»

Krogla

Metku.net -

Na Metku.net, spletni strani, ki je znana po svojih nenavadnih modifikacijah, so se tokrat odločili za nekaj najbolj odtrganega. Računalnik ali bolje rečeno matično ploščo so se namreč vgradili v prozorno kroglo. Takšen podvig zahteva kar precéj načrtovanja, pa tudi pri izdelavi se lahko kaj zatakne. Vse njihove pripetljaje so dokumentirali v tristranskem članku, ki ga najdete na tem naslovu.

3 komentarji

Leadtek WinFast K7NCR18D-Pro

Bjorn3D - Med zdolgočasenim nedeljskim brskanjem po internetu sem odkril še en računalniški test. Na Bjorn3D so včeraj dobili v svoje roke Leadtekovo osnovno ploščo na nForce2 naboru, kar so dokumentirali s testom, ki se je pojavil na njihovi strani. Ploščo, ki jo je Leadtek poimenoval WinFast K7NCR18D-Pro, so preizkusili z različno hitrimi procesorji ter pomnilniškimi moduli, za referenco pa so uporabili vsem dobro poznano Epox 8K7A+. Klik!

4 komentarji

Pobarvana pleksi okna

Metku.net - Na Metku.net so objavili nov članek, ki govori o barvanju pleksi stekel. Pristop k zadevi je simpelj™, na koncu pa zadeva še lepo izpade. Zaa pleksi steklo prilepimo grobo folijo na katero natisnemo poljuben motiv, folijo prilepimo nato pa za njo postavimo še identičen list papirja, kar našemu liku odvzame prozornost. Zadeva izpade kar solidno, še posebej z večbarvnimi hladnimi katodami v ozadju. Če vas je zadeva pritegnila, klik!

2 komentarja