»

Zaposlitveni oglasi @ Slo-Tech

Slo-Tech - S precejšnjo zamudo danes objavljamo prvo različico zaposlitvenih oglasov na Slo-Techu. Objava zaposlitvenih oglasov na Slo-Techu je popolnoma brezplačna.

V nekaj dneh boste imeli v svojih profilih možnost nastaviti znanja, ki jih imate, tako da vam bo sistem sam predlagal oglase, ki bi vas morda zanimali.

Zavedamo se, da izgled še ni popoln, vendar se bo to uredilo v nakaj dneh. V naprej se opravičujemo za vse nevšečnosti v prehodnem obdobju.

V naprej se vam zahvaljujemo za vsa sporočila o napakah ter konstruktivne predloge.

6 komentarjev

Benchmark maraton

Nostalgija :)

vir: Tom's Hardware
Tom's Hardware -

Na Tom's Hardware so se tokrat zares potrudili. Spisali so namreč test vseh procesorjev, ki jih je sploh moč dobiti. Primerjali so benchmark rezultate, reci in piši, petinšestdesetih različnih procesorjev s hitrostmi od 100 MHz do najnovejših zverin s 3066 MHz. Test so, kot se spodobi, pričeli z legendarno štiriosemšestko (486 DX), nakar so si ogledali vse Penitum, Celeron, K5, K6, Athlon in Duron procesorje. Vas zanima, koliko so procesorji v devetih letih resnično napredovali? Nadmočen test!

23 komentarjev

Koliko je vreden tolar?

Slo-Tech - Vas zanima, koliko tolarjev je 10 albanskih lekov [:D]? Ali pa vas morda zanima, koliko je tolar vreden v kakšni eksotični valuti? Ker je internet medij, kjer se da najti vsemogoče, ne manjka niti tale stran, kjer lahko pretvarjate med raznimi valutami. Vsebuje vse države sveta, vključno z našim tolarjem™. Hitro in enostavno preračunavanje zna včasih priti še kako prav.

7 komentarjev

Telekom

Finance - Telekom začne jutri komercialno tržiti svojo ponudbo ADSL. Celih 145 milijonov tolarjev vreden biznis je pripadel Iskratelu, ki ga je Telekom izbral med tremi različnimi ponudniki. Telekom pričakuje, da bo do konca leta napeljali okoli 20.000 ADSL priključkov. We shall wait and see... Celoten članek si oglejte tukaj. Thnx, J-A-G!

11 komentarjev