»

NORAD bo tudi letos sledil Božičku

Poster, ki je vse skupaj zakrivil.

CNet - Daljnega leta 1955 je trgovska mreža Sears iz Colorado Springsa izvedla reklamno kampanjo, v okviru katere so razdelili letake, kjer je bila objavljena telefonska številka, kamor so lahko otroci poklicali in govorili z Božičkom. Zaradi napake v tisku so na reklame pomotoma zapisali tajno številko CONAD-a (Continental Air Defense Command) za izredne primere, kamor je tistega božičnega večera poklicalo mnogo otrok. Nadzorni polkovnik Harry...

8 komentarjev

Nakupovalni vodič 2. del

Tom's Hardware - Božič se približuje in malčkom so se že zasvetile oči, ko so zagledali kup daril v bližnji trgovini. Tudi med Slo-Tehcerji vlada tako vzdušje in da bi nam pomagali, so na Tom's Hardware spisali drugi del nakupovalnega vodiča. Tokrat je namenjen predvsem stvarem kot so tipkovnice, mišaki, programi, igre, dodatki... Če ste prešerne volje in bi radi vašemu najbližjemu (računalu seveda) podarili nekaj koristnega si članek le oglejte.

0 komentarjev

Nakupovalni vodič

Tom's Hardware - Kljub temu, da snega še ni in da Rudolph, Blitzer, Dancer in ostali jeleni še veselo spančkajo v Božičkovem hlevu, se je božična nakupovalna sezona že začela. Pri Tom's Hardware so za vse, ki jih je zgrabila mrzlica, pripravili božični nakupovalni vodič. Če ste za sedaj še brez idej, boste po branju zagotovo sestavili večstranski seznam želja, zaradi katerega bodo starši (ups, Božiček!) prekoračili limit. Tudi če ničesar ne pričakujete, je članek dober pregled trenutno najbolj zanimivih in uporabnih stvari, ki si jih lahko hardverska dušica poželi. Jingle Bells, Jingle Bells, zvončki pojejo...


Kaj, a nisem bil dovolj pliden?[:'(]

3 komentarji

Snežna freza

CPU Tweak - Ena bolj ne kot ja računalniška. Spet je huda zima, zunaj je minus 20°C, naneslo je meter in pol svežega snega (pe ne pri nas ), vam pa se enostavno ne da kidati snega in bi raje sedeli pred televizijo. Zato so sestavili snežno frezo na daljinsko vodenje. Lepo boste v hiši na toplem in boste frezo z joystickom krmilili po dvorišču. Kamera na mašini pa vam bo dajala sliko, kje freza je in kaj počne. Zanimivo. Tukaj.

2 komentarja

Sneeeeeeeeeeeeeži!

Jaz - Hehe, morate priznati da je s snegom vse drgače. Nekako še res dobiš tisti posebni praznični občutek, čeprav je že vse mimo. Po pravici povedano sem mislil, da sneg sploh ne pogrešam, toda občutek ob pogledu skozi okno danes zjutraj me je zelo presenetil. I love sneg!

Aja, ker sem ravno tako dobre volje vam izdam, da vas danes proti večeru čaka eno lepo presenečenje. Če se bo Primož zmigal, seveda.

10 komentarjev

The day after

Jaz - Upam, da ste se na božični večer vsi imeli zelo lepo, še lepše pa danes zjutraj, ko ste odpirali darila (če je tak vaš običaj, seveda). Kdo ve, mogoče je kakšen srečnež pod smrekico namesto sladkarij in nogavic dejansko najdel kakšen kos hardvera [:))]. Kakorkoli, danes je praznik, tako da se je tudi hardverska scena precej umirila in kakšnih šokantnih novic enostavno ni, toda brez skrbi... bomo že izbrskali kaj zanimivega.

1 komentar