»

Podloga za vroče poletne dni

Metku.net - Vročina res pripeka in če si ne lastimo klime, lahko kakršno koli delo postane muka. Tudi sedenje pred računalnikom ni preveč prijetno, zato je eden izmed članov strani Metku Mods zgradil hladilno podlogo za miško. Na podlogi narejeni iz pleksi stekla sta pritrjena dva ventilatorja, ki po vrezanih zračnih kanalih pihata v roko. Da pa modifikacija ne bi bila preveč monotona, je avtor vanjo vgradil še modre LED diode in ključavnico, s katero je prižgal ventilatorje.

8 komentarjev

Za vse igračarje

Slo-Tech - Vsi, ki igrate strelske igre, veste, kako pomembna je odzivna sposobnost, zato je jasno, da je pri lastnikih optičnih mišakov podloga za miš še kako pomembna. RatpadzGS sodi v sam vrh -- podloga ima gumijasto dno, ki omogoča boljši oprijem. Oblika omogoča udobnejše igranje, saj se roka ne guli ob rob podloge. Klikus!
 http://www.ratpadz.com/images/3dview_02.gif

http://www.ratpadz.com/images/3dview_02.gif

2 komentarja

Podloga za natančne

Slo-Tech - Pri streljačinah, ki zahtevajo hitre in natanče odzive, bolj težko preživimo z glodalcem, ki ima rep in kroglico. Zato ima velika ljudi optične miške, ki so sicer boljše, a potrebujejo dobro podlago. Med boljše podlage bi zagotovo lahko uvrstili PCXMods X-Trac Zoom, ki ima gumijasto dno, kar omogoča boljši oprijem. Za večjo natančnost pa so poskrbeli tako, da so na njo natisnili na tisoče majhnih črnih in belih pik, zaradi katerih je natančnost miške še večja.

6 komentarjev

Preizkus Everglide podloge za miško.

Tweak Town - V kolikor ste zaprisežen igralec katere od popularnih večigralnih FPS iger (Q3A, CounterStrike, itd.), je gotovo važno, da imate poleg močnega sistema še dobro miško. Za optimalen izkoristek miške (predvsem optične) pa je potrebna tudi dobra podloga. Prav takšne delajo pri Everglide-u, nekaj pa so jih stestirali TweakTown-ovci. Klik!

9 komentarjev

Aluminijasta podloga za miško

AusPCWorld - Podloga za miško je za marsikoga povsem nepomembna stvar, saj je vseeno, če miška ni tako zelo natančna v pisarniških programih, medtem ko je za igričarje kvalitetna podloga sredstvo preživetja v 3D streljankah in podobnih igrah, ki zahtevajo merjenje. Do sedaj smo lahko videli plastične, gumijaste in celo steklene podloge, tudi sam pa moram priznati, da še nisem slišal za koga, ki bi izdeloval aluminijaste. No, ravno na slednje se je spomnil Coolermaster, ki je sicer bolj znan po svojih hladilnikih in ohišjih, in v čast svoji 10. obletnici delovanja proizvedel omejeno količino le-teh. Manjši ogled Coolermasterjeve podloge so naredili na tej strani, na žalost pa niso naredili primerjave z drugimi proizvajalci kvalitetnih podlog. No, kljub temu tester pravi, da je podloga odlična.

1 komentar