»

Intrevju z Andrewom Humberjem

3dcenter - Na 3DCenter.org so pred nedavnim objavili intervju z Andrewom Humberjem. Andrew Humber je človek, ki je svojo računalniško kariero pričel pri STB, nadaljeval pri sedaj že propadlem 3dfx in se sedaj znašel kot evropski PR manager pri Nvidii. V intervjuju so govorili predvsem o prihajajočem GeForceuFX, dodatknili pa so se tudi Nvidiinih napovedih za prihodnost. Angleško in nemško.

1 komentar

Intervju s Huangom Jen-hsunom

Huang Jen-hsun

vir: DigiTimes
DigiTimes -

Na DigiTimes so včeraj objavili zapis intervjuja s Huangom Jen-hsunom, ki so ga opravili pred kratkim. Huang Jen-hsun je namreč sedanji predsednik Nvidie in njen CEO. Tokrat so se pogovarjali predvsem o Nvidiinih načrtih za prihodnost, zadevajoč tako Xbox trg, kot tudi trg osebnih računanikov. Predsednik je izkazal velik optimizem, saj pričakuje dobre rezultate Nvidie na vseh dosedanjih področjih in celó prodor na nove trge. Klik!

14 komentarjev

Intervju s Keithom Kowalom

VTR-Hardware - Na spletni strani VTR-Hardware so objavili zapis intervjuja, ki so ga izvedli s Keithom Kowalom prejšnji teden v Parizu. Keith Kowal je zaposlen pri tajvanskem gigantu VIA, kjer dela kot menedžer trženja Viinem glasbenem oddelku, kjer je priznan kot eden najboljših strokovnjakov za področje glasbe sploh. Kaj zanimivega je imel povedati, si lahko preberete tukaj.

1 komentar

Intervju s Kevinom Mitnickom

Slashdot - Na priznani spletni strani Slashdot so danes objavili intervju, ki ga je svetovni splet že dalj časa pričakoval. Intervju s Kevinom Mitnickom. Če se spomnite, je bil Kevin že pred časom (do leta 2000) zaradi različnih vdorov zaprt, uporabo računalnika pa so mu prepovedali do januarja 2003. Še isti dan, ko mu je kazen prepovedi uporabljanja računalnika pretekla, so Slashdotovci pozvali obiskovalce svoje strani, naj pripravijo in vpišejo vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti Kevinu, ta pa je obljubil odgovore nanje v prihajajočem intervju. No, odgovore smo končno dočakali, Slashdot je le objavil težko pričakovan intervju.

6 komentarjev

Intervju s Futuremark

HomeLan Fed - Danes je, kot ste že opazili, večina novic povezana z navijanjem na takšen in drugačen način. Tale je posredno. Torej, na HomeLan Fed so danes objavili eksluzivni intervju, ki so ga naredili z Nicklasom Renqvistom and Patricom Ojalo. Se sprašujete, kdo sta to sploh? Ta dva možakarja sta v intervjuju predstavljala Futuremark, nekdanji Madonion, podjetje, ki je zaslovelo s svojimi benchamark programi, kot sta PC Mark ter 3D Mark. Če vas zanima, kaj sta povedala, intervju le preberite.

0 komentarjev