»

Nov ZZZ

ZZZ - Kakor se dobro spomnim časov, ko nas je Ziggga (če moj spomin deluje pravilno) opominjal nanj, je bila novica o novem ZZZ-ju vedno prvi dan. Toda časi se spreminjajo, in sedaj boste povzetek dobili od mene.

V tokratni, že 146. številki poročajo o merjenju v zračnem prometu (ali cvrenju ptičev med poletom), o tem, kako bi se dalo rešiti Benetke pred potopom in augmentaciji oči (ravno včeraj sem se spomnil na Deus Ex, je to telepatija?[:D] ). Še več zanimivega branja (in eno Bushevo sliko) pa najdete tukaj.

1 komentar

ZZZ 138 in 139

ZZZ - Poletje je, tako da so dvojne (poletne) izdaje revij že standard. Tudi ZZZ ni izjema, saj se bodo naslednjič vrnili šele v začetku septembra. O čem govorijo tokrat? O matematiki za somalskimi oboroženimi silami (dobra fora, branje obvezno [:D]), o novih metodah oboroževanja, o miški, ki izgleda kot nepremično pero, o neumnih izumih, in tako naprej... Klik!

0 komentarjev

ZZZ 137

ZZZ - Nori Američani, nori Rusi. Čisto res. Če si preberete eno najdaljših številk ZZZja doslej, številko stosedemintrideset, boste lahko brali o množici izumov, nekaterih uporabnih, drugih pa, preprosto, bednih [:D]. Zanimivo je, da so ZZZjevci šele sedaj opazili OCR-pero, saj se le-ta na našem trgu prodaja že tri leta. Preberemo lahko nekaj o aparatusih izgleda vodne pištole, le da le-ti iz sebe spuščajo popolne dimne krogce - za tiste, ki ne kadijo ter hočejo izgledati kul pred kadilkami [:D]. Naslednja zanimivost? Konceptni avto Sony-Toyota, ki predvidi vaše razpoloženje ter vas miri na cesti, ko vas kak kreten izsili. Vse to in še veliko več tukaj [:D].

0 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Z enodnevno zamudo vam povem, da si pojdite ogledati novo izdajo speletno-futurističnega magazina ZZZ Online. Zakaj je tako pomembno, da bi moral članek naznaniti včeraj? I, zaradi prvega aprila, ane? ZZZ Online je v tokratni izdaji poln štosov, tako da ogled priporočam, saj boste dobili precej idej, s kakšnimi prvoaprilskimi novicami zaslepiti narod naslednje leto :D.

0 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Kot vsak teden, nas je tudi tokrat razveselil nov ZZZ, ki je namenjen tech freakom. Ker je tudi Lord Kolya samo človek in potrebuje počitnice, bo naslednja številka ZZZ-ja najverjetneje izšla šele 29. julija. V novi številki Kolya opisuje neko čudno klima napravo, nek mobilni telefon, ki je precej nestandardne oblike, policijske robote in motor z inštaliranim straniščem. Noro, ni kaj.

0 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Lord Kolya je še naprej priden in redno izdaja svoj tedenski časnik za tehno-freake, ZZZ. V tokratni številki so se razpisali o Ornithopterjih (gre za prava letala, ki mahajo s krili, in ne enote iz Dune2 ), poroznih podlagah za asfalt ter dragih daljinsk ovodenih letečih igračah. Kolya se je še dodatno potrudil in s to številko predstavil ZZZjev prenovljeni Forum in še nekaj manjših popravkov strani. Forum je zaenkrat še precej prazen, toda nedvomno bo kaj kmalu postal zanimivo mesto za razne odbite diskusije.

3 komentarji

Novi ZZZ

vir: ZZZ
ZZZ - Heh, kako ustrezno, ravno na prvi april je izšla nova številka odličnega on-line magazina, ZZZ. Problem je le v tem, da je težko razbrati, ali gre za prvoaprilske šale ali resne novosti. ZZZ je namreč taka revija, da pravzaprav nikoli ne moremo razbrati, ali se Kolya le heca ali pa si je katera nora glava to res izmislila. No, glede na to, da je v tej številki govora o AMDjevih kladivih in Philipsovih "pametnih" natikačih, bi vseeno rekel, da gre za potegavščino. Pa še slikica iz te številke... Whoa:

2 komentarja

Novi ZZZ

Jaz - No, v teh dneh, ko se ne dogaja nič pametnega, lahko vsaj uživam ov trudu Lorda Kolye. Yup, izšla je še ena številka njegovega elektronskega časopisa ZZZ. Zadevo tako ali tako poznate že vsi, tako da kar pridno kliknite sem in si oglejte strojček za tekmovanje v scanju (ne, ne izmišljujem si, in ne: ne bom uporabil besede lulanje ), leteče reševalne platforme in avtomobile iz trave (yup).

0 komentarjev