»

Nov članek

Slo-Tech - Andrej Budja je za vse uporabnike in administratorje Windows sistemov spisal poučen članek o tem, kako jih čim boljše zaščititi pred zlobnimi stvarmi, ki prežijo na nas na raznih intra- ter inter- omrežjih. Tako je opisano upravljanje s popravki, požarnimi zidovi ter čiščenje razne navlake, ki vohuni za nami.

Vsekakor obvezno branje in sledenje navodilom za vse obiskovalce NEST-a in ostalih ožičenih zabav.

33 komentarjev

WPC Expo 2002

Overclockers Australia - O sejmu WPC Expo 2002 , ki je pred dvema tednoma potekal na Japonskem, smo na Slo-techu že poročali.

Sedaj pa so se poročila lotili še na Overclockers Australia, s tem, da so ga oblikovali bolj kot predogled dvokanalnih DDR matičnih plošč, in ga opremili z nekaj zanimivimi slikami. Članek je kar lep roadplan pa prihajajoče izdelke, jaz osebno pa sem pogrešal še "test spremljevalnega osebja".[:D] Kakorkoli, če vas zanima, članek najdete tukaj.

Sejem je bil pred 14 dnevi, članek pa danes. Sedaj namesto WPC Expo 2002 v mislih napišite InterInfos..

0 komentarjev

Priprava štanta na InterInfosu '02

Slo-Tech - Ker jaz, očitno, ta večer nisem imel kaj početi, si lahko na tem naslovu (na voljo bo okoli dveh zjutraj - 2.00) vunpotegnete 5 in pol minut dolg ter zajetnih 70 megabajtov velik posnetek, v katerem si lahko ogledate, kako je Slo-Techov Interinfos štant dobil svojo končno obliko. Od prevažanja, prenašanja, lepljenja, obešanja, konfiguriranja... Z mirno background glasbo, za kar gre vsa hvala tha_manu. Klik!

P.S.: Link je hiter, tako da boste kablaši ter ADSLjaši prišli na svoje.

23 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Po predstavitvah tehnologij Radeona 9700, katerega poganja ATIjev čip R300, se je Senitel odločil, da še on spiše svoje videnje paradnega konja kanadskega grafičnega giganta. Spisal je zelo poučen članek o tehnologijah, ki jih prinaša R300, o njegovih prednostih, slabostih ter implementaciji v Microsoftovi že deveti različici knjižnice DirectX. Branje obvezno!

7 komentarjev

Juhuhu, nov članek

Slo-Tech - Mah, saj veste, med počitnicami vedno radi zaspimo na lastnih lovorikah. Zatorej je danes že sreda, skoraj četrtek, mi pa še nič novega na stran. No, na tej strani si lahko za relaksacijsko branje preberete poročilo s Slo-Techove postojanke na prireditvi Infos dva tisoč in ena. Prijetno branje, za jutri pa nekaj bolj resnega.

8 komentarjev