»

Faksi se ne predajajo

vir: BBC
Slashdot -

Zanimiv članek so objavili na BBC, v katerem ugotavljajo, zakaj se tako stare naprave, kot so faksi, še vedno presenetljivo dobro držijo na tržišču in da nič ne kaže, da bi se v bližnji prihodnosti poslovile. Kljub temu, da lahko faks popolnoma nadomesti elektronska pošta, statistika kaže, da je bilo v prejšnjem letu poslanih za dve petini več faks sporočil kot leto poprej. Trend pa se še nadaljuje.

Avtor ugotavlja, da je za to več razlogov. Faks sporočila so na sodiščih dokazni material, medtem ko za elektronska sporočila to še ne velja povsod. Drugi razlog pa so reklame ali spam, ki se kaj hitro začnejo množiti v vašem elektronskem nabiralniku, medtem ko so primeri, ko bi nekdo...

7 komentarjev

Nore modifikacije

mini-itx.com - Ste mahnjeni na modifikacije? Se vaši starši križajo, ko v roke poprimete "fleksarco" in se zaprete v vašo sobo? Potem bo tale stran kot nalašč za vas.
Na strani so na kratko predstavljene modifikacije mini ohišji - od vrtne svetilke do robota - vsekakor super za nove navdihe. Zdaj pa hitro na branje[:D]

3 komentarji

Opravičilo za včeraj

Jaz - Sorry za izostanek novic z moje strani včeraj, folkeci. Ne, nisem si vzel prostega dne, ampak sem celi božji dan imel težave s povezovanjem na internet ( oziroma sploh ni šlo... ). Danes bomo torej za novičke poskrbel jaz, pa še kakšen člančič boste najverjetneje ugledali [:)].

4 komentarji