»

Izšli so novi gonilniki VIA Hyperion 4.51

VIA Arena - Včeraj so izšli novi uradni gonilniki za vsa čipovja tajvanske VIA, ki tokrat nosijo različico 4.51. Prenos je mogoč s tega ali tega naslova, poudarimo pa naj, da so namenjeni predvsem uporabnikom Windows 2000/XP, dočim uporabnikom starejših sistemov (Windows 95, 98) VIA priporoča, da ostanejo na starejših različicah. Kakšnih večjih novih funkcionalnosti gonilniki ne prinašajo, popravljenih je zgolj nekaj napak Delayed Write Failed.

2 komentarja

Kako pozorno

VIA Hardware - Via je spet izdala nove Vozače. Tokrat že verzijo 4in1 4.32. Kaj je tako posebnega na njih? Imajo podporo Windows XP.
To pomeni, da bodo WinXP samodejno prepoznali Viino čipovje. S tem je rešenih veliko problemov (za uporabnika), ki bi lahko imel probleme s kompatibilnostjo WinXP in Via čipovja (naj vas spomnim ne konflikt med SB in Viinim Southbridgom). 4.32 popravijo še nekaj hroščkov svoih predhodnikov in izboljšajo par aplikacij (za Windowse, se ve). Dobite jih pa lahko tukaj.

3 komentarji

Dobrote Win2k SP2

2CPU - Kakor smo bili skeptični do novega seta popravkov, ki ga je Microsoft izdal pred dobrim tednom, lahko začenjamo priznavati, da se je Microsoft kar potrudil ter vnesel nekaj lepih funkcij ter podpore različnim izdelkom, ki so do sedaj rabili poseben set gonilnikov. O čem govorim, porečete? 2cpujevcem je že dosti igranja z različnimi inačicami VIInih gonilnikov 4in1, ker se jim zdi, da to izgleda že bolj kot ruska ruleta, kot pa namestitev gonilnikov za čipovje. Zasledili so tudi, da naj bi se v Service Packu 2 zasledili tudi gonilniki za dotična čipovja. Nič več nameščanja 4in1? Mogoče. Poglejte si to stran ter se začnite sliniti, saj je od danes naprej nameščanje 4in1 gonilnikov brezpredmetno! Windows 2000 SP2 imajo namreč popolnoma enake sposobnosti, če ne še boljše od VIInih gonilnikov. Veselje, sreča...

2 komentarja