»

Nov test! nForce2 versus VIA KT400

Slo-Tech - Morphling1 vam je postregel še z enim testom, kjer je pometel z vsemi tabuji, ki se vrstijo o kakovosti ter hitrosti osnovnih plošč, ki delujejo na čipovju nForce2. Med sabo je namreč primerjal tri osnovne plošče, od katerih je vsaka delovala na drugem čipovju. Hitro kliknite in izvedeli boste, kako se medsebojno spopadejo EPoXova 8RDA+ na nForce2, EPoXova 8K9A2+ na KT400 ter EPoXova 8K3A+ na KT333 čipovju. Branje obvezno. Klik!

5 komentarjev

Epox 8K9A2+

Hexus - Še en test. Da, uganili ste, matične plošče. Tokrat na Hexus.net, kjer so testirali Epoxovo umetnino na KT400 čipovju. 8K9A2+, kot jo je Epox veličastno poimenoval (no, ja [:D]), je tipična KT400 plošča, ki smo jih v novicah predstavili že mali milijon, tako da se pri samih lastnostih plošče ne bomo zadrževali. Morda velja omeniti le Epoxovo posebnost ali značilnost, kakor pač pogledate, LED debug display namreč. Če še imate kaj volje za branje testov že skorajda starega čipovja, go for it!

0 komentarjev

EPoX 8K9A2+

VR - Zone - Vsi tisti, ki ste mislili, da se boste za danes izognili testom osnovnih plošč, ste se pač zmotili. Na VR-Zone so si namreč ogledali Epoxovo umetnijo na KT400 čipovju, ki so jo poimenovali 8K9A2+. Tisti plus v imenu tokrat pomeni prisotnost RAID krmilnika, sicer pa plošča ni nič posebnega, saj ima vse tiste bonbončke, katere vam zagotavlja že sama zasnova KT400. Razen seveda Epoxove posebnosti, debug displaya. V kolikor vas torej mika imeti najnovejše srce v vašem računalniku, odklikajte sem!

15 komentarjev

Matičnim ploščam nikoli konca

več strani - Tako, za konec tehle popoldanskih novic vas razveselim še z ... uganili ste, testoma dveh matičnih plošč [:D].

Na IzgubljenihVezjih™ so si ogledali Soyovo umetnijo na KT400 čipovju, namenjeno Athlonom ter novim serijam grafičnih kartic s podporo AGP 8x. No, na Overclocker's Club pa so pod drobnogled vzeli ploščo na istem čipovju konkurenčnega proizvajalca, to je Asus A7V8X, o kateri so že bile novice. V kolikor vas torej mika nova plošča za vašega Athlončka ter se ne morete odločiti, odklikajte na teste.

0 komentarjev

RAID v praksi

X-Bit Labs - Po tem, ko ste lahko brali tri ločene teste RAID krmilnikov te dni (glej povezane novice), pa si lahko sedaj ogledate resnično primerjavo treh RAID krmilnikov. Na X-Bit Lab's so si namreč ogledali štiri RAID krmilnike podjetij Promise ter HighPoint. Tokrat so se za razliko od ločenih pregledov osredotočili bolj na same zmogljivost ter hitrost, kot na tehične karakteristike ter zmožnosti. Klik!

0 komentarjev

Epox najavil KT400 plošči

X-Bit Labs - Epox je včeraj najavil izid še dveh svojih osnovnih plošč na KT400 čipovju. Plošči se bosta imenovali EP-8K9A2+ ter EP-8K9A3+, na prodajnih policah bosta v najkrajšem možnem času, o ceni pa Epox zaenkrat še molči. Znane so le specifikacije osnovnih plošč, ki so KT400 čipovje, 4 DDR reže, AGP 8x, 6 PCI rež, RAID, LAN ter šestkanalni zvok. Klik!

1 komentar