»

Detonatorji 12.20

Slo-Tech - Avstrijski igričarji so na svoj strežnik naložili novo razlilčico Detonator gonilnikov za Nvidiine grafične kartice, 12.20. Po njihovih besedah gre za gonilnike, ki so posebej optimizirani za GeForce3 in DirectX8. Seveda gre za neuradno različico, tako da jo uporabite na lastno odgovornost, na voljo so tako za Win9x, kot Win2k sisteme. Thnx Matej.

3 komentarji

Detonatorji 5

več strani - Uh, danes zjutraj se je v mojem nabiralniku znašlo vsaj 15 e-mailov glede novih Detonator 5 gonilnikov. Yup, na The-Ctrl-Alt-Del so se pojavili novi Detonatorji z vrstno oznako 10.50. Čeprav vse skupaj zveni neverjetno, zaenkrat izgleda, da ne gre za fake gonilnike, saj so uporabniki poročali o stabilnosti in precej boljših performansah, kot pri starih gonilnikih. Kaj naj rečem... če se danes počutite srečne (do you feel lucky... PUNK?), jih najdete tukaj. Še ena dobra in ena slaba novica. Prvo slaba: trenutno je na voljo le Win9x različica. In dobra: dodana je D3D podpora za stereoskopska 3D očala. Več o vsemu skupaj lahko preberete tukaj.

3 komentarji

Detonatorji 6.50 in overclockanje

Jaz - Veliko uporabnikov je presenečeno ugotovilo, da je v novih uradnih 6.50 Detonatorjih onemogočeno overclockanje procesorja in pomnilnika. Seveda ne gre za kaj kritičnega, saj je to početje možno z goro različnih programčkov, toda vseeno je priročno, če lahko overclockamo tudi preko gonilnikov. Na Tweak Townu si lahko preberete kratek člančič o tem, kako omogočiti overclockanje v najnovejših Detonatorjih. Preprosto in učinkovito... Thnx, Miha!

0 komentarjev

Detonatorji...

Jaz - Ok, na Slo-Techu smo izpustili nekaj izdaj novih Detonatorjev z vseh vetrov, saj jih imam osebno preko glave, toda nekateri jih očitno pogrešate. Klemen me je tako obvestil, da so izšli novi WHQL Detonatorji, kar pomeni, da niso neka napol ilegalna različica in da mogoče celo delujejo. Označeni so kot verzija 6.62 za Win2k in 6.67 za Win98, najdete pa jih tukaj. Uporabite jih na lastno odgovornost!

4 komentarji

Novi Detonatorji

Zoiah - Ali tudi vi opažate, da novi Detonatorji ne izhajajo več tako pogosto? Prej smo bili deležni novih različic skoraj vsak teden, zdaj pa že dolgo ni bilo ničesar. No, lahko vas potolažim, da so na voljo novi Detonatorji, verzija 6.49. Kaj prinašajo/izboljšujejo/poslabšujejo po pravici povedano ne vem, tako da jih uporabite na lastno odgovornost. Win9x različico najdete tukaj, Win2k pa tukaj.

2 komentarja