»

Zapisovalnik CIS Technology "Arrgo 52/24/52"

Hardware Zone - CD zapisovalniki so dandanes nekaj povsem običajnega, saj si velika večina gotovo lasti enega izmed njih. Cene enot sicer ostajajo podobno nizke, vendar pa se hitrosti in kvaliteta občutno povečujejo. Trenutno je največja hitrost zapisovanja enaka hitrosti branja - 52x. Enega izmed najnovejših pa so vzeli pod drobnogled pri Hardware Zone. Testirali so enoto podjetja CIS Technology, ki je uporabnikom bolj kot ne neznano. Ugotovili so, da je Arrgo 52x24x52x...

0 komentarjev

Pekač

Hardware Zone -

Na HardwareZone so objavili nov test računalniške opreme, ki pride zelo prav ob vsesplošnem pomanjkanju novic (spet, pardon me). Tokrat so si ogledali nov CD-zapisovalnik podjetja ASUSTeK. Zadevščina je deklarirana z 52x branjem in zapisovanjem, pri prepisovanju pa boste počakali malce dlje (24x). Napravo, jasno, priključimo na IDE priključek, podpira pa vse CD formate, kar si jih lahko zamislite. Zakaj torej ocena dobro plus? Berite test, berite ...

0 komentarjev

ASUS CRW-5224A

AnandTech -

Na AnandTech so objavili nov test računalniške opreme. Tokrat so testirali Asusov CD-zapisovalnik z imenom ASUS CRW-5224A. Zapisovalnik podpira 52x zapisovanje ter branje, prepisuje pa na žalost še vedno le pri 24x. AnandTechovci so bili z Asusovo stvaritvijo sorazmerno zadovoljni, predvsem s ceno, rahlo pa so bili razočarani nad glasnostjo pogona. Kakorkoli že, test se vseeno splača prebrati.

0 komentarjev

CD zapisovalnik

Hardware Zone - V svetu domačih pekarn so tenutno vodilni 52x zapisovalniki, kljub temu da takšne hitrosti ne potrebuje praktično nihče. A številke so pač številke, marketing pa tudi dela svoje. No, dovolj besed o tem. Enega izmed teh zapisovalnikov so izmučili tudi na Hardware Zone. AOpenova pečka premore že omenjeno 52x zapisovanje in branje ter 24x prepisovanje. V testu se je izkazala dokaj solidno, a ta ocena je okvirna, saj je bila primerjana le z LiteOn-ovim dvainpetdesetkratnikom. Hitrost je norost!

9 komentarjev

LGjeva pečka

Tom's Hardware - V svetu CD zapisovalnikov se je pojavil nov predstavnik družine LG. Ogledali so si ga na Tom's Hardware. V hitrosti zapisovalnik sicer malce zaostaja za konkurenco. 48x zapisovanje in 16x prepisovanje je seveda zadovoljivo za vse potrebe povprečnega uporabnika, a vseeno se dobi tudi že hitrejše modele. V zelo obsežnem članku boste našli vse, kar je treba vedeti o tem novem LG-jevem izdelku. Klik!

1 komentar

Lite-On 52x24x52x

Hardware Zone - Kljub temu, da CDji ne dohajajo zahtev po sodobnih kapacitetah, se med njihovimi proizvajalci še vedno bije bitka za najhitrejši pogon. Tokrat si lahko ogledate test CD zapisovalnika podjetja Lite-On, ki je deklariran kar za 52x zapisovanje, 24x prepisovanje ter 52x branje. Pod drobnogled so ga vzeli na HardwareZone, kjer so spisali tudi krajši članek oz. test, v katerem so mu podelili štiri zvezdice od petih možnih. Klik!

1 komentar