-Tech - Naša ekipa Slo-Tech Folding at Home napreduje vse višje po lestvici najboljših svetovnih ekip. Tokrat so omembe vredna tri dejstva:
  • tedenska produkcija nam je narasla na 50.000 točk
  • prišli smo na 50. mesto med vsemi ekipami
  • Obdelali smo že 10.000 paketov
Vsem, ki pri tem projektu sodelujejo, čestitam. Fold on! Vsi, ki pa svojega mlinčka še niste vpregli v višje namene, pa naj pogledajo, o čem gre zadeva, si preberejo naš članek na to temo in morebitna vprašanja zastavijo v tej temi. Mogoče bomo koga prepričali [:D].

5 komentarjev

Malo Folding statistike

Slo-Tech - Kot kaže, Slo-Techu leži projekt Folding@Home, kjer vsi zainteresirani darujejo svoj procesorski čas za potrebe raziskovanja pregibanja proteinov. Trenutno na lestvici vseh ekip zasedamo zavidljivo 55. mesto z narejenimi 6.522 enotami. Tedensko pridobimo dobrih 32.000 točk, kar je, če se forumaši spomnite, le 8.000 manj od "sanjske tedenske produkcije", ki bi nas sčasoma pripeljala med prvih 30 svetovnih ekip. Statistike na Extreme OC pravijo, da bomo v kratkem prehiteli še 6 ekip, da pa nam nobena ne grozi. Fantje, carji ste. <i>Fold on!</i>

Dodatek: še povezava na Slo-Techovo Folding stran.

52 komentarjev