»

Univerzalni ventilator

Modfactor - Še enkrat moram priznati, da izdelkov kot je tale, ne vidimo ravno pogosto in ne, to ni vsestranski odsmrajevalec sekretov™, ampak nekaj povsem drugega. Ventilator lahko uporabimo za različne namene - lahko je uporabljen za hlajenje razgrete in prepotene igirčarske roke, ali pa ga uporabimo celo za hlajenje ohišja in blowhole.

Posebnost tega ventilatorja je, da se lahko napaja preko baterij tipa AAA, ali kabla USB. Proizvede slabih 30 decibelov hrupa, obenem pa lahko prepiha do 27 CFM zraka. Napravico so si podrobneje ogledali na Modfactorju.

2 komentarja

Quickoffice 6.0

Infosync - Za vse lastnike Palmov: Na Infosync so si podrobneje ogledali nov paket Quickoffice 6.0, ki je namenjen vsem, ki iščejo nekaj podobnega Wordu in Excelu. Quickoffice proizvaja Cutting Edge Software in ne Microsoft [:)]. Sodeč po testu na InfoSync-u večje prednosti v primerjavi z verzijo 5.6 predstavlja VFS podpora za naprave na osnovi "kartične razširitve" [>:D] . Deluje tudi v barvah, a le, če imamo tudi mi barvni Palm. Na težave pa lahko naletimo pri sinhronizaciji, saj je le ta zelo nerodna in okorna.

Vsi Palmaši pa lahko preiskusite demo verzijo tega programa tukaj.

0 komentarjev

Kul kištica

Dan's DATA - Pri Dan-u so si podrobneje ogledali Atlas SF-201S ohišje. Le to je lepe srebrne barve, ima že "vgrajeno" plexi okno ter modro neonko. Ne pozabimo še na krmilnik vrtljajev v odvisnosti od temperature (prevod by Boeing, za kar se mu zahvaljujem [:D]) katerega dobimo "brezplačno". Zadevica stane $AUD473 (brez napajalnika), kar naredi ohišje vse prej kot poceni. Se splača ali ne? Preberite si test in oglejte slike. Klik!

7 komentarjev

OpenOffice 1 / Staroffice 6

The Register - Od včeraj dalje sta "na voljo" zastonjska produkta OpenOffice(.org) 1 ter StarOffice(.com) 6. Razlika? Ja, prvi je odprtokodna različice druge, je zastonj in ne vsebuje programa za podatkovne baze.

"Na voljo"? Ja, pri zastonjski različici je na voljo, če uspeš priti na vrsto za dolpoteg, bolj kapitalistično orientiran paketek pa ima tudi neke svoje težave -- glej stran proizvajalca :]. Klik!

15 komentarjev

Test TDK veloCD 32/10/40 CD-RW pekač

CDRLabs - Na CDRLabs.com so si podrobneje ogledali nov TDK-jev novi CD-RW pekač. Njegove specifikacije so kar zanimive. Snema s hitrostjo kar 32x, ima 4MB bufferja ter BURN-Proof in Sanyo-jevo FlexSS-BP tehnologijo. V testu so ugotovili, da je snemalnik eden izmed najhitrejših 32-kratnikov na tržišču. Pekač si lahko v čezlužju omislite za $155, kar dejansko ni veliko, za to, kar ponuja. Celoten test si oglejte tukaj.

0 komentarjev