»

Danes Apple-ove tiskovne konference, domnevno predstavljen tablični Mac

Ena izmed možnih različic

vir: MacRumors.com
MacRumors.com - Čez slabi dve uri se bo v Kaliforniji začela najnovejša Apple-ova tiskovna konferenca zahvaljujoč kateri so bile v zadnjem času različne novičkarske strani preplavljene z različnimi govoricami kaj bo Apple predstavil - govorice so krožile predvsem okrog tabličnega Mac-a, ki se lahko uvrsti v kategorijo tistih magičnih Apple-ovih izdelkov, o katerih so govorice krožile že tako dolgo, da jim večina ljudi ni več bila pripravljena verjeti.

Zahvaljujoč pogumu in neumnosti nekaterih izvršnih direktorjev smo sicer že včeraj dobili potrditev, da bo to res tablični Mac, kakšen pa bo je pa popolnoma drugo vprašanje - Apple je namreč o vseh svojih izdelkih zelo skrivnosten in z izjemo govoric in posnetkov nove naprave, katerih...

223 komentarjev

Xoxide Z40 ohišje

Extensiontech - Danes je veliko ohišje zelo pomembno, zaradi čim boljšega pretoka zraka in možnosti razširitev. Nekateri imajo radi zelo lepa ohišja in jih zato modificirajo. Če pa se vam ne ljubi delati modifikacij, pa lahko kupite že modificirano ohišje. Na Extension Tech so si ogledali ohišje podjetja Xoxide. Je pravi velikan, saj ima prostora za 11 enot. Na stranici najdemo že vgrajeno pleksi steklo, ima pa prostora tudi za vgradnjo štirih 80 mm ventilatorjev. Ohišje so priporočili in mu prisodili oceno 96 %, saj boste za 45$ težko dobili tako kvalitetno ohišje. Klik!


3 komentarji

Test TV kartic

LMBA Tech - No, po nekaj testih grafičnih kartic ter predvsem matičnih plošč se prileže še kakšen drug test, kajne. Tokrat vam na LMBATech predstavljajo test štirih TV kartic in sicer: Hauppauge WinTV Go, Hauppauge WinTV USB, Leadtek WinFast TV2000XP Deluxe ter Pinnacle PCTV Pro. V kolikor kupujete novo TV kartico in se ne morete odločiti, katera si bo pridobila častno mesto v vašem računalniku, klik!

10 komentarjev

Modificiranje podloge za miško

Bit Technologies - Bit-Techovci so nam že mnogokrat ponudili zanimive ter, bolj pomembno, doma enostavno izvedljive lepe modifikacije. No, tokrat so se spravili na izdelavo lastne podloge za miško, pod katero imamo še osvetlitev iz LED diod. Zadeva izgleda zelo lepo, še posebej v temi, saj izgleda, kot da bi podloga lebdela nad površino mize. Je pa zanjo potrebnega kar precej dela, materiala ter živcev. Klik! Thnx, experimetant.

3 komentarji