»

Nova recenzija

Slo-Tech - Po daljšem času je pred vami ponovno DVD recenzija. To pot sem opisal nadaljevanje kultne Kocke, ki so jo leta 1997 gledalci dobro sprejeli. Kocko 2 ali hiperkocko. Ali je to dostojno nadaljevanje prvega dela ali pa le hollywoodska molzna krava po uspešnem prvem delu, ki razočara, kot navadno razočarajo prisiljena nadaljevanja, si preberite sami. Klik!

5 komentarjev

Novosti

Slo-Tech - Če še niste opazili, je že od včeraj na strani nova recenzija, ki jo je spisala sfinga15. Je Gospodar prstanov res vreden vseh svojih oskarjev? Klik!

Poleg tega smo pa danes v forumu spremenili ime oddelka Prva fronta v Operacijski sistemi, saj se nam zdi, da je tak naziv oddelka dosti bolj razumljiv. Toliko da veste [:D].

8 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Naspidiranost je narekovala, da sta se danes na tapeti znašli dve novi zadevi. Druga je - kajpak - nova recenzija filma. DrSergioDJ se za ta teden poslavlja, saj namerava izkoristiti počitnice do maksimuma, zato se ne nadejajte recenzij v prihodnjih sedmih dneh. Je pa zato recenzija filma Proof of Life toliko bolj voljna vaše pozornosti in komentarja.

2 komentarja

Še vedno smo pridni

Slo-Tech - Hehe, začenja se sezona! Kaj to pomeni? V prihodnosti se lahko nadejate grmade člankov, testov ter ostalega, tudi recenzij DVDjev, se ve. Danes je na vrsti prav ta, z DRSergioDJem, našim recenzorjem, na čelu. Tokrat je pod drobnogled vzel film Go (Kaj dogaja?). Ker sam filma nisem gledal, vam na kratko v novici ne morem povzeti dogajanje, tako da vam ukazujem: Klik!

7 komentarjev

Šepetati konjem

Slo-Tech - Kot vidite, odkar imamo v ekipi DrSergioDJa, recenzije kar prihajajo in prihajajo. In prav je tako! Tokrat se je lotil opisati malo starejši film The Horse Whisperer, slovensko Šepetati konjem. Kako se je naš športnik lotil tega skoraj 3 ure dolgega romantičnega filma, polnega dramatičnih preobratov, si preberite tule. Pa prijetno branje.

7 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Končno še nekaj z naše strani. Pigeon se je prebudil iz zgodnje-pomladanskega spanca ter nam ponudil novo recenzijo filma. Coyote Ugly, ali po naše Dobre Mrhe je spravil pod drobnogled. Kakšno ima mnenje o filmu, porečete? Preberite si sami.

Če ste slučajno opazili, DVD sekcija zadnje čase ni bila ažurno nadgrajevana z novimi recenzijami. Ker se nam zdi v bistvu brezveze ponujati recenzije, če jih vi v bistvu nočete, vam bom zastavil novo anketo, ki se bo glasila: "DVD Sekcija - Da ali ne". Če bo odgovor pritrdilen, se bova s pigeonom zmenila za dolgotrajno sodelovanje ter ažurno recenziranje enega filma tedensko. Če vam pa ni do DVD sekcije, pa tudi prav. Odločitev je na vaši strani.

32 komentarjev