»

Osnove PHP in MySQL

Geek Shelter - Na Geek Shelter so včeraj objavili kar dva zanimiva članka, ki govorita o PHP in MySQL. Oba članka sta namenjena predvsem začetnikom, saj se ukvarjata tudi z nekaterimi najosnovnejšimi vprašanji, tako da če v znanju PHP-ja in MySQL-a niste najbolj podkovani, utegneta predstavljati pravo začetno branje. PHP in MySQL za novince.

2 komentarja

Creative Inspire 5.1 5200

Creative Inspire 5.1 5200

vir: Geek Shelter
Geek Shelter - Na Geek Shelter so si tokrat pod drobnogled vzeli Creativovo ozvočenje Inspire 5200. Sistem je sestavljen iz petih satelitov ter enega globokotonca. Največja moč tega kompleta zvočnikov je 75 Wattov, kar zna biti za marsikoga premalo. So zelo lepe oblike in globokotonec vam bo polepšal predvajanje vaše najlubše skladbe. Tudi brezžičen nadzor je dobro narejen. Za ta sistem bo potrebno odšteti okoli 80 dolarjev, ako si ga boste zaželeli -- to ni veliko, malo pa spet ne. Klik!

0 komentarjev

Zelena modifikacija

Overclockers Australia - Na overclockers.com.au imajo zelo razširjeno bazo osebnih računalnikov, zato ni vrag, da se najde kakšen res posrečen. Kako bi komentirali zeleno ohišje z vgrajenim pleksi steklom, z zelenimi cevmi za vodno hlajenje ter modrimi okroglimi IDE kabli? Zlobno. Ogled priporočam, če ne zaradi drugega pa zato, da bo kdo od naših modifikatorjev naredil kaj podobnega, to poslikal - ter napisal poročilo za Slo-Tech :D.

1 komentar

Pravila™

Slo-Tech - Kot kaže... večini še ni uspelo prebrati pravil... zato sedaj sledijo prva opozorila:
  • maniak - za njegov piratski izpad v loži (cenzuriral Thomas)
  • kalcek16 - za izpad v oddelku "Pomoč in nasveti" (cenzuriral Tomi)
  • salesky - za preveč vneto povpraševanje po DivX-ih
Torej... prvič opozorila. Ob naslednjih izpadih bomo pričeli deliti nazive (tako kot piše v pravilih).

20 komentarjev

Iluzija vode v računalniku

GideonTech - Ko smo že pri modifikacijah (ki so ob bližnjem tekmovanju zelo popularne tudi na Slo-Techu), enostavno moram omeniti ta GideonTechvov članek. Gre za ustvarjanje iluzije vode v ohišju, ki res pripomore k razpoznavnosti in impresivnosti ohišja (kar je navsezadnje glavni cilj, kajne ?). Kakorkoli, postopek res ni posebej zakompliciran, rezultati pa so nadvse zanimivi, tako da si stvarco le oglejte!

7 komentarjev