»

Družina MX

Tom's Hardware - Logitech je eden izmed vodilnih proizvajalcev tipkovnic in mišakov, saj njihovi izdelki slovijo kot zelo kakovostni. Tudi MX serija glodalcev ni izjema in prav to so tudi ugotovili tudi na Tom's Hardware. Spisali so precej obsežen članek o vseh treh miškah -- MX 300, MX 500 in seveda prestižu mišakov, MX 700. Kljub dokaj zasoljeni ceni, je brezžična le MX 700, tako da boste zanjo pri nas morali odšteti celo nekaj več kot 18 tisočakov. Če imate dovolj globok žep, o nakupu mišaka MX serije vsekakor premislite.

12 komentarjev

Nakupovalni vodič 2. del

Tom's Hardware - Božič se približuje in malčkom so se že zasvetile oči, ko so zagledali kup daril v bližnji trgovini. Tudi med Slo-Tehcerji vlada tako vzdušje in da bi nam pomagali, so na Tom's Hardware spisali drugi del nakupovalnega vodiča. Tokrat je namenjen predvsem stvarem kot so tipkovnice, mišaki, programi, igre, dodatki... Če ste prešerne volje in bi radi vašemu najbližjemu (računalu seveda) podarili nekaj koristnega si članek le oglejte.

0 komentarjev

Nakupovalni vodič

Tom's Hardware - Kljub temu, da snega še ni in da Rudolph, Blitzer, Dancer in ostali jeleni še veselo spančkajo v Božičkovem hlevu, se je božična nakupovalna sezona že začela. Pri Tom's Hardware so za vse, ki jih je zgrabila mrzlica, pripravili božični nakupovalni vodič. Če ste za sedaj še brez idej, boste po branju zagotovo sestavili večstranski seznam želja, zaradi katerega bodo starši (ups, Božiček!) prekoračili limit. Tudi če ničesar ne pričakujete, je članek dober pregled trenutno najbolj zanimivih in uporabnih stvari, ki si jih lahko hardverska dušica poželi. Jingle Bells, Jingle Bells, zvončki pojejo...


Kaj, a nisem bil dovolj pliden?[:'(]

3 komentarji

Raport iz Porotroža

Jaz - Ok, z majhno zamudo si sedaj lahko ogledate članek o dogajanju v Portorožu. Stvar ni preveč dolga, toda mislim, da dovolj nazorno prikaže dogajanje. Seveda se z besedami ne da opisati občutka in vzdušja, ki je vladalo tam... res bi nas morali obiskati . No, kar brez skrbi, to nikakor ni bila zadnja podobna prireditev in enkrat jeseni lahko pričakujete podobno dogajanje. Sedaj pa kar pridno k branju (in gledanju slikic).

10 komentarjev