»

Kako pozorno

VIA Hardware - Via je spet izdala nove Vozače. Tokrat že verzijo 4in1 4.32. Kaj je tako posebnega na njih? Imajo podporo Windows XP.
To pomeni, da bodo WinXP samodejno prepoznali Viino čipovje. S tem je rešenih veliko problemov (za uporabnika), ki bi lahko imel probleme s kompatibilnostjo WinXP in Via čipovja (naj vas spomnim ne konflikt med SB in Viinim Southbridgom). 4.32 popravijo še nekaj hroščkov svoih predhodnikov in izboljšajo par aplikacij (za Windowse, se ve). Dobite jih pa lahko tukaj.

3 komentarji

Dobrote Win2k SP2

2CPU - Kakor smo bili skeptični do novega seta popravkov, ki ga je Microsoft izdal pred dobrim tednom, lahko začenjamo priznavati, da se je Microsoft kar potrudil ter vnesel nekaj lepih funkcij ter podpore različnim izdelkom, ki so do sedaj rabili poseben set gonilnikov. O čem govorim, porečete? 2cpujevcem je že dosti igranja z različnimi inačicami VIInih gonilnikov 4in1, ker se jim zdi, da to izgleda že bolj kot ruska ruleta, kot pa namestitev gonilnikov za čipovje. Zasledili so tudi, da naj bi se v Service Packu 2 zasledili tudi gonilniki za dotična čipovja. Nič več nameščanja 4in1? Mogoče. Poglejte si to stran ter se začnite sliniti, saj je od danes naprej nameščanje 4in1 gonilnikov brezpredmetno! Windows 2000 SP2 imajo namreč popolnoma enake sposobnosti, če ne še boljše od VIInih gonilnikov. Veselje, sreča...

2 komentarja

Za zelence v hardverskih poslih

The Tech Zone - Če še nimate izkušenj v razdiranju in sestavljanju računalnika, vam bo ta članek prišel še kako prokleto prav. Tukaj je, korak za korakom, v šestih straneh razloženo, kako iz kupa komponent sestaviti popolnoma delujoč računalnik. Zelo priporočljiv ogled. Verjemite mi, ko boste prvič razstavili / sestavili računalnik, vas bo potegnilo noter. Kmalu ne boste morali več živeti brez tega. Vsaj jaz nisem mogel .

9 komentarjev

Vam VIA čipovje dela težave?

Guru 3D - Tudi temu bo kmalu konec. Guru 3D je naredil kar obsežen guide, ki naj bi nam pomagal pri odpravi večini težav, ki jih imamo s svojim VIA čipovjem. Namestitev najnovejših gonilnikov (VIIn 4in1, gonilniki za grafično, najnovejši BIOS) vedno pomaga. Za tiste, ki imate konflikt z vašo (večinoma Geforce) kartico, tudi povejo, kateri Detonatorji najbolj pašejo k VIInim čipovjem. Torej, lep ter pregleden vodič po korakih, ki jih morate opraviti za optimalno delovanje sistema. Kar zanimivo. Tnnx, Shadowman-x!

3 komentarji

VIA gonilniki na enem mestu

VIA Hardware - Na VIAHardware strani so opravili res dobro delo in zbrali vse gonilnike za VIAine produkte v eni veliki bazi. Če torej iščete najnovejše (ali pa starejše...) 4in1 gonilnike, ali pa kakšne stare zvočne gonilnike, se le odpravite sem. Sicer je res, da so vsi najnovejši gonilniki na voljo na VIAini domači strani, toda v tej bazi boste našli tudi stare različice in neuradne izdaje...

0 komentarjev