»

Slo-Tech Pywo é Wyno 2003

Slo-Tech - Da vas spomnim: danes, 21.8.2003 (ob 20.00), pridite v čim večjem številu v ljubljanski Kratochwill v BTCju, kjer se bomo člani ekipe dobili na sproščujoči debati z vami, uporabniki naše strani. Zagotovljena je dobra volja in sproščenost. Prisežem, na sebi bom imel prijazen pogled -- sploh me ne boste prepoznali [:D].

Da pa ne bo vse samo Pywo pa Wyno, boste lahko tam kupili tudi Slo-Techove majčke (moške za fantke pa ženske za punčke za 2.500 SIT) in brezplačno vzeli svojo kopijo Slo-Techovega Linuxa.

Pričakujemo vas!

36 komentarjev

Malo pozno, ampak Oskarji 2000 so tu

Jaz - Okies, sicer je vse skupaj trajalo precej bolj dolgo, kot sem mislil da bo, toda rezultati glasovanja za Slo-Techove hardverske Oskarje 2000 so znani. Moram priznati, da večjih presenečenj ni bilo in so tudi je glasovanje samo potrdilo tisto, kar je večina vedela že vnaprej. No, da vam ne bom pokvaril veselja: članek se nahaja tukaj, v njem pa boste našli rezultate glasovanja, vsaki zmagovalec pa je dodatno opremljen s krajšim spremnim besedilom. Upam, da vam bo zadeva všeč...

5 komentarjev

Raztaljotka!

Jaz - Yeah, to je tisto presenečenje, o katerem sem govoril v torek . Gre za Slo-Techovo "nagradno igro". Ker pa ne postavljamo nobenih st00pidnih vprašanj, se zadeva jasno in glasno imenuje Raztaljotka. S pomočjo dobrosrčnih sponzorjev smo zbrali nekaj slastnih nagrad in vam jih podarjamo. Prijavi se lahko vsak registriran uporabnik Slo-Techa, obenem pa vas opozarjamo, da bodo upoštevan le en account na en e-mail naslov. V primeru, da pri registraciji niste vnesli osebnih podatkov (naslova...) in vam je sedaj žal vas obveščamo, da lahko svoje uporabniške nastavitve kadarkoli popravite (kliknite na svoje ime v desnem zgornjem imenu in odprl se vam bo vaš profil). Ta Raztaljotka bo trajala točno en mesec, za naslednje pa še ne vemo. Ko se bo kaj nabralo, bomo pošenkali, pa bo . Uživajte pa veliko sreče!

5 komentarjev

Slo-Techovi Hardware Oskarji 2000

Jaz - Ok, z rahlo zamudo (toda vseeno precej pravočasno ) se je začelo izbiranje komponent za Slo-Techove Hardware Oskarje 2000. Torej namesto, da bi podali svoja lastna mnenja o najboljših komponentah v letu 2000, smo to možnost dali vam. Vse skupaj je tako dobilo podobo velike ankete, v kateri izbirate svoje lastne favorite med kandidati, ki smo jih pripravili mi. Toda pazite: izbirajte pozorno, saj lahko svoj glas oddate le enkrat!
Čez točno en mesec bomo prešteli vse glasove in vašo izbiro objavili in pokomentirali v posebnem članku. Zdaj pa veselo na delo!

11 komentarjev

Laško ali Union?

Jaz - Heh, računalničarji smo vedno bili znani po tem, da obožujemo razne pijače na osnovi hmelja, oziroma po domače povedano pivo. V Sloveniji je situacija pač taka, da imamo na voljo dve veliki pivovarni, obe dokaj kvalitetni (ne bom povedal, katera se meni zdi bolj [:P]) in mnenja se na to temo krešejo že celo večnost. No, sedaj je vojna med Laškim in Unionom izbruhnila tudi v našem forumu! Zaenkrat poteka glasovanje, potem pa bomo prešteli vse glasove in določili "uradno pivo Slo-Techerjev". Torej, pojdite glasovati!

1 komentar