»

Nastavek za ventilator

Extensiontech - Na Slo-Techu smo že pisali o izdelavi pleksi nastavka za ventilator , s katerim močno zmanjšamo hrup hladilnika. Na Extenison Tech pa so si prav tako ogledali pleksi nastavek, v katerem je 60 mm ventilator, katerega obkrožajo LED diode. Na ta nastavek lahko namestimo katerikoli 80 mm ventilator. Stvar sicer ne zmanjša hrupa, pripomore pa k boljšem hlajenju procesorja in bolj "fancy" izgledu.

0 komentarjev

Nov članek!

Slo-Tech - Totimato se je ob pogledu na svoje umazano drap računalniške priveske globoko zamislil in dobil napad barvanja in olepševanja njegovega namizja. Ker pa se mu ob igranju iger potijo roke, miško prebarva tako, da se na njej ne bo nikoli več videlo prstnih odtisov. Prav tako si tudi modro osvetli del tipkovnice, tako da je nanj ponosen celo modro modri alien-w.

Branje obvezno!

6 komentarjev

Zanimiva modifikacija Orba

vir: HardOCP
HardOCP - Nekaj časa je bil ducting (ali usmerjanje zraka) precej popularna zadeva med overclockerji, potem pa ga je počasi izrinilo vodno hlajenje. Vseeno pa je ducting preverjenjo najboljša metoda izboljšave zračnega hlajenja in Orbi so očitno kot nalašč za takšen preprost, a učinkovit poseg. Tako si je neki Avstralec vzel pol urce časa, naredil to modifikacijo ter vmes poslikal postopek in končni rezultat. Opis njegovega dela najdete tukaj, dejanske fotografije modifikacije pa tukaj. Zanimivo...

1 komentar