»

Majhen pregled

Slo-Tech - Samo toliko, da vas spomnim na štiri malenkosti na strani, ki so že dlje v veljavi:
  • Prešteli smo do 10.000! Čestitamo uporabniku z nazivom shock, saj je prvi poslal število 10.000!
  • Vsi prijavljeni imate sedaj na voljo nov oddelek z imenom "Zasebna sporočila", kjer lahko debatira z zaključeno skupino ljudi, brez da bi njegove umotvore bral celoten forum.
  • Hkrati so prijavljeni dobili na voljo nov oddelek z nazivom "Moje teme", kjer lahko pregledno brska po temah, v katerih je sodeloval, ter je v njih kaj novega.
  • Ne pozabimo tudi na to, da smo oddelek "DVD & Gibljive slike" združili s Kulturo, kar pomeni, da v ta oddelek spada tudi filmografija.
Kaj ste spoznali v tej novici? I, nič drugega kot to, da je prijava v sistem brezplačna ter zahteva le pet minut vašega časa. Se izplača [:D].

18 komentarjev

Intel demonstriral Pentiuma 4 pri 4.7 GHz

Sillicon Strategies - Sicer le v reklamne namene, a vendarle - 4.7 GHz pošast je bila predstavljena na IDFju (Intel Developer Forum). Hkrati so napovedali splavitev 3.0 GHz verzije s HyperThreading tehnologijo, ki je bila do sedaj rezervirana le za Xeon procesorje.

Vse lepo in prav, v hitrosti Intelu ni para, a za povprečnega računalničarja bo tak procesor še nekaj časa ostal le neuresničena želja. Ah, kaj hočemo...

0 komentarjev