»

Nov zvočniški komplet

Digit Life - Creative je skladno z izdajo svoje nove zvočne kartice, Audigy II poimenovane, izdal še pripadajoči komplet zvočnikov, ki naj bi iz vaše zvočne kartice iztisnil kar je mogoče. Njihovo uradno ime je Inspire 6.1 6700, kar daje vedeti, da gre za komplet sedmih zvočnikov - šest satelitov skupaj z nizkotoncem. Podpirajo vse nove in stare Creativove zvočne pogruntavščine, kot so Dolby Digital Surround EX, CMSS in druge. Zvočniki bodo v Čezlužju™ stali približno 110 ameriških zelencev, o ceni ter datumu prodaje na naši strani Alp pa lahko žal le ugibamo. Klik!

Še malce tehničnih podatkov za vse audiofile:
  • frekvenčno območje: 40 Hz - 20.000 Hz
  • skupna moč 82 W (pet satelitov 8W, center 20W, nizkotonec 22W) RMS
  • daljinec [:D]


5 komentarjev

Creative SB Audigy 2

Digit Life - Creative je že pred časom izdal naslednika svoje družine Audigy, imenovanega Audigy 2. Napovedali so, da ga bo moč kupiti nekje v drugi polovici oktobra in, glej, glej, danes, dan pred vstopom v drugo polovico oktobra, se je na internetu pojavil njegov test. Na Digit-Life so dobili v preizkus novega Creativovega prvaka, ki vam obljublja 24 bitni zvok s 192 kHz na sedmih (6.1) zvočnikih. S kartico so bili sorazmerno zadovoljni, postavlja pa se vprašanje, ali ne ponuja kartica nekoliko premalo za žafransko ceno 130 dolarjev. Klik!

22 komentarjev

Creative SB Audigy 2

več strani - Torej, Creative je splavil svojega novega paradnega konja. Njihova najnovejša zvočna kartica, naslednik Audigyja, nosi zelo izvirno (e-khm [:D]) ime, Audigy 2. Kartica ponuja:
  • tehnologijo DVD Audio v povezavi z vašim DVD pogonom;
  • 6.1 prostorski zvok;
  • 24 bitni / 96 kHz zvok;
  • 24 bitni / 192 kHz digitalno-analogni pretvornik (DAC);
  • napredno EAX HD tehnologijo prostorskega zvoka pri igranju iger in še mnogo več.
Creativova priporočena cena je 130 dolarjev oziroma 200 dolarjev za Platinum različico. Podrobne informacije lahko dobite tu in tu.

Samo še da jo naši vrli uvozniki spravijo v Slovenijo.

0 komentarjev

Creative najavil Audigy 2

MeriStation - Sredi oktobra naj bi na evropske prodajne police prispel naslednjik iz dinastije SoundBlaster, SB Audigy 2. Osvežena kartica bo imela izboljšane karakteristike, povdarki pa bodo na podpori novim tehnologijam in standardom kot so Audio DVD, EX- Dolby Digital 6.1, THX... Kartico bodo zvok predvajale z 24biti in 192KHz pri 106dB. Zajemanje zvoka bo še vedno potekalo pri 24bitih in 96KHz... Več podatkov bo znanih ob uradni napovedi kartice, ki se bo zgodila konec meseca.
Creative bo sočasno predstavil še osveženo linijo MP3 predvajalnikov, zvočnikov ter eno novo miš. :-) Več si lahko, ako obvladate špansko preberete tukaj, avtomatski googlov prevod pa najdete tukaj.

1 komentar