»

GTA IV za PC bo zamudil

bit-tech.net - Na srečo bo zamuda dolga le dva tedna glede na prejšni uradni izid (če pustimo približno enoletno razliko med izidom za osebne računalnike in konzole ob strani), uradnega razloga za zamudo pa niso izdali. V trgovine naj bi igra tako prišla 2. decembra.



Poleg tega sporočila pa so dodali še uradne zahteve za igranje igre. Za igranje boste potrebovali vsaj dvojedrnika (s približno 1,8 GHz za Core 2 Duo čipe oz. 2,4 GHz za AMDjeve X2 procesorje), gigabajt in pol pomnilnika, grafično kartico z vsaj 256 MB pomnilnika iz nVidia 7900 oz. ATi X1900 serije ter resnično osupljivih 16 GB prostora na trdem disku. Potrebovali pa boste še prvi oz. 3 servisni paket za vaš priljubljeni operacijski sistem, seveda za Windows Visto oz. za XP.



...

77 komentarjev

Cremax Icy Dock Bodyguard525

MODTHEBOX - Nadzorovanje ventilatorjev očitno postaja nujno, saj se pojavlja vedno več podjetij, ki proizvajajo izdelke, katerih naloga je utišanje naših ropotalnikov. Icy Dock Bodyguard je izdelalo podjetje Cremax, ki ne spada med najbolj znane, a še vedno proizvaja kvalitetne in množicam dostopne izdelke. Posebnost tega kontrolerja je v tem, da je za njim še prazno mesto za trdi disk, na katerega pihljata dva 40-mm ventilatorja.

0 komentarjev

Compaq Evo N1020v

Hardware Zone - Compaq, kljub temu da je le še ime, še vedno proizvaja zelo kvalitente in dokaj drage izdelke. Najbolj razvito področje tega giganta je mobilnost, saj so iznajditelji mnogih uspešnih dlančnikov in prenosnikov. Eden izmed najnovejših notesnikov je Compaq Evo N1020v, v katerem tiktaka 2.4 GHz Pentium 4 procesor. Poleg njega se v majhnem ohišju najde še 40 GB trdega diska, 256 Mb DDR 266 pomnilnika in Radeon VE grafična kartica.

1 komentar

Compaq Presario 2810T vs. Toshiba Satellite 1900-703

X-Bit Labs - Na x-bit labs so izvedli zelo zanimiv test. Vsi namreč testirajo samo prave AGP grafične kartice za namizne PC sisteme, nihče pa ne pokaže razlike med 3D pospeševalci na področju prenosnikov.

Z v naslovu omenjenima notebookoma so namreč stestirali dve konkurenčni prenosniški 3D grafični kartici in sicer ATI Mobility Radeon 9000 s 64MB DDR in nVidia GeForce4 440 Go z 32MB DDR. Prišli so do zanimivega zaključka, da ATI prekaša nVidio tudi na tem področju, saj GeForce4 Go ne podpira strojnega DirectX8.1. Zelo zanimiv in obširen test si preberite tukaj.

4 komentarji

Compaqov prenosnik

Hardware Zone - Compaq je pravi računalniški gigant -- v lanskem letu ga je kupil Hewlett Packard; slovijo po dlančnikih in prenosnikih, enega izmed slednjih pa so stestirali na Hardware Zone. Pri tem modelu boste lahko izbirali med AMDjevimi procesorji in sicer od 1400+ do 2000+. Poleg tega boste v njem našli še 40 GB trdega diska in 256 MB DDR266 pomnilnika. Če imate odveč kakih 1000 ameriških dolarjev, o nakupu tega prenosnika le razmislite.

4 komentarji

Compaq versus Toshiba

X-Bit Labs -

Torej, po nekajdnevnem premoru se spletna stran X-Bit Labs vrača nazaj online. S svežimi novicami in novim testom, kot se za tako stran kakopak spodobi. Tokrat so si ogledali dva prenosnika, Compaqov Presario 2810T ter Toshibino Satellite 1900-703. En z nVidia, drugi z ATI grafično kartico. Pravzaprav so se tokrat bolj osredotočili na razliko na grafičnem področju, saj so navsezadnje testirali mobilne grafikulje dveh največjih rivalov. In kaj so ugotovili? ATI je v malenkostni prednosti, da ...

0 komentarjev

Compaq EvoN1015v

Tom's Hardware - Torej, na Tom's Hardware so ponovno dobili novo komponento v mrcvarjenje. Pravzaprav so dobili v roke tokrat kar zaključeno celoto -- Compaqov prenosnik. Mrcino z imenom EvoN1015v poganja AMD AthlonXP 1800+, ki mu družbo dela 256 MB RAM ter 40 GB diska. Luštna stvarca, ki so jo pretestirali po dolgem in počez, pa vas v Ameriki olajša za poldrugi tisoč zelencev. Klik!

0 komentarjev